Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

AstroWorld:
Ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu vezanu za astrologiju, ovo je mesto na kome mozete dobiti odgovor!

Molim vas da ne zahtevate tumacenje natalnih karata, niti uporednih i godisnjih horoskopa, vec da ukoliko zelite, postavite konkretno pitanje ukoliko imate neku nedoumicu ili pitanje na koje niste mogli da nadjete odgovor, a vezano je za natalnu astrologiju!

Pozdrav svim korisnicima foruma
AstroWorld

hmm, recimo da me zanima kad ce doci s do izrazaja moj podznak ,jarac sam u znaku a podzanak devica?(26.12.1983/ = 21: 32 min

mozda cu preterati ali ako mozes odgovori sta znace sve primarne direkcije koje ce se desiti u naredne1-3,godine
AC NA-SUNCE 1kuca
VENERA pa onda i SATURN NA SEV. CHVOR iz 2.kuce ribe-na 3.bik
FORTUNA NA MESEC *a tu je i sirijus konjukcija sa mesecom 6.kuca fortuna iz 4.bliz.u 6.rak
PLUTON NA MARS iz 8.kuce devica u 9.shkorpija
i jos nesto kad moj direktovani jupiter peda na natalni AC moje velike ljubavi a istovremeno njen mars na moj AC.HVALA PUNO

lindica:
recite mi molim vas što znači kada je neka planeta neaspektirana?npr.venera i mars,jel to znači da neću u životu nikada istinski voljeti nekoga?to mi je netko natuknuo iako sam sad možda lupila glupost ,hehe

Ili je crno ili je belo nema sredine.

Ili si sama sebi dovoljna i nije ti ljubav na prvom mestu ili nasuprot tome dajes i dobijas ljubav ali se ne osecas voljenom.

... :wink:

lindica:
još jedno pitanjekad sam već tu,da li je uran u škorpionu u 12.kući dobra pozicija za bavljenje astrologijom?još da napomenem da moj uran nema aspekata,ne znam koliko je to važno

Jeste jedan od dobrih polozaja. Treba da obratis paznju i na merkur, i na znak vodolije. Ako te zanima rad sa klijentima, gledaj, drugo, sesto i cetvrto polje.

Sve ovo je naravno suvise uopsteno, hiljadu puta sam rekla da se ceo horoskop mora posmatrati kao celina.

P>S> Velika slova se na forumima smatraju vikanjem. sasvim je dovoljno da pises normalnim slovima kao i svi ostali.

Pozdrav

shirina:
Videoteka se donekle moze predstaviti neptunom kao i znakom strelca,takodje moze se videti iz 5. kuce,koja pored ostlih tumacenje predstavlja i nacin yabave.Eto odgovora,nije neobicno pitanje,astrosimbolika je velika...Raduju me ovakva pitanja,postavljajte jos :razz:

Da slazem se, jako zanimljivo. Ako osoba recimo ima videoteku u stanu ili kuci, simbolika neptuna ce biti u vezi sa 4 poljem. A ljudi sa neptunom u 5 ili znakom riba, cesto gledaju i vole filmove.

mandrak-21:
mozda cu preterati ali ako mozes odgovori sta znace sve primarne direkcije koje ce se desiti u naredne1-3,godine
AC NA-SUNCE 1kuca
VENERA pa onda i SATURN NA SEV. CHVOR iz 2.kuce ribe-na 3.bik
FORTUNA NA MESEC *a tu je i sirijus konjukcija sa mesecom 6.kuca fortuna iz 4.bliz.u 6.rak
PLUTON NA MARS iz 8.kuce devica u 9.shkorpija
i jos nesto kad moj direktovani jupiter peda na natalni AC moje velike ljubavi a istovremeno njen mars na moj AC.HVALA PUNO
hoce li mi neko odgovoriti frkea mi od plutona najvise...

da li 7.kuća u biku može predstavljati bračnog partnera koji će se baviti poljoprivredom?
jupiter(vanjska) mi u 7.kući u blizancima kojim vlada merkur(trgovina) u djevici(domaće životinje) koji pada u moju 10.kuću pa jel to mogu tumačiti kao da će se ta osoba baviti vanjskom trgovinom u poljoprivredi(mislim na uzgoj domaćih životinja)?i da li ako pada u moju 10.kuću predstavlja njegovu ili moju karijeru?

Back