Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Pozdrav, zanima me može li netko da mi malo pogleda karijeru? Trenutno zivim u inozemstvu. Zavrsila sam Pravni fakultet. Hvala unaprijed.

Prilozi

• astro_2gw_cokolada_milka.55104.116039.png
    astro_2gw_cokolada_milka.55104.116039.png
    484,6 KB · Pregleda: 14
Pozdrav, zanima me može li netko da mi malo pogleda karijeru? Trenutno zivim u inozemstvu. Zavrsila sam Pravni fakultet. Hvala unaprijed.
Napisao sam na pp,a i ovdje kažem.Imaš kartu čiji faktori se ne poklapaju.Ko ti je i kad popunjavao izvod iz knjige rođenih ja nzm.Ali da postoji struci vidna disharmonija s navodnim vremenom rođenja istina je.

Da. Naravno, pa ne znam zašto uopće ideja da karta nije moja.
Jesr, neupitno je.

Možete li li pomoći dalje s tumačenjem, zanima me karijera? 6 polje u strijelcu, trenutno ouno radim sa strancima. Iz svih zemalja svijeta.
Tebi je poenta da spojis putovanje i uzivanje,nekako da posao bude u pokretu uzivanje a opet i da zaradis pa brzo potrosis

Sad sam ovdje. Ne mislim se više seliti Ima li jos nešto zanimljivo sto mozete vidjeti u mojoj karti?
Da bas ne zelis da se selis sumnjam,to cete te drzati jedno vrijeme dok ponovo negdje ne odselis

Jako si nestabilna,ajde ovaj Rak na podznaku ok tezio bi prema nekoj sigurnosti porodici itd, ali kada pogledas vecinske elemente u tvom natalu sve je to nestabilno.Imas mnogo planeta u promjenljivim znacima,plus planetu akcije u Blizancima,da ne nabrajam dalje

Sam Suncev znak ti nije stabilan

Ahaa. Hvala. Zanimljivo tumačenje. Možda se i odselim opet. Sada radim i ucim jezik ovdje

Ja imam takodje dosta promjenljivih znakova,npr ja i ti imamo Mjesec i Mekur u Strijelcu, samo sto je tebi Venera u Strelcu a kod mene u Djevici tako da ti ides vise u nestabilnost a ja vise u kontradikciju

Inace Skorpija si kao i ja,ti imas podznak u Raku ja u Jarcu ,oboje Mjesec u Strelcu vidis kako se brzo kapiramo,samo kod tebe su nestabilniji polozaji mada i kod mene al ne toliko

Zdravo svima..tek sam se učlanila, i imam jedno pitanje..za sada ..te ako mi neko može odgovoriti bila bih zahvalna. Šta tačno znači kada je True Node u VI kući. Tražila sam prevod i to je kao što svi znate Mesečev čvor. Vi svi znate da čitate natalne karte a ja znam samo ono što svi laici znaju. Ali svi mi kažu jedno,ali ništa....obožavam da putujem što i radim , kažu da ću upoznati pravu,srodnu osobu na putu ali ništa...još uvek sam sama a vreme prolazi....nadam se sreći kao i svi..svima želim sve najlepše..ovan/rak..Akrima

Back