Od kog pića ste se napili kao letva?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jednog leta u Makedoniji vitlalo se po Matki, malo speleologija, planinarenje, splavarenje... posle neke noćne terevenke, budim se oko podneva, glava mi dva broja veća, mučnina... odvučem se dole do zajedničke kuhinje da to rešim i naiđem na flajku biter lemona, hladan ko zmija. Prijo mi ko nikad dok nisam popio, a onda je krenula tragedija i katastrofa... Rigoleto je bio, ono, Pavaroti se vata za glavu, baš strašno. Uveče mi se jedan od lokalaca žali da mu neko maznuo flajku što je spremio biter sa po litre Absolut vodke, dok mu ja onako još zelen u licu kukam kako mi podmetnuli pokvaren šveps:rotf:
Naravoučenje: Pazite šta konzumirate jutro posle.

I kako vam je bilo ?:mrgreen:
Od ruma! Otišla na matursko iz srednje škole, i kao, nas 5 gusaka, šta da pijemo a da ispadnemo cool-pa, to je svakako tamo neki rum!
Inače, bila je pre toga ona parada maturanata kroz grad, haljine koja od koje skuplja i efektnija, a padala grozna kiša-i moj kolega, tj.pratilac je skinuo svoj sako da mi pozajmi da bih svoju frizuru nekako sačuvala. Ok, to, i kad stigosmo do restorančića, vrlo dobro se sećam da sam tom čoveku, kolezi-vratila njegov sako.
Kako god, rum je bio veoma loša ideja.
Dva pića, i jurimo taksi da nas vozi kućama kako bilo jer inače pomresmo ispred restorana. Bolje od toga je ipak je umreti na pragu svoje kuće!
Imam tog lika i dan-danas koji me i sad, sa circa 35 godina i jače kad se sretnemo pita:"Šta li bi sa onim mojim sakoom?"

I kako vam je bilo ?:mrgreen:
- Вињак - препарирао сам се. Имао сам 17 година, не баш велико исуство у алкохолисању, остало је све ишло само од себе. Сутрадан сам мислио да ми се душа растаје од тела.
- Бело вино - ни сам не знам како, био сам млад. Нисам се баш обезнанио али сам се прилично улетвио. Лето, вруће, вино хладно, ја жедан, нисам јео ништа цео дан, заваравао се са минералном водом у паузи и пресекло ме одмах.
- Црвено вино - нова година, мени није до јела него је мени било до једне "домаћице" коју сам стартовао ту на прослави. Није то било толико страшно колико је целу причу убрзавао мој добар другар који када попије, оног ко са њим пије, нуди алкохол на сваких 10 секунди и баш форсира. Ова "домаћица" раскида са дечком па оће па неће па се мало при'ватамо па опет нешто неће а вино ме стиже као брзи воз. Ја се изнервирам и дигнем руке од целе ситуације и сећам се само да сам јој тражио да честитамо нову годину, једно другом, голи па после такви да изађемо да се грудвамо.

Back