dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
Nema veze, takvima ću da napišem da mi se napuše itd., biće reputacija.
![]()
A i to što kažeš.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema veze, takvima ću da napišem da mi se napuše itd., biće reputacija.
![]()
Evo prepricacu vam ukratko. ZENE NA MUSKARCE GLEDAJU KAO NA POKRETNE FACE, A MUSKARCI NA ZENE KAO NA POKRETNE GRUDI I ZADNJICE ....100000 puta se to ispostavilo tacnim . A JA NA ZENE GLEDAM KAO NA POKRETNE FACE KOJE SU PRIKACENE NA VITKA ILI NEVITKA TELA. . Da li sam u pravu za prve dve konstatacije???
Evo prepricacu vam ukratko. ZENE NA MUSKARCE GLEDAJU KAO NA POKRETNE FACE, A MUSKARCI NA ZENE KAO NA POKRETNE GRUDI I ZADNJICE ....100000 puta se to ispostavilo tacnim . A JA NA ZENE GLEDAM KAO NA POKRETNE FACE KOJE SU PRIKACENE NA VITKA ILI NEVITKA TELA. . Da li sam u pravu za prve dve konstatacije???
Ma nije bitno kako ih ja vidim vec kako ih drugi vide KOG VRAGA!. Mislim ali nisam siguran da u drustvu postoje neka nepisana pravila o prototipu privlacnog izgleda muskarca odnosno zene pa me to interesuje???Vidi ga!što si tako nervozan?!.... i šta nas zabole kako ti gledaš na devojke.
![]()
a i ti nisi zensko samo se tako potpisujes!.Vidi ga!što si tako nervozan?!.... i šta nas zabole kako ti gledaš na devojke.
![]()
Ti vidiš? Ti koji ne znaš da iskucaš jasan i koncizan tekst, smisleno i konkretno na nivou nižeg osnovca.
Pitanja za devojke???
1. Da li muskarac visine 180cm ili nesto manje i nekih recimo 130+ kilograma moze biti zgodnoga tela i biti sa jako privlacnom devojkom, ma da se vrlo cesto radi o PREsminkanim prosecnim ili cak ruznjikavim zenskim primercima?.
2. Ako je pod 1 odgovor DA? zasto onda to nije slucaj i kod zenskoga roda?.
3. Ako je pod 1 odgovor NE? kako se onda uspostavlja ravnoteza u broju privlacnih primeraka MUSKOGA i ZENSKOGA roda?. U smislu, ako se na svetu godisnje rodi, otprilike podjednak broj LEPOLIKIH MUSKARACA i LEPOLIKIH ZENA a muskarcima je JAKO LEPO lice POTREBNO I POTPUNO DOVOLJNO da na skali estetske privlacnosti koju projektuju zene zauzmu najvise pozicije, dok zene pored JAKO LEPOG LICA moraju imati i JAKO LEPO TELO, kako se uspostavlja ravnoteza izmedju polova u kontekstu medjusobne fizicko-estetske privlacnosti. Naime ako je kod muskih bitno samo lice ispada da na svetu ima otprilike dva puta vise jako lepih muskaraca od jako lepih zena.????
NAPOMENA!!!! Meni je prilikom ocene estetskog izgleda zene EXTREMNO VAZNO da ista poseduje PRIRODNO PRELEPO LICE, koje je takvo bez raznih aditiva i sminki PRE SVEGA ZA OCI a donekle i lice, posto se U OCIMA nalazi 70% lepote necijeg lica a naravno bitna mi je i estetika tela, ali posto sam primetio da PRELEPIH zena BEZ sminke ima JAKO JAKO malo snizio sam svoje estetske kriterijume PROFILA PRELEPE ZENE tako sto sam iz opisa istog profila izbacio stavke koje se odnose na izgled zadnjicei grudi. I JOS JEDNA NAPOMENA. ZENA SIMPATICNOG PRESMINKANOG LICA i savrsenih telesnih proporcija moze biti samo simpaticna i nista vise.
Pitanja za devojke???
1. Da li muskarac visine 180cm ili nesto manje i nekih recimo 130+ kilograma moze biti zgodnoga tela i biti sa jako privlacnom devojkom, ma da se vrlo cesto radi o PREsminkanim prosecnim ili cak ruznjikavim zenskim primercima?.
3. Ako je pod 1 odgovor NE? kako se onda uspostavlja ravnoteza u broju privlacnih primeraka MUSKOGA i ZENSKOGA roda?. U smislu, ako se na svetu godisnje rodi, otprilike podjednak broj LEPOLIKIH MUSKARACA i LEPOLIKIH ZENA a muskarcima je JAKO LEPO lice POTREBNO I POTPUNO DOVOLJNO da na skali estetske privlacnosti koju projektuju zene zauzmu najvise pozicije, dok zene pored JAKO LEPOG LICA moraju imati i JAKO LEPO TELO, kako se uspostavlja ravnoteza izmedju polova u kontekstu medjusobne fizicko-estetske privlacnosti. Naime ako je kod muskih bitno samo lice ispada da na svetu ima otprilike dva puta vise jako lepih muskaraca od jako lepih zena.????
NAPOMENA!!!! Meni je prilikom ocene estetskog izgleda zene EXTREMNO VAZNO da ista poseduje PRIRODNO PRELEPO LICE, koje je takvo bez raznih aditiva i sminki PRE SVEGA ZA OCI a donekle i lice, posto se U OCIMA nalazi 70% lepote necijeg lica a naravno bitna mi je i estetika tela, ali posto sam primetio da PRELEPIH zena BEZ sminke ima JAKO JAKO malo snizio sam svoje estetske kriterijume PROFILA PRELEPE ZENE tako sto sam iz opisa istog profila izbacio stavke koje se odnose na izgled zadnjicei grudi. I JOS JEDNA NAPOMENA. ZENA SIMPATICNOG PRESMINKANOG LICA i savrsenih telesnih proporcija moze biti samo simpaticna i nista vise.
Pitanja za devojke???
Ma nije bitno kako ih ja vidim vec kako ih drugi vide KOG VRAGA!. Mislim ali nisam siguran da u drustvu postoje neka nepisana pravila o prototipu privlacnog izgleda muskarca odnosno zene pa me to interesuje???
Pitanja za devojke???
covek ima samo 50 kila viska...sta je to?ne moze se ni sa meseca videti taj visak...tako da,moze,ako se gleda sa meseca,bez teleskopa...Pitanja za devojke???
1. Da li muskarac visine 180cm ili nesto manje i nekih recimo 130+ kilograma moze biti zgodnoga
covek ima samo 50 kila viska...sta je to?ne moze se ni sa meseca videti taj visak...tako da,moze,ako se gleda sa meseca,bez teleskopa...
Kaže da je malo žena sa prirodno lijepim licem koje je njemu važnije od grudi i zadnjice.
To je jedan dio.
Drugi kaže da ima 130 kg, sram ga bilo![]()
trondhaim hoce da nam kaze da je debeo i pita da li je zgodan sa 50 kila viska...baba mu je rekla da je on lep i zdrav tako zadrigo,pa nas sada pita da li delimo misljenje njegove babe vidosave...trondhaim...sta tebe, ustvari, muci?
Kako uopste moze bilo sta takve vrste da se kategorise? Da li je neko lep ili simpatican, sta je za nekogla lepo i simpaticno - sasvim je individualna stvar. Ako te interesuje da li postoji proporcija izmedju lepih devojaka i lepih momaka na ovom svetu - mozda....ali ni to nije dovoljno da bi sebi svako nasao `par`...zato je mnogo ljudi solo.
E,sad...verovatno ni ja, kao ni vecina ovde.., nisam razumela pitanje....ali eto...
Da li muskarac visine 180cm ili nesto manje i nekih recimo 130+ kilograma moze biti zgodnoga tela i biti sa jako privlacnom devojkom
Dragi moj postavljacu teme, ako mislis da te devojke nece zato sto imas poprilican visak kilograma bez obzira na tvoje andjeosko lice, ispravno mislis.
E TUUU SAM TE CEKAO!!!, KAKO ONDA POJEDINE MUCAJUCE PRDUCE I PODRIGUJUCE JAVNE LICNOSTI KOJE ODGOVARAJU OPISU MUSKARCA OD 130+ KILOGRAMA I 180cm, RADE NA RUZICASTOJ BUGARSKOJ TELEVIZIJI I IZIGRAVAKU INTELEKTUALCA A NE MOGU NI PROSTU RECENICU SASTAVITI A DA NE MUCAJU PO 5 MINUTA PRE SVAKE IZRECENE A JOS NEMAJU NI ANDJEOSKO LICE IPAK IMAJU DEVOJKE PRELEPOG LICA KOJE SU JOS UZ TO I ZGODNE, mislim ako je PO TEBI taj visak kilograma bitan. AJ' NE LAZI VISE MUKA MI JE OD TAKVIH LAZLJIVICA!!!.AKO TREBA NAVESCU I IMENA I PREZIMENA.