Питања за радознале

Oво би требало да знаш!

Prilozi

• imag0506.jpg
    imag0506.jpg
    2,9 KB · Pregleda: 38
sta da vam kazem.nov sam ovde ali vi ste me fascinirali znanjem.moram da vam cestitam. ja sam zaista ljubitelj wwll ali ovako nesto jos nisam video.svaka vam cast.a sad molba. dajte mi predlog za neku igricu simulatora leta iz wwll.unapred zahvalan. a evo i jedna zanimacija za vas ipak ne zamerite jer ja sam laik u tome .... gde je oboren i kad (otprilike) prvi avion vatrom sa zemlje.

poluksalek:
sta da vam kazem.nov sam ovde ali vi ste me fascinirali znanjem.moram da vam cestitam. ja sam zaista ljubitelj wwll ali ovako nesto jos nisam video.svaka vam cast.a sad molba. dajte mi predlog za neku igricu simulatora leta iz wwll.unapred zahvalan. a evo i jedna zanimacija za vas ipak ne zamerite jer ja sam laik u tome .... gde je oboren i kad (otprilike) prvi avion vatrom sa zemlje.
Dobrodosao nam.Sto se tice simulacija leta iz ww2 IL-2 Sturmovik i IL-2 Forgotten battles su neprevazidjene za sada.Imas i Microsoft Combat Flight Simulator 2(pacifik) i 3(evropa) a ima i nekih novijih koje nisam igrao.
P.S. sto se Hitlera tice ne znam,on je ipak bio u Nemackoj ne austrijskoj vojsci,nisam znao da se borio negde van zapadnog fronta.Ajde reci nam,ovo me jako interesuje.

e ovako. prvo hvala na dobrodoslici.ja sam igrao sturmovik i nije mi se dopao jer sam pre toga igrao jednu takvu igricu koja je NEVEROVATNA ali mi se srusio sistem a ja zaboravio ime igrice i nemogu da je nadjem pa sam se nadao da ce te vi mozda me setite,ali...hvala u svakom slucaju.sto se hitlera tice stvari stoje ovako.Ja sam kao redovan vojnik 1993 sluzio vojsku u KALINOVIKU hercegovina.to je mesto koje je uvek bilo takoreci vojno.imaju i utvrdjenje na brdu koje potice iz austro ugarskog vremena.Mestani, mnogi od gradjana ,su mi potvrdili da je hitler kao kaplar bio tu stacioniran,dakle ne u borbi nego tako reci u vojsci.neznam koji period a i to mi je jedini izvor, pa neznam koliko je to verodostojno ali zaista su svi sa kojima sam pricao to potvrdjivali.Jos nesto. izmedju 1970 i 1975 u rejonu kalinovika, padine planine lelije, izvrsen je do tada najveci zdruzeni udar na jednu tacku sa ucescem svih vrsta artiljerije i avijacije u sklopu vezbe balkanskih zemalja. izvinite sto sam opsiran he he he.

Back