Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Будало једна, ту жену треба свако да поштује, максимално!Niidza:E al kad je vidim place mi se majke mi odakle je izvuce meni nije jasno! ! !
РИСТЕКПА МИЛКА ЦАНИЋ

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Будало једна, ту жену треба свако да поштује, максимално!Niidza:E al kad je vidim place mi se majke mi odakle je izvuce meni nije jasno! ! !
neverne bebe su sranje veliko sranje 8)newerna_beba:kako kad,kako koju... ((;
katy:Kakve su ovo bolesne pomisli??Decace, imas bas bolestan um!!!joj Boze, kuda ide danasnji svet...strasno, uzasno, bolesno,katastrofalno!!!Zar danas ne mogu nista, makar priblizno-normalno da cujem...Imate li vi deco roditelje??Pitate li vi svoju mamu dal se ljubakala sa drugim devojkama a???uzas
tuzno
![]()
katy:Te devojke u tinejdzerskim godinama koje se ljubakaju medjusobno i prave budale od sebe samo pokazuju svoju nezrelost i ceznju da dokazu nesto sto nisu...U tim tinejdzerskim godinama se sva deca traze...ali, ebiga ...neko mora i da zaluta...i da je to obicno zaebavanje, zasto bi gubili vreme na glupostima...kad je zivot ionako kratak....nikad necu razumeti, al ajde...
i ja se to pitamAlexxandar:Kako znaju da li je odvratno kad nisu probale?
Hehesta je ovo,lezbejski predlozi...hehehe
nisam se nikad poljubila sa drugom devojkom, niti imam nameru, jer tvrdim da to nije prirodno ni normalno, to je ODVRATNO......i ne bih volela lezbejku u drushtvu, a kamoli.... :shock: