Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Imam jedno pitanje neznam dali je adekvatna tema mislim da jeste
Zanima me Koliko se moze "saznati" da se tako izrazim iz uporednog hooskopa gde za jedan od partnera nezna tacan sat tj asc
Na osnovu planete po kucama i asp koje grade medjusobno ? Znam da jeste potrebo da ima tacan asc i pravila kako se radi uporedni ali eto htela bi da cujem iskustva ili misljenja ....postoji neki odnos koji nemogu da razjasnim niti opisem da i nakon tolike godine intenzitet i jacina ostaju pri svakom susretu s tom osobom pri tom vemenska odsutnost bila mesec dana ili pa godina tunista ne menja ... vecita mi je enigma ali nazalost nisam u mogucnosti da saznam asc mozda bi samo tako i pojasnila neke stvari ....Mogu da navedem da je musko sunce na scvoru muski mesec na vertexu u 7 ima i PL asp prema mesec i veneru itd
Neznam dali bi uopste moglo da se dodje do neki odgovor pa neznam ni dali da postavljam uporedni
Hvala svima koji se ukljuce
Uporedni moze da se tumaci i bez podznaka jer podznakom dobijas sliku sa kucama a kuce predstavljaju mesta gde glumci igraju, tacnije kako igraju na kojim poljima.
Moj savet je da obratis paznju na aspekte izmedju planeta a ne na vertex i sl.
Najvazniji aspekti u uporednom horoskopu su konjukcije pa onda sve ostalo.

Je l tačno da su zvezde nekretnice ,ono što ne možemo promeniti i da će nam se kad tad to desiti ? :mrgreen:
p.s. je l ima neko ko dobro čita natalnu kartu, neki dobar astrolog? Da zna da protumači, i to.... Ja bih išla ali ne znam kod koga,kad su pola prevaranti . Ne znam da li je dozvoljeno ovo na forumu uopšte da se pita, ako nije ,izvinjavam se.

Moja zvezdana savetnica, astrolog mi je pri prvom susretu pre mnogo godina objasnila da postoje u našoj natalnoj karti pozitivni i negativni aspekti.
Ona može samo da me upozori na njih, a oni će se svakako ispucati.
Ako to uzmeš u obzir i pojačaš opreznost u određenim periodima kada su aspekti negativni, možeš da ih znatno ublažiš, ne i da ih potpuno promeniš.
A pozitivne iskoristiš tako što ih uzjašeš kao veštica metlu i vineš se što je više moguće.

Sada je više od deset godina kako se sa njom konsultujem oko svake bitne odluke i uvek mi je bila od neprocenjive pomoći.
A i verujem joj,zna sve o meni.

To je samo moje iskustvo.
Ne znači da svi tako shvataju.

Isto je i meni rekla moja. Samo,ja recimo,nisam mogla da izbegnem udes,iako me je upizorila. Zena rekla sve,cak i da ce padati kisa kad dodje do toga. Ja nisam vozac,ali sam dozivela udes sa osobom koja u zivotu nijednan prekrsaj nije imala ,za 20 godina voznje. Znaci,da sam bila s bilo kim drugim,desilo bi se.
Jos par stvari me je uverilo da neke stvari zaista izgleda prosto ne mpzes promeniti...

Jel zna neko kada ce proci ovaj retrogradni merkur, mene hebe opasno
drag.gif

Asc u Devici na 22 stepenu ...Merkur retrogradni u Raku isto na 22 stepen,pored njega Sunce isto na 22 stepenu....trebam li se zabrinuti ? :-/
Koliko sam čitala 22 stepen je stepen ubistva 😑😑😑

Pa sta znam, meni ovo nije lose, asc i vladar asc u egzaktnom sekstilu, vladar asc u dobroj kuci, nije dobro sto je retrogradan.
Stepen ubistva ne postoji.

Pa sta znam, meni ovo nije lose, asc i vladar asc u egzaktnom sekstilu, vladar asc u dobroj kuci, nije dobro sto je retrogradan.
Stepen ubistva ne postoji.
Hvala ti puno na odgovoru malo si me umirila....čitala sam N.Stojanovica o stepenima gde po njemu je 22.stepen stepen ubistva ,koliko sam razumela po njemu ta osoba bude ubijena ,pa sam se zgrpzila i prestravila u isto vreme 😑

Evo upravo gledam random karte s nečim na 22° i bilans je sledeći

Brigitte Nielsen, Sunce vladar ASC-a na 22° Raka, Mars na 22° Device, Sunce čak ima kvadrat sa vladarem 8 a ona ima blizu 6 banki, teorija da će biti ubijena daleko bilo je prilično neverovatna. Da nije možda na filmu nekad ubijena pa odradila aspekte :ceka::zcepanje:
Rembrant, Sunce na istom stepenu, nema vremena rođenja pa ne znamo koja je kuća ali umro je sa 60 i kusur što je za ono vreme ihaj, celu svoju porodicu je maltene sahranio i iako je nedefinisan uzrok smrti vrlo je malo verovatno da je ubijen
Diane Kruger, čuvena Jelena Trojanska i Acqa di Gio :lol: Merkur na 22° Raka, opet možda ubijena na filmu, ne znam, nisam gledala sve :mrgreen:
Olly Alexander iz "Years &Years", dobro on je mlad al' ima JU i SO na 22°
Joe Satriani Venera na 22° Blizanaca, sem što ubija gitaru ubijen nije :lol:
Nadal Mars vladar ASC na 22° Jarca
Rebeka Romijn - Mesec na 22° Škorpiona vladar 7, prethodni i sadašnji muž živi zdravi i pravi kao i ona sama, a pošto oni nemaju ništa na 22 pretpostavićemo da će tako i ostati :zcepanje:

Bliznakinje Olsen Sunce na 22° Blizanaca vladar ASC-a
Boy George takođe Sunce tu, ima i Urana na 22° Lava :lol: njemu ništa ali zanimljivo da mu je brat osuđen za ubistvo žene
DJ Snake :lol: Sunce na 22° Blizanaca i Mars na 22° Jarca
Kris Jenner Saturn na 22° Sco, Kylie Veneru na 22° Device, Tyga Mesec na 22° Lava
Selma Blair Venera na 22° Blizanaca

I konačno nađosmo jednu ubijenu, pokojna žena OJ Simpsona je imala Marsa u Raku na 22° u 5. kući.

pa sad zaključite sami

Evo upravo gledam random karte s nečim na 22° i bilans je sledeći

Brigitte Nielsen, Sunce vladar ASC-a na 22° Raka, Mars na 22° Device, Sunce čak ima kvadrat sa vladarem 8 a ona ima blizu 6 banki, teorija da će biti ubijena daleko bilo je prilično neverovatna. Da nije možda na filmu nekad ubijena pa odradila aspekte :ceka::zcepanje:
Rembrant, Sunce na istom stepenu, nema vremena rođenja pa ne znamo koja je kuća ali umro je sa 60 i kusur što je za ono vreme ihaj, celu svoju porodicu je maltene sahranio i iako je nedefinisan uzrok smrti vrlo je malo verovatno da je ubijen
Diane Kruger, čuvena Jelena Trojanska i Acqa di Gio :lol: Merkur na 22° Raka, opet možda ubijena na filmu, ne znam, nisam gledala sve :mrgreen:
Olly Alexander iz "Years &Years", dobro on je mlad al' ima JU i SO na 22°
Joe Satriani Venera na 22° Blizanaca, sem što ubija gitaru ubijen nije :lol:
Nadal Mars vladar ASC na 22° Jarca
Rebeka Romijn - Mesec na 22° Škorpiona vladar 7, prethodni i sadašnji muž živi zdravi i pravi kao i ona sama, a pošto oni nemaju ništa na 22 pretpostavićemo da će tako i ostati :zcepanje:

Bliznakinje Olsen Sunce na 22° Blizanaca vladar ASC-a
Boy George takođe Sunce tu, ima i Urana na 22° Lava :lol: njemu ništa ali zanimljivo da mu je brat osuđen za ubistvo žene
DJ Snake :lol: Sunce na 22° Blizanaca i Mars na 22° Jarca
Kris Jenner Saturn na 22° Sco, Kylie Veneru na 22° Device, Tyga Mesec na 22° Lava
Selma Blair Venera na 22° Blizanaca

I konačno nađosmo jednu ubijenu, pokojna žena OJ Simpsona je imala Marsa u Raku na 22° u 5. kući.

pa sad zaključite sami
Hvala puno na širokom izlaganju baš mi znači jer sam se uprpala od kad sam pročitala Stojanovicevo izlaganje i stepenima 🙄

Back