Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Будало једна, ту жену треба свако да поштује, максимално!Niidza:E al kad je vidim place mi se majke mi odakle je izvuce meni nije jasno! ! !
РИСТЕКПА МИЛКА ЦАНИЋ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Будало једна, ту жену треба свако да поштује, максимално!Niidza:E al kad je vidim place mi se majke mi odakle je izvuce meni nije jasno! ! !
neverne bebe su sranje veliko sranje 8)newerna_beba:kako kad,kako koju... ((;
katy:Kakve su ovo bolesne pomisli??Decace, imas bas bolestan um!!!joj Boze, kuda ide danasnji svet...strasno, uzasno, bolesno,katastrofalno!!!Zar danas ne mogu nista, makar priblizno-normalno da cujem...Imate li vi deco roditelje??Pitate li vi svoju mamu dal se ljubakala sa drugim devojkama a???uzas
tuzno
![]()

katy:Te devojke u tinejdzerskim godinama koje se ljubakaju medjusobno i prave budale od sebe samo pokazuju svoju nezrelost i ceznju da dokazu nesto sto nisu...U tim tinejdzerskim godinama se sva deca traze...ali, ebiga ...neko mora i da zaluta...i da je to obicno zaebavanje, zasto bi gubili vreme na glupostima...kad je zivot ionako kratak....nikad necu razumeti, al ajde...
i ja se to pitamAlexxandar:Kako znaju da li je odvratno kad nisu probale?
...ja ne znam kako se đevojke ljube(mislim-znam,ja se odlično ljubim
),ali je vjerovatno ljepši osjećaj kad se ljubiš sa muškarcem 
sta je ovo,lezbejski predlozi...heheheHehesta je ovo,lezbejski predlozi...hehehe

Xa,xa,xa...xi,xi,xi...
:razz:
:razz:
nisam se nikad poljubila sa drugom devojkom, niti imam nameru, jer tvrdim da to nije prirodno ni normalno, to je ODVRATNO......i ne bih volela lezbejku u drushtvu, a kamoli.... :shock: