Ћаскајте негде другде! Дрипци!!!
Питање гласи:
Како се звао амерички брод који је носио 2 А-бомбе, доцније бачене на Јапан?
Питање гласи:
Како се звао амерички брод који је носио 2 А-бомбе, доцније бачене на Јапан?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.............Ajkula 1 deo.....
..kada im baja priča na brodu o paklu teške krstarice "I N D I A N A P O L I S".

Slabo im znam face ali imaju ogranicen broj poznatih generala.Ajde da pokusam,da nije Tokoyuki Jamashita koji je zauzeo Singapur.friedrich:A sa druge strane Hrushchov.......................Jao pa zar Tuhachevskog da ne pogodim.......Chitao sam o njemu ali mu sliku nisam nikad video............Pa dobro neznamo svakog desetara u prste....ali tu smo negde...Stvarno, Ruje ne poznajem .....tako dobro.
Uh chek da se setim nekog pitanjca.......Evo jednog poznatog generala.....mislim da svi znate za njega.MOzda ga niste videli na slici, ali 1000% ste chuli za njega.Napomena ...nije Yamamoto.....![]()
......Tadamichi Kuribayashi...
Nije Ota.Uopste se ne pojavljuje koliko se secam u "Samuraju",tj. nije sluzio sa Sakaiem.Postoje neka misljenja da je po broju pobeda ispred Nisizave ali zvanicno je drugi Japanski as sa 80 priznatih pobeda.I on je preziveo rat kao i Sakai.Ajde pokusajte jos neki put.friedrich:Pa pošto nije Nishizawa a ni Sakai......jedino ostaje......Ota.
Pozz

Bullitt13:Значи није ни Сакаи, а богами ни Нишизава! За тог Ота, први пут чујем!
Могу бити још Ивамото или Сугита!!! И то је бураз све што знам, да ме питаш како који изгледа...
Да сте приказали Енглезе или Амере па и ајде!