- Poruka
- 42.771
Bezi bre
Vrijedi malo razmisliti o svemu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bezi bre
Sto se tebe treba da ticu njene godine i ako je u frci? Jel bi se nju ticale tvoje frke?Да,она ће сад у тридесету и каже
"Ма да, само се зезамо,"си озбиљан.
Ili one koje su pretrpele neko ludilo pa su sada krhke. Takodje grande pita od gowana, baklava posle za dezert od proliva.
Sto ti sad mene ono angazhjes u neki razgovor? Mmm? Oterala si me sa tvoje teme, razlog- ne podudaramo se po zivotnim iskustvima i stavovima, ja sam se izvinuo i otisao, sta sad hoces od mene?ove shto su jednom zgazile ruzichaste naochare
ne prave vishe pite ni baklave
Nije to danas nista za iznenaditi. Ali ako posle toliko vremena ne vidis da je ta osoba sa kojom si losa, onda ne znamUlažete u nekog svoj život, energiju i dušu i srce i na kraju shvatite da ste proćerdali život bezveze praveći pitu od gowana...
Kako proceniti da vas neki ljudi prosto ne zaslužuju i da su za izbegavanje u širokom luku?!
Zašto nas neki ljudi privlače da se bavimo njima i pored očigledne toksičnosti koju sadrže u velikoj količini?
---------------------------------------------------
Evo da dam jedan primer. Moj rođak je bio 3 godine sa devojkom, oženio je i sve i nakon mesec dana on se vratio kod mame. Da u roku od samo mesec dana nastalo sranje. Za godinu dana kompletan razvod.
Nosio sam barjak na svadbi badava.
Inače on je klošar sada, samo zajmi pare i ne vraća. A ona je toliko bila prsla zbog svega da sam čuo da je na kraju postala alkoholičar jer ga je mnogo volela.
A dobro, covek se poveze na razne nacine. I okolnostima i navikom i emocijama i ovim i onim. Dobro je pitanje. Kako provaliti na startu dok ne bude posledica.Nije to danas nista za iznenaditi. Ali ako posle toliko vremena ne vidis da je ta osoba sa kojom si losa, onda ne znam
ove shto su jednom zgazile ruzichaste naochare
ne prave vishe pite ni baklave
ehh...tolko je zeznuta da i kolica slušajuOvo jedino ti razumeš
Dvije budale...Xaxa xit je prica
Muskarac je skoro uvek kriv za razvod, po mom misljenju.i nakon mesec dana on se vratio kod mame
Ne znam.Ulažete u nekog svoj život, energiju i dušu i srce i na kraju shvatite da ste proćerdali život bezveze praveći pitu od gowana...
Kako proceniti da vas neki ljudi prosto ne zaslužuju i da su za izbegavanje u širokom luku?!
Zašto nas neki ljudi privlače da se bavimo njima i pored očigledne toksičnosti koju sadrže u velikoj količini?
Što se tiče ovog, meni je sve jasno i ništa čudno.Evo da dam jedan primer. Moj rođak je bio 3 godine sa devojkom, oženio je i sve i nakon mesec dana on se vratio kod mame. Da u roku od samo mesec dana nastalo sranje. Za godinu dana kompletan razvod.
Inače on je klošar sada, samo zajmi pare i ne vraća. A ona je toliko bila prsla zbog svega da sam čuo da je na kraju postala alkoholičar jer ga je mnogo volela.
Smorisa, znas kaces mi nosis barjak? NikadUlažete u nekog svoj život, energiju i dušu i srce i na kraju shvatite da ste proćerdali život bezveze praveći pitu od gowana...
Evo da dam jedan primer. Moj rođak je bio 3 godine sa devojkom, oženio je i sve i nakon mesec dana on se vratio kod mame. Da u roku od samo mesec dana nastalo sranje. Za godinu dana kompletan razvod.
Meni je na pr dobar test reci da te ne zanima brak, ozb veza i da si sasvim ok onako kako jesi sada i da ne bi nesto menjao naglo.A sta bi trebalo da se provali? Na pocetku ne mozes znati sta ce se desiti, kako ce se dvoje razvijati. Sam covek se dosta promeni za par godina a da ne pricamo o paru