cherry girl sterilizacija macke kosta 1300 dinara kod mog veterinara a za vakcine znam samo da su za psa oko 600dindzi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jovana,Jovana:cherry girl sterilizacija macke kosta 1300 dinara kod mog veterinara a za vakcine znam samo da su za psa oko 600dindzi
Netacno da mora da ima okot pre sterilizacije ,evo ja imam dve macke koje sam sterilisala cim su napunile godinu dana i nisu imale ni jedan okot,a da ih nisam sterilisala i da su ostale trudne ne bi prezivele jel su genetskim nasledjem(one su sestre)nasledile isprepletane jajnike(sto je ispalo dobro da sam ih sterilisala) inace bi bile mrtve!!Megan_81:Moram da sterilisem macku (zenka, stara godinu i 5 meseci). Nikada se nije macila. Da li mora da ima jedan okot pre sterilizacije ili ne?
Ne znam sta inace da mislim o ovome, jer mi veterinari kd kojih sam isla govore razlicite stvari. Jedni kazu da nema veze, a drugi kazu da mora da ima okot, jer ako nema postoji mogucnost da dobije neki tumor. Please, odgovori sto pre!
Megan_81:Moram da sterilisem macku (zenka, stara godinu i 5 meseci). Nikada se nije macila. Da li mora da ima jedan okot pre sterilizacije ili ne?
Ne znam sta inace da mislim o ovome, jer mi veterinari kd kojih sam isla govore razlicite stvari. Jedni kazu da nema veze, a drugi kazu da mora da ima okot, jer ako nema postoji mogucnost da dobije neki tumor. Please, odgovori sto pre!
Zoki NS:Imam mačka od 4 godine i primetio sam da otežano mokri i da se liže ispod repa , ponekad bolno mjaukne. Sumnjam na kamen u mokraćnim putevima. Šta da radim ?Ima li neki lek za to ?Ima normalan apetit i živahan je !
Zasad samo otežano mokri , ali više ne mjauče jako , a to je bilo samo jednom i to znatno posle mokrenja !Živahan je i jede normalno !Jel' moguće da je nešto drugo ?Pije dosta vode . Možda se prehladio ili neka upala bešike ?Zvao sam i veterinare za savet i kažu da nije tako crno !Srdjan_NS:Najverovatnije je tzv FUS iliti Felini urinarni sindrom.Kao sto je Mili rekla,pravac veterinar,stanje je urgentno.
zoran56:Dali neko zna gde se moze nabaviti MARBOCYL.
Zahvaljujem unapred