Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Таман мени треба мајица и шорц да се испеглају...nensy4ever:e kad vam vidim ove avatre pegla mi se... :S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Таман мени треба мајица и шорц да се испеглају...nensy4ever:e kad vam vidim ove avatre pegla mi se... :S
xaxa tebi majka ne qva rychak sad ti i ne pegla stvari...pa bash si jadnichakNixxx:Таман мени треба мајица и шорц да се испеглају...
Gucci-jevu?Nixxx:Питај Невену да л' је бољи![]()
Kud ja nisam bio tu...milenche94:opet mi sinoć igrasmo flote i ispade na drugaricu da me poljubi,ona je htjela da me poljubi ljudi :shock::shock::shock::shock::shock:ja ne htjedoh i onda sam morala da na sred ulice skinem gaće...-ja uradih...samo da me ne poljubi...ali posle ispade na mene da poljubim veoma slatkog dečka-Maria-sa zadovoljstvom sam to uradila![]()
Nixxx:Питај Невену да л' је бољи![]()
Ne, da te vidim golu...milenche94:da poljubiš maria?![]()
Hehe, ali sam pravi sarmer, mora se priznatimilenche94:što si bezobrazan![]()
Ovo je vec poredjenje..otkud znas da je "mnogo bolji osecaj" kad nikad "nisi probala i neces"?cupkica:Nisam i necu! Ne znam ni kome je ni kako mu je palo na pamet da postane lezbejka a isto to vazi i za muskarce (gejeve)! Mnogo je bolji osecaj ljubiti muskarca.. mmmmmmmmmm