Prvo izvini jer sam permutovala ....njegova Venera nije u Vagi vec u Lavu....i to "celoj prici daje cudan ton"......

Salu na stranu....Izmedju vas ooistoji jaka sex. privlacnost...pogotovu sa tvoje strane,ovaj covek te skroz obuzima i privlaci....tvoj Mars koji je u strelcu ,je u trigonu sa njegovom Venerom u Lavu.....Rekla bih zato da tebe zbog ovog strelca tj. Marsa tu polozenog pre svega privlace predstavnici tog znaka ( + ti je Jupter(njegov vladar )u prvoj kuci) ili pak vatreni znaci generalno....
TI nikada nisi zadovoljna kada je ljubav u pitanju....U tebi se sukobljavaju dva principa,onaj erotski sa jedne strane i onaj emotivni sa druge....Uvek mislis da to moze i bolje i uvek si u potrazi za idealnom ljubavi koja ne postoji.....Ti to i sama znas ali nesvesno u tebi traga za tim.
Sklona si i tajnim ljubavnim vezama ili tajno volis nekog.....cuvas to samo za sebe. jako velika odricanja zbog ljubavi.....trenuci patnje....To sve daje ova Venera polozena u 12oj kuci....Ali takodje jedan bogat,prebogat unutrasnji zivot.....
Fantasticna imaginacija.....
Ovaj mesec u raku ti donosi preteranu emotivnost....Imas dusu.
Takodje ti on donosi mogucnost brojnih putovanja sa sretnim ishodima....Postoji cak i mogucnost zivljenja u drugoj drzavi ,mozda negde na kraj sveta....Ako budes imala sansu,iskoristi je i idi...!!
Novac ce dolaziti i odlaziti.Bice ga jako puno i jako malo. Iznenada ce doci do njega a jos brze ces izti potroziti. jako ces biti ambiciozna da zaradis lovu....i cesto tvoj izvor prihoda nece biti jasan svima....radices vise stvari u isto vreme. Cesto ces cak i preko osobe sa kojom si doci do $$$...
Volis da pricas....Pricala bi danonocno.....I lepo te je slusati
Sto se ovog tipa tice....hm....sta da ti kazem...cini mi se da je on vise za neku nekovencionalnu varijantu veze.....Znas ono "Vijetar se vezat ne moze"....E tako mi se on cini.....Valjda zbog ovog Meseca u petoj a peta u nestalnoj vodoliji
Preko prijateljstava do veza...Cesto je prvo dobar drug sa devojkom ,da bi to drugarstvo preslo u vezu ( Venera -11kuca)
Nije mu losa karta....Mislim da voli da experimentise u sexu...

Neptun trigon Mars....Mozda malo voli da laze.....hm.....budi obazriva ali ne upadaj u trip jer mozda ja lupam....Ima trigon Neptu (Strelac) sa Merkurom....hm....malo mi je to sumljivo
Eto
..