@YTRDI>a sto Ti citiras mene?tj kao u nesto losem kontextu?ja sam Ti rekao ono sto sam ja video kao dobre ili lose stvari na aparatu,ustvari KORISTIO sam ga>moj zet i sestra ga imaju,i,pored svih mana koje Ti navodis,oni su zadovoljni...a ono malo sto sam skljocao sa njim-doduse sa dobrim svetlom,ne-sport,kad je slabije svetlo obavezno blic itd.-i malisa radi sasvim prosecno za tu klasu aparata!Pazi znacui kazem Ti-koristio sam i bolje kompakte,koristim DSLR,i znam jaaako dobro kako,sta i zasto,ali brate mnogo biste vi od aparata koji je 120-130 evra...!Trazilo?>dobro da uopste postoji,ali koji amater korristi trazilo jos...?ono,realno?siroki ugao-kao los>ok,ali ipak ima situacija gde je il ga imati il ga nemati,po svaku cenu,kakav je takav je,mekoca fotki NIJE promasen fokus ako si na to ciljao,vec kao sto sam rekao MEKANA FOTKA!Ustvari,devojka vec kupila aparat odavno,a mi tu sad p......dimo!?nek ona kaze koju rec,ja sam svoje rekao sa najboljom namerom i ono sto sam znao e sad dalje od toga...nije na meni