- Poruka
- 397.027
premesten post na sport reprezentacija srbije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošalji kartu u inbox,ili ovdje javno.Da vidimo ko od nabrojanih ima kakvu snagu.Kako se izboriti sa marsom i mesecom, koji ujedinjeni napadaju saturn u opozicji![]()
Kako se izboriti sa marsom i mesecom, koji ujedinjeni napadaju saturn u opozicji![]()
Pitaj dedu (Saturn) šta je nekada uradio, koga je tuko ili možda i nešto gore uradio (Mars). Kakav ti je deda (Saturn) bio prema ženama i u porodici (Mesec). Treba pogledati ceo natal.Kako se izboriti sa marsom i mesecom, koji ujedinjeni napadaju saturn u opozicji![]()
Ovo je pravo rečeno.Pitaj dedu (Saturn) šta je nekada uradio, koga je tuko ili možda i nešto gore uradio (Mars). Kakav ti je deda (Saturn) bio prema ženama i u porodici (Mesec). Treba pogledati ceo natal.
Devojke su Venera ali su žene i majke Mesec.Ovo je pravo rečeno.
Saturn 0/90/180° Venera je najbolji pokazatelj grehova predaka prema svojim ili tuđim ženama.
Znam kako da razlikujem jedne od drugih grehova ali da to ostavimo za drugi put.
Promena je posledica rada na sebi koja je zapisana u natalu. Trebalo je da aktiviraš mogućnost koja je zapisana u natalu. Da si nešto deseto počela da radiš, šta nije zapisano, imala bi samo muku i ne bi se ostvarilo.Pitam se...da li je promena kod osobe posledica rada na sebi ili posledica aspekata u horoskopu, tranzita isl. Pitam jer imam utisak da u poslednjih godinu dana dosta radim na nekim stvarima, a opet pre par godina neki astrolozi su mi gledali kartu i predvideli promene. Da li sam samo marioneta sudbine?![]()
Tjah, znači nisam slobodnom voljom odlučio da radim na sebi nego mi se neko polje aktiviralo ili šta već. Tako sam i pretpostavljao.Promena je posledica rada na sebi koja je zapisana u natalu. Trebalo je da aktiviraš mogućnost koja je zapisana u natalu. Da si nešto deseto počela da radiš, šta nije zapisano, imala bi samo muku i ne bi se ostvarilo.
Za to i služe astrolozi, da dobro pročitaju natal i kažu koje su ti mogućnosti, na šta da ne gubiš energiju.
Tebi niko ne brani sam nešto da uradiš. Videćeš i sam kako će to proći, na svojoj koži da osetiš da posle ne kukaš kako ništa nisi uradio.Tjah, znači nisam slobodnom voljom odlučio da radim na sebi nego mi se neko polje aktiviralo ili šta već. Tako sam i pretpostavljao.
Znam, već sam osetio više puta na svojoj koži. Kad guram nešto a ne daje mi se. Ali bilo je i propuštenih prilika. Što je možda opet uslovljeno nekim nebeskim kretanjima.Tebi niko ne brani sam nešto da uradiš. Videćeš i sam kako će to proći, na svojoj koži da osetiš da posle ne kukaš kako ništa nisi uradio.![]()
Treba neko dobro da ti protumači za određenu oblast šta može a šta ne.Znam, već sam osetio više puta na svojoj koži. Kad guram nešto a ne daje mi se. Ali bilo je i propuštenih prilika. Što je možda opet uslovljeno nekim nebeskim kretanjima.
Gledali su mi razni preko neta ali nekako nedovoljno mi je to određeno.Treba neko dobro da ti protumači za određenu oblast šta može a šta ne.
Ima raznih astrologa. Preko neta niko ne radi detaljno analizu, puno je cimanja. Moraš kod nekoga privatno, da platiš.Gledali su mi razni preko neta ali nekako nedovoljno mi je to određeno.
Tjah, nekako imam odbojnost prema odlasku kod astrologa.Ima raznih astrologa. Preko neta niko ne radi detaljno analizu, puno je cimanja. Moraš kod nekoga privatno, da platiš.
Šta si onda i očekivao? Neko online sve da ti protumači, neće da možeTjah, nekako imam odbojnost prema odlasku kod astrologa.
Pitanje je za ozbiljnog astrologa koji bi uzeo u uvid dosta faktora vezanih za tvoju kartu.Onako povrsno sedmo polje, vladara sedmog polja i tranzite. Al to mozes preko tarota da vidis bolje i brze.Šta se gleda u natalnoj karti da bi se odredio najbolji momenat za podnošenje tužbe? tj. Da li jje to neki određeni aspekt? Verovatno može da se vidi kad je najpovoljniji period za tako nešto, da bi ishod bio dobar..
Охо, кога то моје очи видеPitanje je za ozbiljnog astrologa koji bi uzeo u uvid dosta faktora vezanih za tvoju kartu.Onako povrsno sedmo polje, vladara sedmog polja i tranzite. Al to mozes preko tarota da vidis bolje i brze.![]()
Морам да ти кажем, открила сам да ми је Лилит пресудилаNatalija sreco podseti me, promenjen nick?![]()