Kako ukloniti tremu od devojaka?

Zamisli ti i ta prepi*ka od žene od koje se nasmrt plašiš ostanete na pustom ostrvu nekoliko meseci, imate hranu i vodu i ništa više. Verovao ili ne ta žena će se u roku od 15 dana toliko transformisati da ćeš imati bukvalno majmunicu pored sebe, dlakavu, bradatu, bez sminke ružnu i još ako nema tampone da se sredi jednom mesečno zgadiće ti se žensko za ceo život, sem ako nisi zapeko toliko da ti ovo sve ne smeta.

Ја имам неке своје мане. За мене су привлачне девојке увек савршене и без иједне мане. Кад сам поред неке девојке осећам се као да сам поред неке строге инспекције свега и свачега.

Нпр. да ли се жене бар и мало зноје? Ја се углавном не знојим али некад се на летњој врућини то деси, то је нешто "гадно" али да ли се женама тако нешто дешава? Ја то никад нисам приметио па имам велику трему од њих. Да ли су девојке некад сиромашне и некад "неугледних" предака, оронуле куће одакле су и сл.? Ни тако нешто нисам имао прилике да искусим, све су за мене савршене, дотеране и у тренду.

За мене су девојке скоро буквално ванземаљци а не људи, али то је можда последица невиности, мене занима да ли су девојке стварно тако савршене и нестварне, или су и оне људи? Како ја то другачије да сазнам и да имам доказ, а да не будем у вези?

Желим да научим о манама привлачних девојака да не бих имао страх од њих и да бих имао више самопоуздања.

Žene to i rade, svaki tvoj pokret i sve ono što ti kažeš, ona će u sekundi da raščlani i formira neko svoje mišljenje o tebi koje je 99% netačno. Ako od tebe može da ima neku korist, biće umiljata i komunikativna. Ako ne, gledaće da te što lakše odjebe.
Ali tebe za sve to apsolutno ne treba da zaboli dupe. Pazi, ako je dobra riba, ili kako god, lepa žene, šanse da će ti ona dati ili imati bilo šta sa tobom su bukvalno ravne nuli. I zašto bi ti uopšte imao tremu od nje ili je nešto idealizovao ili se ustručavao.
Najprostiji način da komuniciraš sa ženom je, pričaj sa njom isto kao što pričaš sa nekim drugom. Baš dobrim drugom. Jedino izuzmi priče o fudbalu, jer žene to ne zanima uopšte i eksplicitno komentarisanje drugih riba. Sve ostalo možeš da pričaš sa njom isto kao i sa tim drugom.

To ti je inače poenta komunikacije sa ljudima. Pričaj sa svakim kao da ti je drug. Taj nivo spontanosti. Da li je to žena što prodaje cveće na pijaci, apotekarska, tvoj šef, lik što radi na pumpi, taksista ili riba koja ti se sviđa.

Žene to i rade, svaki tvoj pokret i sve ono što ti kažeš, ona će u sekundi da raščlani i formira neko svoje mišljenje o tebi koje je 99% netačno. Ako od tebe može da ima neku korist, biće umiljata i komunikativna. Ako ne, gledaće da te što lakše odjebe.
Ali tebe za sve to apsolutno ne treba da zaboli dupe. Pazi, ako je dobra riba, ili kako god, lepa žene, šanse da će ti ona dati ili imati bilo šta sa tobom su bukvalno ravne nuli. I zašto bi ti uopšte imao tremu od nje ili je nešto idealizovao ili se ustručavao.
Najprostiji način da komuniciraš sa ženom je, pričaj sa njom isto kao što pričaš sa nekim drugom. Baš dobrim drugom. Jedino izuzmi priče o fudbalu, jer žene to ne zanima uopšte i eksplicitno komentarisanje drugih riba. Sve ostalo možeš da pričaš sa njom isto kao i sa tim drugom.

To ti je inače poenta komunikacije sa ljudima. Pričaj sa svakim kao da ti je drug. Taj nivo spontanosti. Da li je to žena što prodaje cveće na pijaci, apotekarska, tvoj šef, lik što radi na pumpi, taksista ili riba koja ti se sviđa.
Kao sa drugom hahahahhaa
Sta ako sa drugom pricate o xxx filmovima i oruzju, zenama, filmovima?

Kao sa drugom hahahahhaa
Sta ako sa drugom pricate o xxx filmovima i oruzju, zenama, filmovima?
Ih, o xxx filmovima. 🙄 Pa ko još sa drugom priča o xxx filmovima? Šta tu uopšte ima da se priča? Pa nisi tinejdžer. O ženama i filmovima možeš da pričaš. Možda čak i o oružju. U nekom kontekstu. Kao što rekoh, o ženama ne možeš baš onako eksplicitno kao što pričaš sa drugom.

Зашто мени ниједна не приђе или не покаже сигнал?
kako ja to da znam? Ne poznajem te.
Al eto ova prosla, ona je Ruskinja, sedela na klupi sa dva Rusa, ja isao iz teretane kuci, i cujem ruski, to je bilo kad je tek onaj prvi talas Rusa dosao u Novi Sad, dosao lepo pitao da li mogu da vezbam malo ruski sa vama? U početku bili malo distancirani, ali su me brzo prihvatili , onda od Kulina Bana i dobrije dana, raspricali se, njih dvojica iz Moskve o a iz Petrovgrada, upoznali se 15 min pre toga, i tako nas četvoro poceli piti pivo, njih dvojica oko 12 uvece otisli kuci, ja i ona slusali rusku muziku, i pocnemo da se muvakamo, ja joj rekao mogu da te poljubim nisam nikad poljubio Ruskinja ( inace laž xD ) i poljubimo se, malo price, ona ce meni nisam ni ja Srbina, a ti si jako zgodan i nastavimo... i tako ostali do jutra... naspavali se otisli u bioskop predvece, pa kod mog druga na rodjendan to vece i eto ostalo je istorija. Da se nije vratila za Rusiju, ne bi ni raskinuli.

Ova pre nje, drug i ja isli na neku zurku na otvorenom, i idemo prema semaforu, da pređemo ulicu, blago pripiti, i dve devojke na semaforu, sestre, ne znam sta mi bi ja lupim, al ste vas dve pijane 😅 i mi tu snjima pricu neku, otisle sa nama na zurku, smuvaki se, ja mislio nece biti nista zove ona sutra da se vidimo, i tako, godinu i vise bili zajedno, jos smo u dobrim odnosima

kako ja to da znam? Ne poznajem te.
Ружан сам.

Al eto ova prosla, ona je Ruskinja, sedela na klupi sa dva Rusa, ja isao iz teretane kuci, i cujem ruski, to je bilo kad je tek onaj prvi talas Rusa dosao u Novi Sad, dosao lepo pitao da li mogu da vezbam malo ruski sa vama?
Ти имаш екстремно пуно самопоуздања и лако се навикаваш на нове људе, свака част.

Ружан сам.
Veruj mi, nisi ruzniji id mog druga, a on je najveci j**ač u našem društvu, ja ne verujem da je moguće biti ruzniji iskreno. Al on je takticar, on se upozna, onda medi, a pise lepo poeziju, pa im napise pesmu, one se razneE, onda se on naljuti oko neke gluposti, oa one trce za njim 😉
Ти имаш екстремно пуно самопоуздања и лако се навикаваш на нове људе, свака част.
Imam i ja nesigurnosti, nisam robot da sam programiran, al ne dozvoljavam da me kontrolisu, kazem sebi, ovo je pogresno osecanje, mrs, i skrenem misli, al hvala 😁
Sto se tice novih ljudi i toga, to se uci, ne mozes znati sa ljudima iz teorije, samo praksa

Veruj mi, nisi ruzniji id mog druga, a on je najveci j**ač u našem društvu, ja ne verujem da je moguće biti ruzniji iskreno. Al on je takticar, on se upozna, onda medi, a pise lepo poeziju, pa im napise pesmu, one se razneE, onda se on naljuti oko neke gluposti, oa one trce za njim 😉
Ја сам и стидљив па делујем грубо, хладно, чудно, искомплексирано, нико ме таквог не прихвата и не разуме.

Sto se tice novih ljudi i toga, to se uci, ne mozes znati sa ljudima iz teorije, samo praksa
Морам да будем са девојкама да бих научио како са људима.

Back