nalence
Aktivan član
- Poruka
- 1.940
Pa bar postavi kartu ,toliko visimo na telefone ,racunare i ostala cudesa ,to verujem da zna svako.06.07.1977.u 14,25h Priboj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bar postavi kartu ,toliko visimo na telefone ,racunare i ostala cudesa ,to verujem da zna svako.06.07.1977.u 14,25h Priboj
Napisao sam na pp,a i ovdje kažem.Imaš kartu čiji faktori se ne poklapaju.Ko ti je i kad popunjavao izvod iz knjige rođenih ja nzm.Ali da postoji struci vidna disharmonija s navodnim vremenom rođenja istina je.Pozdrav, zanima me može li netko da mi malo pogleda karijeru? Trenutno zivim u inozemstvu. Zavrsila sam Pravni fakultet. Hvala unaprijed.
Napisao sam na pp,a i ovdje kažem.Imaš kartu čiji faktori se ne poklapaju.Ko ti je i kad popunjavao izvod iz knjige rođenih ja nzm.Ali da postoji struci vidna disharmonija s navodnim vremenom rođenja istina je.
Tebi je poenta da spojis putovanje i uzivanje,nekako da posao bude u pokretu uzivanje a opet i da zaradis pa brzo potrosisDa. Naravno, pa ne znam zašto uopće ideja da karta nije moja.
Jesr, neupitno je.
Možete li li pomoći dalje s tumačenjem, zanima me karijera? 6 polje u strijelcu, trenutno ouno radim sa strancima. Iz svih zemalja svijeta.
Da. Jupiter u lavu. Volim glamur, skuoe stvari.
Volim umjetnost. Jako. Tu bi voljela nešto postići ovdje vani.
Nešto u filmskoj industriji, teatru.. Ili neki posao u administraciji.... Nešto s papirima....
Imala si zelje a ne planoveImala sam planove. Ali kad nešto planiram, to ne bude tako. Pa sam prestala. Pustim da mi se situacije dogode
Pricas li Spanski ?Da. Jupiter u lavu. Volim glamur, skuoe stvari.
Volim umjetnost. Jako. Tu bi voljela nešto postići ovdje vani.
Nešto u filmskoj industriji, teatru.. Ili neki posao u administraciji.... Nešto s papirima....
Ne pricas Spanski ?Nisam. Zašto?
To je zemlja za tebe,a to sto volis da trosis i skupe stvari to nije uticaj Jupitera, nego Venere u StrelcuMa nisam. Razumijem, donekle.
Gdje ovdje,u kojoj zemlji boravisSad sam ovdje. Ne mislim se više seliti Ima li jos nešto zanimljivo sto mozete vidjeti u mojoj karti?
Da bas ne zelis da se selis sumnjam,to cete te drzati jedno vrijeme dok ponovo negdje ne odselisSad sam ovdje. Ne mislim se više seliti Ima li jos nešto zanimljivo sto mozete vidjeti u mojoj karti?
Ahaa. Hvala. Zanimljivo tumačenje. Možda se i odselim opet. Sada radim i ucim jezik ovdje