Pitanje za devojke

Da li ste poljubili drugu devojku???

• Jesam jedanput

• Jesam dvaput

• Jesam vise od dva puta

• Nisam i necu

• Nisam ali bih volela da probam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
katy:
Kakve su ovo bolesne pomisli??Decace, imas bas bolestan um!!!joj Boze, kuda ide danasnji svet... :( strasno, uzasno, bolesno,katastrofalno!!!Zar danas ne mogu nista, makar priblizno-normalno da cujem...Imate li vi deco roditelje??Pitate li vi svoju mamu dal se ljubakala sa drugim devojkama a???uzas :evil: tuzno :(

E, ae ne sviraj. Nema ništa loše u girl on girl kissing. :)

katy:
Te devojke u tinejdzerskim godinama koje se ljubakaju medjusobno i prave budale od sebe samo pokazuju svoju nezrelost i ceznju da dokazu nesto sto nisu...U tim tinejdzerskim godinama se sva deca traze...ali, ebiga ...neko mora i da zaluta...i da je to obicno zaebavanje, zasto bi gubili vreme na glupostima...kad je zivot ionako kratak....nikad necu razumeti, al ajde...

meni je sad jako zao sto se uplicem..ali jednostavno mi nije jasno cemu ovo..
mislim.. tinejdzerima je dozvoljeno da rade sve( delimicno ) i probaju sve..( takodje delimicno )
jer to je vreme kada se isprobavaju nove stvari.. kad pokusavas da shvatis sta je za tebe,a sta ne.. i pre svega.. odlucis da li si strejt ili ne..
i biti gej nije nista strasno.. ja ih postujem kao i sve druge ljude, sve dok mene ne ugrozavaju ili ljude oko sebe..

a sto se tice toga da se devojke medjusobno ljube..pa cekaj, sto je to toliko ,, bolesno ,, kako ti kazes??
ako tebe to ne ugrozava,u cemu je problem??

Extra je ljubiti se sa devojkom...nema tu nista loše...a ako se dve cure ljube ne mora da znaci da su lezbejke.Ko to nije uradio nek se ne javlja,jer očigledno nema pojma o tome!!! Ne košta vas ništa da probate...tj.ako hoćete....ne umire se od jednog poljubca.......................

jao pa koliko je ovo jadno.....zar je to uopshte bitno?!shto me niko ne pita sa koliko sam se momaka ljubila,a?ljubila sam se sa par najboljih drugarica,chisto iz radoznalosti,da vidim kako je to,ali i da one ocene kako se ljubim.i kraj.nikakve lezbo sheme i sl.pobogu,zar vam niko nije rekao da nisu svi poljubci isti i da ne iskazuju svi strast?

nisam se nikad poljubila sa drugom devojkom, niti imam nameru, jer tvrdim da to nije prirodno ni normalno, to je ODVRATNO......i ne bih volela lezbejku u drushtvu, a kamoli.... :shock:

ja mislim da si ti ozbiljno homofobichna,nije normalno da se neko toliko plashi jednog obichnog malog poljupca,koji je toliko naivan da je to smeshno.......mozhda imash neke podsvesne zhelje pa ih potiskujesh na taj nachin.taj fazon,mrzim pedere i lezbejke...ma zaobidji me!moj najbolji drug je gej,pa shta!?za prjateljstvo nije bitno s kim idesh u krevet,vec kakva je ko osoba.strashno!?koje si godishte,majke ti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back