- Poruka
- 46.848
Daj neki hint,jel kinez,vijetnamac sta vec?
Meni svi lice jbg-a
Meni svi lice jbg-a

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prvi koji mi pada na pamet(a i jedini) je general Giap ili Djap po nasem.Bullitt13:Виетнамац! Е сад сам вам све рек'о!
Da,a posle toga i glavnokomandujuci vojske severnog Vijetnama u ratu sa Amerimafriedrich:A jel to onaj koji je razbio Francuze kod Dien-Bien-Fua...???????
Friedrich von Paulus.Iako je bio moj red za pitanje,ali nema veze..Bullitt13:Ђап је велики стручњак, руска школа, поцепао је и Амере и Французе! Французи су толико били разбијени да су у целој Индокини изгубили утицај!!!
Ево још једног генерала, ко не зна нек' се упуца одма'!!!

Znao sam da ces znati,mislio sam da postavim lutha ili schultzea ali posle agonije koje si "preziveo" sa nizom orijentalaca,reko da ti "namestim" zicer :razz:friedrich:E ****** .......bash sam danas hteo da postavim nekog iz Kriegsmarine....
Da nije Otto Kretschmar
Repriziraju tu emisiju vec n-ti put.Ima odlicnih,d-day i incon,bitka za britaniju i irak,Kurska bitka i Jon Kipur rat.........Ima history mnogo jake emisije o ww2 ali sve repriziraju po milion puta,discovery je mala beba za njih kad su reprize u pitanju.Bullitt13:@Фортес
Извини бураз, поставио сам Фон Паулуса, јер сам гледао на Хисторију емисију у којој праве паралелу између његовог напада на Стаљинград и Ђаповог на Сајгон! Врхунске емисије имају на том програму сваки дан у 10, би пре неки дан поређење између Француза у Виетнаму и Руја у Авганистану!
Фридриче! Лаве ај постављај!!! Неког пилота по могућности!
Poginuo je 1944 u me-262.Walter Nowotny 8-)friedrich:Opsssss.......zamalo da zaboravim hint......poginuo je '45.Bio je legenda.............Major po chinu.

.
, ja sam to već davno batalio
friedrich:p.s. Fortes..šta se smaraš na forumu Politika ....., ja sam to već davno batalio