Pozdrav svima,
imam jedno pitanje, veliki problem. Ponosni sam vlasnik rotvajlera, muzjaka starog 3,5 god. Normalno razvijen i sve je bilo ok, međutim, pre mesec dana primetim da pije vise vode nego obicno, pomislim da je zbog hrane ili tako nesto jer se apsolutno nista drugo nije primetilo te nisam obracao mnogo paznje na to. Posle desetak dana, primetim i da je malo tezinu izgubio, ali i dalje se ponaso normalno, normalno jede, normalno se igra, raspolozen je, vodu pije i dalje vise nego obicno, i to je bilo sve. Posle sledecih deset dana odvedem ga veterinaru za svaki slucaj i on mi da neke tablete i injekcije i kaze bice sve u redu, malo se prehladio i ima blagu upalu pluca. Sve on to primi i nista, jos je smrsao i izgubio raspolozenje skroz. Odvedem ga posle tri dana kod drugog veterinara, on kaze jaka upala pluca i tesko da ce preziveti, ali on ce probati sa terapijom. Primio je jos nekoliko injekcija i tablete i juce sam ga morao voditi na veterinarsku kliniku u Beogradu, inace sam iz Jagodine. Od pre tri dana i do juce, on je izgubio minimum 10-15 kilograma, mozda i vise. Radili su mu rendgen i krvnu sliku. Primio je infuziju i ima da je prima jos par dana, uz to i injekcije i tablete i sirup. Rekli su, mrka kapa, ako se izvuce, bice super. Da znate samo kako izgleda, to je tuga, nema ga vise od 10 kilograma. jedva na nogama stoji i to ne moze duze od dva tri minuta. Molim Vas, pomozite mi nekim savetima, sta da radim, mnogo ga volim i sve na svetu ucinio bih da ga spasim, ima li iko neku ideju, platicu sve, samo mi pomozite! Unapred veliko hvala i veliki pozdrav svim ljubiteljima zivotinja.
MOLIM VAS, hitno je........