friedrich
Aktivan član
- Poruka
- 1.750
Ah da.....Brandeburzi su se uvek stapali u okolinu i birani su među najboljima za specijalne zadatke.Otuda da nose civilna odela u specijalnim operacijama.
Pozzzz
Pozzzz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja rekao da je za sladokusce 8) Inace sam ovu informaciju pokupio na nekom stranom forumu.Posle sam na netu iskopao da je isti covek 1941 komandovao bataljonom Nachtingal sastavljenom od Ukrajinskih nacionalista i cuven postao po napadu na NKVD zatvor Lemburg 30.7.1941.friedrich:E fortes baš si nas našo'......![]()
friedrich:Wisla.........
hehe...daj nešto buraz.....
Ti se salis?Daj nesto ozbiljnije :wink: Ako znamoBullitt13:Није тачно Фридриче! Прави назив је Вистула! Али пошто је мала грешка опраштам ти бураз! Хе Хе...
Ај мало још о Химлеру! Ево га из млађих дана!
![]()
Кад и како је тај пицопевчић завршио свој патетични живот?
Nije tesko pitanje ali dajem priliku nekom drugom :-PBullitt13:Видим има нових колача на теми, па реко да им дам нешто лагано. Шта ја знам колико су опаки! Ајд ево можда длимично теже питање. Ко су били у времену између два рата чланови чувене Freikorps и зашто је она оформљена?

Pitanje je bullitovo pa cu pustiti njega da kaze ko je tacno odgovorio,ali koliko ja znam,dvojica najpoznatijih su bili Ernst Rem i Rudolf Hes.A inace su bili paravojna formacija koja se borila protiv komunista 1919-1920 za vreme vajmarske republike.Cini mi se da su oni ubili Rozu Luxemburg i onog Libkneta(?) koji su bili vodje socijalista u Nemackoj.friedrich:@Fortes
Pa sad ne mogu da se setim..ali evo probacu......Georg Strasser i Herman Goering.

Apsolutno sam siguran za Ernsta Rema,on je 100% bio u freikorps.friedrich:Ja ipak mislim da je Strasser........aj za Goeringa OK....ondak Hess i Strasser
.
.Imao je svoju radnju....