Uporedni moze da se tumaci i bez podznaka jer podznakom dobijas sliku sa kucama a kuce predstavljaju mesta gde glumci igraju, tacnije kako igraju na kojim poljima.Imam jedno pitanje neznam dali je adekvatna tema mislim da jeste
Zanima me Koliko se moze "saznati" da se tako izrazim iz uporednog hooskopa gde za jedan od partnera nezna tacan sat tj asc
Na osnovu planete po kucama i asp koje grade medjusobno ? Znam da jeste potrebo da ima tacan asc i pravila kako se radi uporedni ali eto htela bi da cujem iskustva ili misljenja ....postoji neki odnos koji nemogu da razjasnim niti opisem da i nakon tolike godine intenzitet i jacina ostaju pri svakom susretu s tom osobom pri tom vemenska odsutnost bila mesec dana ili pa godina tunista ne menja ... vecita mi je enigma ali nazalost nisam u mogucnosti da saznam asc mozda bi samo tako i pojasnila neke stvari ....Mogu da navedem da je musko sunce na scvoru muski mesec na vertexu u 7 ima i PL asp prema mesec i veneru itd
Neznam dali bi uopste moglo da se dodje do neki odgovor pa neznam ni dali da postavljam uporedni
Hvala svima koji se ukljuce
Moj savet je da obratis paznju na aspekte izmedju planeta a ne na vertex i sl.
Najvazniji aspekti u uporednom horoskopu su konjukcije pa onda sve ostalo.