Pita od gowana...

Све је то школа.
Ко је још учио на туђим грешкама? :lol:
Људи без грешкице, који цео живот живе по реду, онако штреберски су некако, пааа досадни. Шта њих може да оплемени ако се нису дубоко запитали?
Moram da priznam da bih uvek radije izabrao tu dosadnost i učenje na tuđim, a ne svojim greškama.
Jeste možda dosadnjakovići nikad i ne osete tu srž života, ali ja preferiram konformnost pa makar ispao ovakav ko na slici.:lol:
A sigurno je da svako od nas svoju decu vaspitava kako bi izbegli, a ne pravili greške, je li?!

1695638237793.png

Ulažete u nekog svoj život, energiju i dušu i srce i na kraju shvatite da ste proćerdali život bezveze praveći pitu od gowana...

Kako proceniti da vas neki ljudi prosto ne zaslužuju i da su za izbegavanje u širokom luku?!

Zašto nas neki ljudi privlače da se bavimo njima i pored očigledne toksičnosti koju sadrže u velikoj količini?

---------------------------------------------------
Evo da dam jedan primer. Moj rođak je bio 3 godine sa devojkom, oženio je i sve i nakon mesec dana on se vratio kod mame. Da u roku od samo mesec dana nastalo sranje. Za godinu dana kompletan razvod.

Nosio sam barjak na svadbi badava.:thumbdown:
Inače on je klošar sada, samo zajmi pare i ne vraća. A ona je toliko bila prsla zbog svega da sam čuo da je na kraju postala alkoholičar jer ga je mnogo volela.
Tuzno. :(

Biti u vezi i ziveti sa nekim nije isto. Zato i mislim da je dobro pre braka probati zajednicki zivot.

Jer ljudi se „zabavljaju“, izlaze zajedno, vidjaju se po kaficima, bioskopima, mozda odu i na more skupa, ali to je sve drugacije od onog kad zajedno trebate da organizujete zivot i da se zajdnicki brinete o onim malim i velikim stvarima o kojima su se pre toga obicno starali roditelji ili vi sami, pojedinacno. Moraju i tu da se kao par poklope.

Moram da priznam da bih uvek radije izabrao tu dosadnost i učenje na tuđim, a ne svojim greškama.
Jeste možda dosadnjakovići nikad i ne osete tu srž života, ali ja preferiram konformnost pa makar ispao ovakav ko na slici.:lol:
A sigurno je da svako od nas svoju decu vaspitava kako bi izbegli, a ne pravili greške, je li?!

Pogledajte prilog 1416621
Мислим да децу треба васпитавати како да се носе са грешкама и да их не понављају, како да препознају осећања и како да их онда каналишу. Стаклено звоно није живот.

Tuzno. :(

Biti u vezi i ziveti sa nekim nije isto. Zato i mislim da je dobro pre braka probati zajednicki zivot.

Jer ljudi se „zabavljaju“, izlaze zajedno, vidjaju se po kaficima, bioskopima, mozda odu i na more skupa, ali to je sve drugacije od onog kad zajedno trebate da organizujete zivot i da se zajdnicki brinete o onim malim i velikim stvarima o kojima su se pre toga obicno starali roditelji ili vi sami, pojedinacno. Moraju i tu da se kao par poklope.

Ima i toga, a ima i ekstremnijih slučajeva gde je muškarac odlazio sa ortacima i nema ga par dana i ko zna gde je mrtav pijan i drogiran i varao je itd.
Ne znam šta je bilo sa mojim rođakom btw.
A saznao sam i za slučajeve gde su žene tako nešto radile. :malav:

Ne mora sve ni da bude do usisavanja i kuvanja ručka...
Ja lično opet mislim da se ovakvi pičvajzi i dešavaju tačno određenoj grupi ljudi koji su bili ili potpuno zaslepljeni ili sami nisu mnogo virtuozni kao dotični moj rođak.
Mene na primer tako nešto od njega nimalo nije začudilo. Ono što me je zapravo začudilo da njega takvog neko može mnogo da voli i na kraju sebe da ruinira psihički i alkoholom.

Setih se ove pesme.

Мислим да децу треба васпитавати како да се носе са грешкама и да их не понављају, како да препознају осећања и како да их онда каналишу. Стаклено звоно није живот.
Slažem se, ali opet tu dolazimo i do ilčnih preferencija. Ono što je tebi stakleno zvono ne mora biti meni itd.

Људи се забављају по 15 година, уђу напокон у брак и након неколико месеци се разиђу.
Неки бракови трају по 30 година, нема оних класичних проблема који се очекују као разлог за развод, али се полако удаље, свако оствари свој мини космос у тој заједници и постане им бесмислено.
Најлепше је када се пронађу блиска бића, после 3 дана се венчају и живе срећно до краја живота.
Али односи немају гаранцију. И не мислим да је иједан протраћено време. Ако је било лепо- било је, трајало 5 дана или 50 година. Ако се човек занео па разочарао, опет је нешто научио и код оног новог, код ког нађе оно што му срцу прија ће то после више и ценити.

Ulažete u nekog svoj život, energiju i dušu i srce i na kraju shvatite da ste proćerdali život bezveze praveći pitu od gowana...

Kako proceniti da vas neki ljudi prosto ne zaslužuju i da su za izbegavanje u širokom luku?!

Zašto nas neki ljudi privlače da se bavimo njima i pored očigledne toksičnosti koju sadrže u velikoj količini?

---------------------------------------------------
Evo da dam jedan primer. Moj rođak je bio 3 godine sa devojkom, oženio je i sve i nakon mesec dana on se vratio kod mame. Da u roku od samo mesec dana nastalo sranje. Za godinu dana kompletan razvod.

Nosio sam barjak na svadbi badava.:thumbdown:
Inače on je klošar sada, samo zajmi pare i ne vraća. A ona je toliko bila prsla zbog svega da sam čuo da je na kraju postala alkoholičar jer ga je mnogo volela.

ovo boldovano moram da prokomentarisem :)

toliko zvuci sebicno i bez trunke ljubavi, postovanja, razumevanja...svega na cemu se zasniva zdrava veza/brak
da je pomalo i tuzno. kao da se kamcila ljubav.

Ono vratio se kod mame necu ni da komentarisem, musko da se ne snadje za novu gajbu ? Cudno je na vise nivoa.

Postala alkoholicar ??? malo mi neobicno zvuci da zena koja nije konzumiala alkohol visemanje postane alkoholicarka.
Takve mi nisu poznate a pozanjem par alkoholicarki.

Ceo teks mi je pa da smorisa stil - fikcija i sbb kbb poznatije kao #nijesedesilo :D

Back