Зашто мени ниједна не приђе или не покаже сигнал?
kako ja to da znam? Ne poznajem te.
Al eto ova prosla, ona je Ruskinja, sedela na klupi sa dva Rusa, ja isao iz teretane kuci, i cujem ruski, to je bilo kad je tek onaj prvi talas Rusa dosao u Novi Sad, dosao lepo pitao da li mogu da vezbam malo ruski sa vama? U početku bili malo distancirani, ali su me brzo prihvatili , onda od Kulina Bana i dobrije dana, raspricali se, njih dvojica iz Moskve o a iz Petrovgrada, upoznali se 15 min pre toga, i tako nas četvoro poceli piti pivo, njih dvojica oko 12 uvece otisli kuci, ja i ona slusali rusku muziku, i pocnemo da se muvakamo, ja joj rekao mogu da te poljubim nisam nikad poljubio Ruskinja ( inace laž xD ) i poljubimo se, malo price, ona ce meni nisam ni ja Srbina, a ti si jako zgodan i nastavimo... i tako ostali do jutra... naspavali se otisli u bioskop predvece, pa kod mog druga na rodjendan to vece i eto ostalo je istorija. Da se nije vratila za Rusiju, ne bi ni raskinuli.
Ova pre nje, drug i ja isli na neku zurku na otvorenom, i idemo prema semaforu, da pređemo ulicu, blago pripiti, i dve devojke na semaforu, sestre, ne znam sta mi bi ja lupim, al ste vas dve pijane

i mi tu snjima pricu neku, otisle sa nama na zurku, smuvaki se, ja mislio nece biti nista zove ona sutra da se vidimo, i tako, godinu i vise bili zajedno, jos smo u dobrim odnosima