Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Truman:
Da li bi mi neko objasnio zbog cega je sledece uticaj los a imam ga u svom horoskopu:

saturn u strelcu-peregriniran,RETROGRADAN, antiscija u konj.Mars i IC – veoma loš uticaj!

Ako ti je Saturn u Strelcu i samim tim peregriran, to je mnogo bolje nego da je u znaku u kojem je vrlo los u padu! Jer sama peregriranost samo znaci da u tom znaku nema nikakav NAGLASEN uticaj , ni narocito dobar , a ni narocito los.I samo ces se vise namuciti oko onoga gde ti pada taj Saturn. A antiscija cega ti je u konj. sa Marsom i IC-om, Saturnova antiscija? Ako je Saturnova to ti je vrlo slicno kao i da je sam Saturn na IC-i u konjukciji sa Marsom samo sto je uticaj antiscija uvek tajan i tesko uocljiv uticaj ili nesto sto se namerno vesto krije. Antiscija je senka necije planete, pa je i njeno delovanje kao iz senke.

Pa evo ......odmah da ti odgovorim u svoje ime....
Ja recimo radim nesto korisno.....ne samo za sebe vec i za ostale , i ne samo ovde ....mada to ne bih nazvala korisnim ,vise preko potrebnim...
A pored svega toga nadjem vremena i za astrologiju koju volim....Zamisli,volele su je i drevne Maje....

Ima jos ovakvih,kao sto sam ja...."budala" ,koji zive svoj zivot i imaju svoje obaveze ...ali uvek teze da nauce jos vise, jos vise o necemu "drugacijem"....

Nego reci ti meni ,sto ja tebo dovelo ovde ...tako uposlenog i hm...ogorcenog ...?:)

Hahaha,pravi odgovor,svaka cast!
Za mene je natalna karta uvek predstavljala nesto tajanstveno,valjda zato sto sam uvek imala zelju da je uradim ali nisam imala priliku.
Ako je neko raspolozen i ima vremena samo par stavki da mi izlozi,bila bih mu mnogo zahvalna.
Rodjena sam 28.07.1980.u 23-15h.Mislim da sam Bik u podznaku al nisam sigurna.
Veliki pozdrav!

Snowblind:
Mene interesuje do kada ce budale gubiti vreme baveci se astrologijom i ostalim slicnim glupostima, pre nego sto pocnu da rade nesto korisno (ako se to ikada desi)?

Mozes da se koprcas koliko hoces! Ali astrlogija je bila deo univerziteta u srednjem veku, i bice opet ( vec je prisutna na nekim ) A verovatno ce tvoji unuci imati prilike i da je uce u osnovnoj skoli jednoga dana! 8-)

flashdance:
Hahaha,pravi odgovor,svaka cast!
Za mene je natalna karta uvek predstavljala nesto tajanstveno,valjda zato sto sam uvek imala zelju da je uradim ali nisam imala priliku.
Ako je neko raspolozen i ima vremena samo par stavki da mi izlozi,bila bih mu mnogo zahvalna.
Rodjena sam 28.07.1980.u 23-15h.Mislim da sam Bik u podznaku al nisam sigurna.
Veliki pozdrav!

Ako si rodjena u Beogradu Bik si...ako nisi rodjena u beogradu onda ne znam, jer ti ne znam mesto rodjenja:)))...a ako ti je pogresno mesto rodjenja ni karta ti nije tacna:)

Back