- Poruka
- 183.700
dobra genetika, da ga nije pio živeo bi 200
To ti je dokaz da vino - polako ali sigurno - ubija coveka!
Mog prijatelja deda isto tako nije kaze pio vodu samo vino , ziveo jedva 97!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobra genetika, da ga nije pio živeo bi 200
Tako ja kada odem u Toskanu..resetujem i telo i dušu u onim vinogradimaMnogo se lepo osecam kad odradim sve , pa sednem i pogledam a ono milina.
Svratices I do podrumaOdoh da obidjem sljivak da vidim kakva je situacija
Tihi, moj si idol .predivni redovi vinove lozesedim u dvoristu, slusam vinsku pesmu ispijam casu merloa i uzivam
Mogao bi i @Reefer da se ukljuci malo
Pogledajte prilog 1726940
Tako ja kada odem u Toskanu..resetujem i telo i dušu u onim vinogradima
Za našu Topolu i njene vinograde kažu da je Srpska Toskana
A secam se kada sam bila u kraljevim vinogradima na Opelncu ..jela najlepše belo stono groždje..
Verujem ali to mi je daleko..Oplenac i Topola su mi bliži a ima vinograda i na Fruškoj goriTreba da zadjes da dodjes u Trstenik da krenes od Medvedje, preko Rujisnika, Male Sukubine, Riljca, Male Drenove, Milutovca, Poljne pa sve do Oparica to je sve vinograd do vinograda. Prelepo.
Tihi, moj si idol .predivni redovi vinove loze![]()
Svratices I do podruma![]()
nije čudo da vinska mušica živi samo jedan danTo ti je dokaz da vino - polako ali sigurno - ubija coveka!
Mog prijatelja deda isto tako nije kaze pio vodu samo vino , ziveo jedva 97!
nije čudo da vinska mušica živi samo jedan dan
Jednom u sto, ma što sto, već tisuću upisa napišeš nešto normalno i onda opovrgneš.ispravka do 2 CASE ne boce crvenog
Dragi Bog odlučio se pogledati i blagosloviti te.kao dete sam upao u kazance. kao obeliks. tada sam se otrovao posteno
I šta kaže, sve alkosi?@nenadnesicness319
2 years ago
pre 30 godina sa svojih 20g sam otisao na Krit da berem masline u selu Paleohora na juznoj stani i totalno sam se uverio u ovu pricu...na groblju sve pokojnici od 100 i preko, glavni frajer u selu 95g.... sve vezano za zdravu ishranu...Hvala Joco!
@Redmond pazi komentar
I šta kaže, sve alkosi?
haha moj covek i ja sam slomio nosNajgore kad sam se napio od limoncela i od jegera , jednom sam sve mijesao cijeki dan , na kraju pao u nesvjest u kupatilu i slomio nos koji sad moram da operisem , ne od alkohola pritisak mi je kriticno nizak bio u tom momentu.
Sva ta slatka pica su katastrofa ujutruJa od onog slatkog punč cocktela.
Pila sam ga dok mi nije krenula muka, tri dana sam prespavala zbog glavobolje. Nema ništa gore,...cocteli jedna ili dve čaše i to je to. Ni kap više od toga.
glavobolja i muka u najaviSva ta slatka pica su katastrofa ujutru