još jedno pitanjekad sam već tu,da li je uran u škorpionu u 12.kući dobra pozicija za bavljenje astrologijom?još da napomenem da moj uran nema aspekata,ne znam koliko je to važno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AstroWorld:Ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu vezanu za astrologiju, ovo je mesto na kome mozete dobiti odgovor!
Molim vas da ne zahtevate tumacenje natalnih karata, niti uporednih i godisnjih horoskopa, vec da ukoliko zelite, postavite konkretno pitanje ukoliko imate neku nedoumicu ili pitanje na koje niste mogli da nadjete odgovor, a vezano je za natalnu astrologiju!
Pozdrav svim korisnicima foruma
AstroWorld
lindica:recite mi molim vas što znači kada je neka planeta neaspektirana?npr.venera i mars,jel to znači da neću u životu nikada istinski voljeti nekoga?to mi je netko natuknuo iako sam sad možda lupila glupost ,hehe
lindica:što znači kada netko u svojoj karti nema nijedan loš aspekt?da li to znači da ta osoba treba imati savršen život ili ipak ne?
lindica:DA LI MI NETKO MOŽE REĆI KOJA PLANETA ODNOSNO KUĆA PREDSTAVLJA VIDEOTEKE?
lindica:još jedno pitanjekad sam već tu,da li je uran u škorpionu u 12.kući dobra pozicija za bavljenje astrologijom?još da napomenem da moj uran nema aspekata,ne znam koliko je to važno
shirina:Videoteka se donekle moze predstaviti neptunom kao i znakom strelca,takodje moze se videti iz 5. kuce,koja pored ostlih tumacenje predstavlja i nacin yabave.Eto odgovora,nije neobicno pitanje,astrosimbolika je velika...Raduju me ovakva pitanja,postavljajte jos :razz:
shirina:Da ali ne zaboravi da neptun u 4 moze da znaci apoteku u blizini kao i roditelja koji je alkoholicar,ili nejasne odnose u porodici...shirirna
hoce li mi neko odgovoriti frkea mi od plutona najvise...mandrak-21:mozda cu preterati ali ako mozes odgovori sta znace sve primarne direkcije koje ce se desiti u naredne1-3,godine
AC NA-SUNCE 1kuca
VENERA pa onda i SATURN NA SEV. CHVOR iz 2.kuce ribe-na 3.bik
FORTUNA NA MESEC *a tu je i sirijus konjukcija sa mesecom 6.kuca fortuna iz 4.bliz.u 6.rak
PLUTON NA MARS iz 8.kuce devica u 9.shkorpija
i jos nesto kad moj direktovani jupiter peda na natalni AC moje velike ljubavi a istovremeno njen mars na moj AC.HVALA PUNO
jos cekam ili to nema nekog znacajamandrak-21:hoce li mi neko odgovoriti frkea mi od plutona najvise...
lindica:molim vas recite mi kako se iz natalne karte može vidjeti da li će neka osoba u životu imati svoju privatnu firmu?
privatni biznis odredjuje vladar druge kuce u cetvrtoj ili pak vladar cetvrte u drugoj.a ako vladar sedme ode u desetu znaci da je to privatni posao partneralindica:Molim nekoga tko zna nešto o tome da mi odgovori jer me muči jedno pitanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lindica:molim vas recite mi kako se iz natalne karte može vidjeti da li će neka osoba u životu imati svoju privatnu firmu?