Rin@
Aktivan član
- Poruka
- 1.293
imao je tumor.pa je isao na operaciju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi sta trazis. Sta su ti uopste afiniteti. Cena proizilazi iz toga ko su mu roditelji,koje je linije itd. Mogu ti komotno reci da se krece od 40e pa na gore...i to dosta mnogo gore...
Taman da tih 3-4kg pretvori u misice.Inace,njemu bi glava bila velika,znaci bio bi glavonja,da nije toliki debeljko...po mojoj proceni kad bi smrsao jos 3-4 kg bio bi super. Naravno,ne samo da smrsa tako sto ne jede,nego da nabaci i koji misic
Ok.
Zanimaju me bas takvi, slicni tvom, dugonogi i okretni, srednjeg rasta. Ne volim one male za borbe i one siroke debele (to ustvari i nisu pravi APBT).
Poreklo me takodje zanima, ali ne radi imena, nego da mi neko ne bi uvalio zakrzljalog dzukca.
Evo ovako nesto:
![]()
Samo sto ovaj na slici mozda ima problema sa zadnjim nogama (losi kukovi?) i fali mu koji kg misica.
Takav kakvog ja hocu sigurno kosta dosta vise od 40e, sto mislis da li bi se mogao naci do ~200e? Posto se za te pare moze naci dosta dobar AST sa papirima naravno...
Inace ne kupujem sad (nemam uslove), nego za 1-2 god. nadam se, a nestrpljiv sam pa se unapred informisem.
Taman da tih 3-4kg pretvori u misice.Ne valja ni premrsav.
Hvala.za te pare koje si napisao,mozes naci eksterijerno lepog psa po tvom ukusu. Cene se penju ne u odnosu na to kako pas izgleda,nego neceg drugog. godina-dve ti je dovoljno vremena da se detaljno raspitas i nadjes odgajivaca koji ima pse po tvom ukusu.
srecno!!!![]()
inace to sa slike se zove "kravlji stav" sto si ti rekao da su losi kukovi...*** desava se,meni to ne smeta,al dosta pasa to ima,pa tako i moj,al ne bas toliko kao pas sa slike.
Jaooo Rina sad sam se shlogirala, kad sam videla sta se desilo Dzipsiju, mukica mala..
E a ja spremam Mrvicu pricam joj za novog muza, e debeljko mali.
stvarno bre nikako da se vidimo mozda bi se sad lepo igrali on verovatno vise nije zainteresovan za zenke, a ona po obicaju ne da da joj pridje ni jedan muzjak.
Moramo da se dogovorimo kad tacno ce se gledamo hehhe, jer ja sam malo redje izlazim , decko je seta ali bas kasno kad nema mnogo onih pasa za pod mishku
Izgnjavi ga puno za nas pa se gledamo![]()
samo bacite pogled na debele podgojene nenormalne gazdarice tog pita]
Sve sto pisete je ok, ali stas gazdarice tog pita, verovatno nema veze sa tim da li je ona normalna ili ne... Mislim mene nisi uvredila jer ne spadam u takve, ali poznajem ljude koje bi ovo uvredilo... Verovatno nisi mislila nista lose, ali ruzno je tako pisati.
čitam komentare i morao sam da se prijavim iako nisam baš lud za forumima.
imam pit-icu koja se zove Mija evo godinu i pol dana i reći ću vam......imati ovako ludog, umiljatog, vernog, zanimljivog, uvek spremnog na zezanje, punog ljubavi i razumevanja psa....to nisam video ni kod jedne rase, ni kod jednog drugara. možda sam subjektivan ali ja sam dobio nju kad je imala mesec dana i bukvalno je skinuta sa sise, doneo sam je kuči i majka nije htela ni da čuje zbog predrasuda koje ljudi imaju prema ovoj vrsti. Danas moja majka ne može da živi bez nje i bukvalno je zaplakala pre mesec dana kad se povredila. Tu ljubav koju pit pruža siguran sam da ni jedan ili malo vrsta pasa daje. Sada kad se razvila iako je svesna snage koju ima(a ima verujte mi) ona se uvek kontroliše i nisam imao ama baš ni jedan incident za nepunih dve godine. postavicu dve skike da vidite kakva je bila kad sam je dobio a kakva je danas.
ko se iole razmišljao da li da uzme pita ili ne....neće pogrešiti, samo mora da zna da si mu gazda jer su tvrdoglavi(prave sranja po kući, jedu sve i svašta) ali to rade i deca dok se ne nauče ali kad prelomi u glavi to prerasta u neverovatnu harmoniju.
pozz
Mnogo ti je slatka kuca, ali moram odmah da ti kazem da se psi i psihicki i fizicki razvijaju od druge godine, a svojim ponasanjem mogu da nastave da te iznenadjuju i do trece-cetvrte. Nemoj sad ovo odmah da shvatis kao neki napad ali ne mozes bas da govoris o karakteru ove cele rase jer ti i dalje imas mladog psa ciji karakter se polako menja, pogotovo ako ti je ovo prvi pas.
U principu sam protiv ovakvih tekstova generalno jer ljudi onda steknu na neki nacin pogresnu sliku o psima, i zalete se ocekujuci da dobiju istog takvog psa umesto da procene realnu sliku rase koje zele da uzmu. Ovo ne vazi samo za pitove nego za sve rase.
Tako da ono sto hocu da kazem je da ti verujem da ti je kuca divna i fina, ali pokusaj da se ogranicis od govora u ime cele rase bar dok ona ne poraste i dok ne upoznas sve karakteristike pitova.
Sve sto pisete je ok, ali stas gazdarice tog pita, verovatno nema veze sa tim da li je ona normalna ili ne... Mislim mene nisi uvredila jer ne spadam u takve, ali poznajem ljude koje bi ovo uvredilo... Verovatno nisi mislila nista lose, ali ruzno je tako pisati.
Ne znam za pita, ali posto je isti ko AST sledeca je cinjenica, sa 10 meseci on je razvijo skroz svoju psihu i kako se psihicki tada razvije to ti je to, jeste uci on dalje fore ali kao i mi ljudi naucio je osnove svoga postojanja i takav ce ostati, posle sta god radio neces mu iskoreniti.... Inace za AST vec sa 8 meseci vazi da se tretira kao odrastao pas.
A fizicki cak i do trece. To su informacije koje sam ja cuo od svog vetrinara.