'Оћеш да наставиш?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima PLM...Moguce da je pilot.Uniforma iz I rata.Znash sta........Gering nije sigurno...
.Da nije Manfred ili mu brat Lothar.Obojica su imali PLM.Dobrodosao nam.Sto se tice simulacija leta iz ww2 IL-2 Sturmovik i IL-2 Forgotten battles su neprevazidjene za sada.Imas i Microsoft Combat Flight Simulator 2(pacifik) i 3(evropa) a ima i nekih novijih koje nisam igrao.poluksalek:sta da vam kazem.nov sam ovde ali vi ste me fascinirali znanjem.moram da vam cestitam. ja sam zaista ljubitelj wwll ali ovako nesto jos nisam video.svaka vam cast.a sad molba. dajte mi predlog za neku igricu simulatora leta iz wwll.unapred zahvalan. a evo i jedna zanimacija za vas ipak ne zamerite jer ja sam laik u tome .... gde je oboren i kad (otprilike) prvi avion vatrom sa zemlje.
poluksalek:e evo jedno pitanjce.za vreme austro ugarske kao kaplar,hitler je bio stacioniran u jednom nasem,mislim na SFRY,gradicu. kojem.
niko se nebavi ovim???poluksalek:evo moze li ovo. zena jednog od sedam sekretara skoja, prezivela 20 godina u staljinovim logorima.Mozda to i nije bas isti period i tema ali nezamerite.