Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
stvarno je gadan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to nije nista,imam brdo takvih fotografija,al necu da kvarim temu njihovim postavljanjem
Pa nisu jadni psi krivi sto su takvi,treba obilaziti takve ljude a ne pse.
Toliko sam divnih pitova videla u zivotu da mi slike ovih jadnih nakaza ne mogu unistiti misljenje o njima
@ Rin@ vidim razumes se dobro i u AST i APBT pa me zanima nesto. Ok razlikujem pitica o stafa ali mi se uvek javlja jedno pitanje. Ovako sam ja svatio AST i APBT imaju iste pretke i do 60-tih su cak smatrani istom vrstom. AST je pravljen za izlozbe a APBT za borbe. Jedino su AST i APBT smatrani nosilcima Pit Bull rasom. Okej ima razlika u gradji i karakteru. Pa koji je pas preovladao kod stafa a koji kod pita da dodje do takvih razlika?
Objasni mi molimte kako to mislis zadnje noge su mu spustene?
AST i APBT se ne razlikuju mnogo u gradji, uglovanost polozaj sapi, ledjna linija, usadjenost vrata, sirina grudi sve to treba da je isto jer oba psa treba daispune iste zadatke.
nema potrebe da zaobilazis pitove,ovakvih kod nas retko gde ima
@evocati kad kazem "spustene" ja mislim slabije sto mu se odrazava na hod i njegovu snagu. Nije pravolinijski, kretanje je nekako zdepasto i tromo. Ne razumem se bas u standarde ali kada vidim PSA mogu da procenim njegove mogucnosti.
A i slozices se da APBT treba da bude manji od AST
APBT je rasa specificna po tome da oblik psa i velicina nisu bitni. Standard je pravljen po nekom "univerzalnom" izgledu(i po tom standardu bi staford i pit trebali dosta da lice),ali s obzirom da kod nas pit nije priznat,cak sta vise je i zabranjen, ako ima nesto duzu njusku,ili siru glavu,otvoren front,nepravilnu ledjnu liniju, preveliku uglovanost zadnjih nogu itd....to nije bitno,on ne ide na izlozbe,takav je jer se selekcija kod nas ne vrsi na osnovu eksterijera nego neceg drugog sto ovde ne spominjemo..
Pa kolko je meni poznato APBT je ipak izdrzljiviji od AST. Razlog bolja plucna krila = vise kiseonika. AST je vise sprinterski pas, neko na duge staze, AST moze brze ali krace APBT je izdrzljiviji i srcaniji. Ali mene zanima koji je to PAS njih odvojio AKO NEKO ZNA jer me ovao pitanje vec dugo muci a ne mogu da nadjem na NATU. Svi pricaju o slicnosti, a niko o razlici.