Rin@
Aktivan član
- Poruka
- 1.293
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino mi smetaju oni cinici naslovi klipova gde hoce da kao pokazu mrziteljima pitova, pa stave naslov 'agresivni pit' a u klipu neka dobrica, itd..
Jako lepo izgleda, sazreo je!
Sta je video na prvoj slici? Cini mi se da je posle slikanja usledio eksplozivni start.
Jao glavonja , kako je lep!!!! PU PU PU , da ga ne ureknemo!!!!
Jeste lep, al' nije glavonja, otprilike je taman.![]()
Znamo svi da je on taman, Ria mu tepa, njega čovek ne može da ne voli tako blentavog. 

Dobro ako je tepanje...
A koliko kostaju takvi stenci kod nas? Mislim na bas takve, a ne na one siroke debele, americke retarde.

Ova malena je ostavljena ispred zgrade,dosta lici na malog pitica a mozda gresim?
Nema preko 1,5mesec
![]()
@ Rina
Zanima me nesto po slikama bi rekao da je prelep - potaman gradjen, mozda si vec negde navela ali olaksaj mi posao pa mi reci koliko je visok i koliko je tezak.
Znamo svi da je on taman, Ria mu tepa, njega čovek ne može da ne voli tako blentavog.
![]()

Super je poslednja slicica, bas izgleda onako mocnoZa sirenje po kraju dusu dalo... Salim se, bas se lepo razvio, i opet moram da kazem kako mi se mnogo svidja njegova njuskica i glava.
![]()
i tebi jedan cmok....(ne znam da citiram dvostruko,pa moram svima redom...)Dobro ako je tepanje...
A koliko kostaju takvi stenci kod nas? Mislim na bas takve, a ne na one siroke debele, americke retarde.