Truman
Elita
- Poruka
- 23.352
U 7. polju imam takozvani True Node ( valjda znaci Severni mesecev cvor ) na 28 stepeni 25min. Mislim da nije u odnosu sa drugim planetama. Sta bi to trebalo da znaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihologue:6 polje karijera , 10 polje posao..
lindica:da li 7.kuća u biku može predstavljati bračnog partnera koji će se baviti poljoprivredom?
jupiter(vanjska) mi u 7.kući u blizancima kojim vlada merkur(trgovina) u djevici(domaće životinje) koji pada u moju 10.kuću pa jel to mogu tumačiti kao da će se ta osoba baviti vanjskom trgovinom u poljoprivredi(mislim na uzgoj domaćih životinja)?i da li ako pada u moju 10.kuću predstavlja njegovu ili moju karijeru?
lindica:da li sam onda dobro postavila svoje konstatacije o poslu mog budućeg bračnog partnera vezane za poljoprivredu i domaće životinje?još da napomenem da mi je jupiter koji pada u 7.kuću vladar moje 2.kuće novca!
beba_toronto:obrnuto6 polje - posao, rad, 10. polje karijera...
meni samo nije jasno koja je jasna distinkcija izmedju karijere i posla....svaki posao koji radimo ako smo zaposleni valjda mozemo da posmatramo kroz 10 polje -karijera, ako napredujemo u njemu, ucimo, dobijamo unapredjenje itd...
6 polje vise pokazuje nacin na koji radimo stvari, i ako imamo karijeru, to ne znaci da 6 polje kao posao vise ne postoji za nas....
nesto ste se ulenjili sa odgovorima ili niko ne moze da mi objasni?mandrak-21:hoce li mi neko odgovoriti frkea mi od plutona najvise...
shirina:Eto mene.Mogu par reci da kazem na temu 6 polja?Ono uglavnom znaci svakodnevni rad i posao koji obavljamo.Cesto moze da pokaze i kancelariju kao i kolege.10.polje,je karijera,napredak na poslu,sefovi,odnos sa njima.Ljudi koji imaju sunce,mesec ili jupe\iter u 10. cesto se pojavljuju u javnosti,na medijima,ili su sefovi,uglavnom sa suncem,jup i mesec daju popularnost.Naeavno 7.polje je javnost,tako da ove planete u njemu imaju isto znacenje.Ovo znam iz iskustva i na hiljade pogledanih horoskopa.Ponekad samo 6.polje u ovim kartama cak i nije nagleseno.shirina
jeste,a ako si bio direktor zenama(a mozda si i archio firmine pare na reprezentaciju) nije ni cudo sto samo kratko na tom mestu osta?A ako budes profesor bices suvise strog tesko bih polozio kod tebe na ispitu bez pravog znanja....?BikLav:Ovan na vrhu MC. Saturn na vrhu MC. Sunce i Venera takodje u 10. Jupiter u II. Lav (Sunce) na vrhu I. Koje zanimanje osim direktora(bio sam na kratko) mi odgovara (privatno radim programe a inace radim u el.distr.). Moguce je da za 2 godine predajem na fakultetu (dok doktoriram) da li je to za mene ?
BikLav:mislim da je to opzicija venera-mesec
BikLav:(Ve180Ma) Antagonizam,posesivnost i Venera koja srlja,zeli sve odmah i sada,ne razmislja o posledicama.Ulece u stvari bez razmisljanja, ovaj polozaj Venere je idealan za prostitutke...