Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Mislim da bi znacilo da ces ,osim sto ces voleti posao kojim se bavis i radices ga iz ljubavi, imati i novca od istog.....karijera bi trebalo biti plodonosna...
Ovo u grubo,jer bitni su i aspekti kao i druge stvari.....;)
Pozz za Doing nothing....
p.s. moguce izrazavanje kroz pisanu rec....u tom bi mozda pravcu mogla da se razvija karijera....ili kroz pomoc drugim ljudima razgovorom,ali pre neka tvoja ekspresija prenesena kroz umetnost....
Ogradjujem se sa jedno MOZDA.... :wink:

Evo ja da pitam...
Totalni sam laik, i naravo ne mogu da pricam o necemu o cemu stvarno pojma nemam, pa vas pitam:
Kako se moze izracunati podznak nekome koje rodjen u Australiji? S` obzirom da postoji ono "okretanje" godisnjih doba i slicnih stvari, kako onda odrediti podznak. Za sam znak, to razumem i to je u redu, ali sta raditi sa podznakom :?: Sta vam govori vase iskustvo? Moja drugarica je rodjena tamo i po nekim "natalnim kartama" i po izradama horoskopa ispada da je ovan u podznaku, medjutim ako se stvari "okrenu" ispada da je rak - sto njenoj prirodi mnogo vise odgovara.
Sta je tu tacno? :roll:

Doing nothing:
pozdrav i za tebe , hvala na trudu ;). Merkur je afliciran da ne moze gore :( :

opozicija mjesec,
kvadrat saturn
kvadrat pluton
kvadrat mars
sekstil uran
sekstil asc.
Ako ti je merkur vadar ili zauzima jaku pozciju u natalu onda je sve ovo bitno i znaci da ces morati mnogo da se prilagodjavas u odnosima sa ljudima od kojih ti nesto zavisi,otac,profesor,pretpostavljeni na poslu itd.SAM SEXTIL SA URANOM I ASC,GOVORI DA CE TI TO UGLAVNOM USPEVATI samo reci jer su ti pluton i saturn u opoziciji ili konjukciji? tog aspekta se trebas cuvati

Puno pozdrava svima i iskreno se nadam da cu dobit odgovor jesama nikako ne mogu da ga nadem : ja vaga-vaga ** jupiter u 1. kuci u skorpiji, neptun, mrs i ran u 2 kuci u strelcu, krion u biku u 8 kuci, true nada i mesec u raku u 9oj kuci, merkur u vagi u 11 oj i venera, sunce, saturn i puton u vagi u 12 oj kuci.MC u lavu. on: devica-devica- pluton u vagi u 2 kuci,saturn u skorpiji u 2 kuci,jupiter, ura i neptun u 3 kuci u strelcu, mesec u 5oj kuci vodoliji, true nada i kronos u blizancima u 9oj kuci, mars i venera u lavu u 11oj kuci, mekur i sunce u devici u 12oj kuci, MC u blizancima.
Znam da je opsirno ali...
Hvala puno

Abhoula
posto si moja "Zvezdakinja"...:) odnosno dupla vaga sa Mesecom u Raku u devetoj i Venerom u Vagi....sto sve i ja imam....daj mi molim te vase dve natalne karte pa cu ti reci....jer ovako mi je konfuzno...samo uradi karte na astro.com-u...i postavi mi link koji vodi do njih ili ih zakaci ovde...
Na prvu loptu ti mogu reci da je potpuno ocekivano sto si ga bas ti privukla jer ima tu Veneru u Vagi .....;)
Pozzz

Prvo izvini jer sam permutovala ....njegova Venera nije u Vagi vec u Lavu....i to "celoj prici daje cudan ton"......:)
Salu na stranu....Izmedju vas ooistoji jaka sex. privlacnost...pogotovu sa tvoje strane,ovaj covek te skroz obuzima i privlaci....tvoj Mars koji je u strelcu ,je u trigonu sa njegovom Venerom u Lavu.....Rekla bih zato da tebe zbog ovog strelca tj. Marsa tu polozenog pre svega privlace predstavnici tog znaka ( + ti je Jupter(njegov vladar )u prvoj kuci) ili pak vatreni znaci generalno....
TI nikada nisi zadovoljna kada je ljubav u pitanju....U tebi se sukobljavaju dva principa,onaj erotski sa jedne strane i onaj emotivni sa druge....Uvek mislis da to moze i bolje i uvek si u potrazi za idealnom ljubavi koja ne postoji.....Ti to i sama znas ali nesvesno u tebi traga za tim.
Sklona si i tajnim ljubavnim vezama ili tajno volis nekog.....cuvas to samo za sebe. jako velika odricanja zbog ljubavi.....trenuci patnje....To sve daje ova Venera polozena u 12oj kuci....Ali takodje jedan bogat,prebogat unutrasnji zivot.....
Fantasticna imaginacija.....
Ovaj mesec u raku ti donosi preteranu emotivnost....Imas dusu.
Takodje ti on donosi mogucnost brojnih putovanja sa sretnim ishodima....Postoji cak i mogucnost zivljenja u drugoj drzavi ,mozda negde na kraj sveta....Ako budes imala sansu,iskoristi je i idi...!!

Novac ce dolaziti i odlaziti.Bice ga jako puno i jako malo. Iznenada ce doci do njega a jos brze ces izti potroziti. jako ces biti ambiciozna da zaradis lovu....i cesto tvoj izvor prihoda nece biti jasan svima....radices vise stvari u isto vreme. Cesto ces cak i preko osobe sa kojom si doci do $$$...

Volis da pricas....Pricala bi danonocno.....I lepo te je slusati ;)

Sto se ovog tipa tice....hm....sta da ti kazem...cini mi se da je on vise za neku nekovencionalnu varijantu veze.....Znas ono "Vijetar se vezat ne moze"....E tako mi se on cini.....Valjda zbog ovog Meseca u petoj a peta u nestalnoj vodoliji
Preko prijateljstava do veza...Cesto je prvo dobar drug sa devojkom ,da bi to drugarstvo preslo u vezu ( Venera -11kuca)
Nije mu losa karta....Mislim da voli da experimentise u sexu...:) Neptun trigon Mars....Mozda malo voli da laze.....hm.....budi obazriva ali ne upadaj u trip jer mozda ja lupam....Ima trigon Neptu (Strelac) sa Merkurom....hm....malo mi je to sumljivo

Eto:)

..

joj....
bas mi je drago da si mi lepo odgovorila... Istina je da mnogo pricam i da...ok..slusaju me hahahaha...
lepo... bas si me okarakterisala...bas...
Sto se tice njega pa da... videcemo... osecam ja mnoge stvari koje ne znam ali bogu hvala pa me do sada osecaji nikada nisu izneverili, tako sam sa njim uvek obazriva i sve mogu da ocekujem...
A ti si znaci vagica vagica takodje? Mesec u raku?
Pa sta reci sem ok...ne znam ali verujem da sve dobre karakteristike koje si kod mene opisala vaze i za tebe. ;)
Hvala ti puno jos jednom ;)

Da,imamo dosta slicnosti...kada su zvezde u pitanju....samo su meni skoro sve planete u prvoj kuci....
Mesec ko i tebi u raku u devetoj pa u trigonu od Jupietra...opet isto ko i kod tebe....Venera u vagi...ko i kod tebe...asc u vagi ko i kod tebe....Pluton na ASc isto ko i kod tebe....Mesec kvadrat Venera..isto ko i kod tebe...

Eto...:)

Mozda bi mogla da mi kazes hocu li poceti posao planiran za januar mesec tj da li ce se sve ok srediti oko papirologije i da li cu uspeti da sredim sve da bi pocela taj posao... da li cu uspeti da dodjem u srbiju do kraja meseca i pocnem taj posao...? Posao je big deal i ne bi trebalo da ga propustim...
ovo bi mi bas bas bas znacilo...i ovo pitanje me muci i ubija vec mesec dana.
Ali bas ubija psihicki i fizicki...."zatvorena" sam ovde...
hvala...

Znas kako.....ja sam slaba sa predikcijama....ali cini mi se da ce ova godina svakako da ti bude vrloooooooooo dinamicna.....Nista nece biti glatko....ali to upravo svemu daje dodatnu draz jer posle tih trenutaka imas i one lepe koji te cekaju.
Imas veliki kvadrat to bas i nije najbolje pa zato malo brinem da li je odluka koju si donela prava odnosno bojim se da ne gajis iluzije oko tog posla kojim zelis da se bavis....Retro Neptun u sestoj....u kvadratu sa svim i svacim....i jednom opozicijom....
Tri put meri jednom seci!
Sve u svemu ova godina ti donosi materijalno blagostanje i bavljenje poslom koji volis.

nik mi govori gde sam...
ali ne na srpskom pa zato ne razumes... u Atini... Posao me ceka gore dobar.. pa plan je da ga nastavim u istoj kompaniji ovde posle izvesnog vremena ali pojavio se problem oko papirologije..
birokratija i gluposti oko zakona nekog koji treba da se izglasa da bi obnovila boravak do tad mi je 90% sigurno zabranjeno da idem bilo gde...
Posao me ceka gore...a u petak cu pokusati nekako da izadjem iz zemlje pa dok sam gore i radim moj addvokat radi ovde za mene tj zavrsi mi obnovu boravka pa eto tako da dodjem ovde i nastavim posao u istoj kompaniji...marketinska agencija...velika...grci otvorili kod nas...
U petak rizikujem... ne znam dal da pokusavam uopste...zato sam te pitala dal mozda vidis dal cu doci gore tj da li ce to biti ok...po planu..bas me muci...
Borim se ovde svaki dan svaki minut sama..vise mi se smucilo..
ne zna da protumacim planete u ovom slucaju.. ne znam sta mi kazu...
Da li cu uspeti ili ne...?...
eto..

Neovisno o astrologiji...a posto ej takva situacija ,ja bih te savetovala da probas...
Nemoj nista da trpis,Svaka promena je dobra promena pa makar i na gore....( u slucaju da na novom poslu ne budu cvetale ruze)...ali ces barem znati da si probala .
Znam kakve su to peripetije sa papirologijom ,pogotovu sada kada je predpraznicno raspolozenje pa su se i ljudi ulenjili i sve ostavljaju za posle nove godine...Zato ,ako mozes,ostavi advokatu da to zavrsava a ti lepo kreni na put.
Vidis ,ima neke istine ....jasno se u karti videlo da ti imas predispozicija za zivot u inostranstvu......a ti si vec tamo;)

hahahha pa da....
ok... ajde...pakujem se sutra pa sta mi bog da na granici...
boze...majke mi jednog dana cu napisati knjigu o svom zivotu...hahahaa...
sto kaze moja natalna karta da placam dugove predaka i da srecem ljude koji su mi poznati i to sve...citav zivot mi je kao film ali bas...stvarno...napisacu jednog dana knjigu baziraanu na istinitom zivotu a ko nece da veruje u to sta pise u njoj ne mora.
by the way istina je da si sve pogodila i da mnogo radim i da zaradjujem na 100 strana i da stalno radim 1000 stvari u isto vreme...2 fakulteta 6 jezika 2 zemlje..1000 prijatelja i akcija akcija dinamicnost, politika filozofija nauka ucenje stalno......humanost..briga za druge..to je ono bez cega ne mogu...nikada..
:) snovi pa iluzije pa onda teznja ka njima i realnost...nista nije nedokucivo i tesko...
;)
pa znas...

Back