Pita od gowana...

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Ulažete u nekog svoj život, energiju i dušu i srce i na kraju shvatite da ste proćerdali život bezveze praveći pitu od gowana...

Kako proceniti da vas neki ljudi prosto ne zaslužuju i da su za izbegavanje u širokom luku?!

Zašto nas neki ljudi privlače da se bavimo njima i pored očigledne toksičnosti koju sadrže u velikoj količini?

---------------------------------------------------
Evo da dam jedan primer. Moj rođak je bio 3 godine sa devojkom, oženio je i sve i nakon mesec dana on se vratio kod mame. Da u roku od samo mesec dana nastalo sranje. Za godinu dana kompletan razvod.

Nosio sam barjak na svadbi badava.:thumbdown:
Inače on je klošar sada, samo zajmi pare i ne vraća. A ona je toliko bila prsla zbog svega da sam čuo da je na kraju postala alkoholičar jer ga je mnogo volela.

Ulažete u nekog svoj život, energiju i dušu i srce i na kraju shvatite da ste proćerdali život bezveze praveći pitu od gowana...

Kako proceniti da vas neki ljudi prosto ne zaslužuju i da su za izbegavanje u širokom luku?!

Zašto nas neki ljudi privlače da se bavimo njima i pored očigledne toksičnosti koju sadrže u velikoj količini?
tjaknuti

🤷‍♀️

dosta učenja teorije i onda test u praksi. ali mora i teorija, bez zezanja

nekih stvari nisam ni bila svesna dok nisam sela da čitam i učim o tome. samo sam imala neidentifikovani osećaj gađenja i besa, ali sada sve razumem

Upravo ovo dakle. Teorija je vrlo bitna. Nismo svi isti i ne funkcionišemo svi isto. Glavnu grešku koju dobroćudne i emotivne osobe prave je to što pomisle da svi ili većina imaju iste principe ili emocije kao i oni i tako počnu i da prave tu pitu od gowana.

---------------------------------------------------
Evo da dam jedan primer. Moj rođak je bio 3 godine sa devojkom, oženio je i sve i nakon mesec dana on se vratio kod mame. Da u roku od samo mesec dana nastalo sranje. Za godinu dana kompletan razvod.

Nosio sam barjak na svadbi badava.:thumbdown:
Inače on je klošar sada, samo zajmi pare i ne vraća. A ona je toliko bila prsla zbog svega da sam čuo da je na kraju postala alkoholičar jer ga je mnogo volela.

Док се забављау иде се по ресторани и посластичарници ... а када треба изјести кило соли није се навикло ....

Јбг,да баба зна да ће да падне,она би села.
Није лако "провалити" неке особе.
Старе бабе кажу;
Брак почиње кад поједете кило соли заједно...има ту истине.
Svaka koja insistira fazon samo ozb veze ono nesto bla bla to je red flag.

Ali nije ostalo nista u kevinom nalsedstvu prc,na to cu ja njemu da trazim 120 000 sto mi keva duguje i od njega sto je po zakonu morao kevu da izdrzava jedno 30 000
Do visine nasleđenog možeš da mu tražiš. Sve ostalo se računa kao tvoja dobra volja...
Tako da nema od tog posla ništa manje više. A ako nemaš račune i ugovor o izdržavanju manje više od te priče nema ništa.

I one koje izvikaju: ljubav, emocije, seks je sranye, ljubav ljubav, to su ti pite od gowana. Nisu pite nego grande torte na spratove. To se zavrsava sa ona jadna zrtva a ti kriv za sve.

Back