Milan_ns
Ističe se
- Poruka
- 2.341
Druga fotka je previše tamna u svim svojim delovima, ne razaznajem stabla, od proste tame, osim tamo gde je nebo. Tamo ne znam gde sneg počinje, a gde može da se zadesi da je oblak... Ugao fotkanja mi se ne sviđa. Koristio bih CPL ili UV filter...
Moja ocena od 1-5: 3-
I to samo zbog onog "expert" predstavljana. Da je početnik, bila bi veća ocena, spram iskustva.
p.s. Eto, moj iskren odgovor, očekujem da vidim gomilu kritika i članaka vezanih za bilokoju fotku od one gore dve, mada bih više voleo za ovu drugu u koloru, hoću da uporedim. Nadam se da me razumeš...
p.p.s. mogu da se kladim da je nebo na fotki plavo... (Šala mala...
)
Moja ocena od 1-5: 3-
I to samo zbog onog "expert" predstavljana. Da je početnik, bila bi veća ocena, spram iskustva.
p.s. Eto, moj iskren odgovor, očekujem da vidim gomilu kritika i članaka vezanih za bilokoju fotku od one gore dve, mada bih više voleo za ovu drugu u koloru, hoću da uporedim. Nadam se da me razumeš...
p.p.s. mogu da se kladim da je nebo na fotki plavo... (Šala mala...
Drugo kakve ali kakve to ima veze s tim sto ja TVRDIM da je fotka podexponirana...?!?I koga zabole gde je fotka objavljivana,i kakve je kritike(navodno extra)dobila...?I ta insinuacuja da si neki strucnjak,je za Tebe gora-veci Tvoj blam-profi a ne zna: da exponira fotku,sta je crno bela fotka,i ne zna da komunicira na civilizovan nacin...Jer Tvoj nacin komunikacije je BEZOBRAZLUK!!Sta Ti kontas da to sto svi odustanemo od rasprave sa Tobom,kao uplasili smo se...?Ne nego ljudi nemaju zivaca da slusaju Tvoje samo-hvalospeve a pritom citaju ne-argumentovane tvrdnje i nebuloze...

) da odmorim malo i jedem. Postavim Nkon F4 sa 35-70/2.8 objektivom na policu iznad kuhinjske radne ploce da ne smeta. jedna domacica i zakaci kajis koji je visio trazeci nesto na polici.On padne sa police u metalnu vanglu sa 5kg kupus salate, dobro usoljene, pouljene i zasircetene sa sve blicem SB24 montiranim na njega... Uzmem sundjer, natopim rakijom i obrisem ga...radio je cini mi se jos bolje...
>al meni licno bolje kad mi neko pljusne u lice istinu pa neki boli,a ne da ceo zivot budem slep,i u zabludi,jer me neko tapse po ranmenu i vice "bravo majstore..."a ja znam da je to laz...Svako bira svoje...Pozdrtav o veliki fotografe...