Pita od gowana...

Ulažete u nekog svoj život, energiju i dušu i srce i na kraju shvatite da ste proćerdali život bezveze praveći pitu od gowana...

Kako proceniti da vas neki ljudi prosto ne zaslužuju i da su za izbegavanje u širokom luku?!

Zašto nas neki ljudi privlače da se bavimo njima i pored očigledne toksičnosti koju sadrže u velikoj količini?

---------------------------------------------------
Evo da dam jedan primer. Moj rođak je bio 3 godine sa devojkom, oženio je i sve i nakon mesec dana on se vratio kod mame. Da u roku od samo mesec dana nastalo sranje. Za godinu dana kompletan razvod.

Nosio sam barjak na svadbi badava.:thumbdown:
Inače on je klošar sada, samo zajmi pare i ne vraća. A ona je toliko bila prsla zbog svega da sam čuo da je na kraju postala alkoholičar jer ga je mnogo volela.
Nije to danas nista za iznenaditi. Ali ako posle toliko vremena ne vidis da je ta osoba sa kojom si losa, onda ne znam

Ulažete u nekog svoj život, energiju i dušu i srce i na kraju shvatite da ste proćerdali život bezveze praveći pitu od gowana...

Kako proceniti da vas neki ljudi prosto ne zaslužuju i da su za izbegavanje u širokom luku?!

Zašto nas neki ljudi privlače da se bavimo njima i pored očigledne toksičnosti koju sadrže u velikoj količini?

Ne znam.
Evo da dam jedan primer. Moj rođak je bio 3 godine sa devojkom, oženio je i sve i nakon mesec dana on se vratio kod mame. Da u roku od samo mesec dana nastalo sranje. Za godinu dana kompletan razvod.

Inače on je klošar sada, samo zajmi pare i ne vraća. A ona je toliko bila prsla zbog svega da sam čuo da je na kraju postala alkoholičar jer ga je mnogo volela.
Što se tiče ovog, meni je sve jasno i ništa čudno.
Ako su se 3 godine viđali maltene samo vikendom, podrazumeva se da su doživeli i delili samo lepe i pozitivne stvari. Jednostavno, bilo im je lepo zajedno i nijedno od njih nije niti loše niti toksično.
Ako su se viđali svaki dan, tu je moralo biti i situacija "i u dobru i u zlu" ali ipak su oboje bili svesni da ako "prekipi" imaju izlaz.

E, sad- neki parovi kada osete da im veza zahlađuje umesto da se raziđu oni se venčavaju misleći da će tako popraviti odnos i vratiti bliskost sa početka što ne ide.

I još jedna mogućnost je da su živeli zajedno, ipak i da jesu nekako se ljudi u braku promene, neke stvari više ne prećute, ne gutaju knedle plašeći se razlaza itd..Ali sve ovo govori i o nezrelosti i nerealnim očekivanjima.

Smorisa, znas kaces mi nosis barjak? Nikad :malav:

Kad se dvoje uzmu to nije prelazak na sledeći nivo već potpuno nova igrica. I ne snađu se svi odmah, neki nikad, ima čak i onih koji se rastanu pa ponovo budu par jer im tako ide. Ali čak i kad nemaš više ništa sa tom osobom nema žaljenja za prosutim mlekom, ni u čemu nikom nije zagarantovan uspeh, ma koliko se trudili i ulagali. Najlakše se vratiti na pitu od gowana kod roditelja jer si na nju navikao.

Sve to stoji samo mi ima jedan paradoks u tome.
Taj brak upravo treba da bude garancija. Tako je koncepiran. Zato se izjavljuju vecne ljubavi, potpisuju ugovori i sl, a ipak bude: pa nije to garant, vec je sve to mosha.
O tome treba uciti mlade. Pogotovo muskarce.

Све је то школа.
Ко је још учио на туђим грешкама? :lol:
Људи без грешкице, који цео живот живе по реду, онако штреберски су некако, пааа досадни. Шта њих може да оплемени ако се нису дубоко запитали?

Back