Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I posle kao devojke ne gledaju filmove za odrasle:) Drago mi je da je uspelo parenje tj da su se slepili. Nema veze sto je samo jednom bice tu stenaca sigurno. Pozdrav
Da nisi tako mlad reklo bi se da si mnoooogooo naivan!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Gledaju vestice ali ne priznavaju ni za zivu glavu!!!!!!:D:D:D:D:D:D
I posle metlu u ruke........................:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

JBTe banovace me na jedno iljadu godina!!!!!!!8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Док смо нас три овде модови, неће бити "злица", а боље да не знаш шта моја лапрдалица све уме :) Пошто сам мод, морам да будем фина!

Док смо нас три овде модови, неће бити "злица", а боље да не знаш шта моја лапрдалица све уме :) Пошто сам мод, морам да будем фина!

EEEEEE ja bi progovorila na pedu....................:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

EJ Rin@ Sta se desava kad ces znati jel DZ postaje tata????Kako to sad dalje ide?:heart::heart:

Pa stvarno, ako se na 2/3 ne vidi golim okom... Ne kapiram. Druga je stvar ako se na UZ samo broje stenci, proverava jesu li zdravi... Malo je glupo sto poredim ali bar me vi ovde razumete. Meni je ceo UZ karton iz trudnoce popunjen, i to je manje-vise sve bilo u redu. A sttvarno, mislim da bi upalilo posle nekoliko dana ono sa testom iz humane apoteke, onim sa crticama. Sisari smo i jedni i drugi, isti su hormoni u pitanju.

Evo mene i ovde:)Hocu samo da kazem da mislim da sje ova rasa pasa lepa i pametna kao i svaka druga,jer sam se naslusala svakakvih prica kako su to psi koji su napravljeni samo za borbu i nisu ni osecajni,glupi su i tako neke gluposti.Ali ja cvrsto stojim pri tome da su oni takodje nezna bica koja znaju da vole i nisu nimalo glupi,cak suprotno od toga.Smatram ih divnim psima.Mozda su nekad malo nasilni pa pojedu nesato sto nam je mozda drago,kao onaj krevet:)ali su u svakom slucaju divni.

Heh tesko da je tu u pitanju nasilje....to je proracunat potez, logicko posmatranje problema....ako unistim svoj krevet spavacu u tvom, tj mom krevetu!!!! To isto vece kad je pojela deo svog kreveta pokusala je vise puta da se ufura kod mene. Naravno nisam joj dozvolila , sto je jako ljuti ali ni tu ne iskazuje nikakvu agresivnost niti nasilje, naprotiv shlihta se zesce, prava je glumica. :):):)
Popravila sam joj krevet hehehehheheh:wink::wink::cool:

Rina ce da postane baba jeeeeeeeee.
Videla sam u nedelju u bl.Mira pita isti Dzipsi , da nisam isla na neku svadbu majkemi bi onako u 'aljini izasla iz taxija da ga gnjavim...pomislla sam da niste mozda vi u pitanju, ?????

Kad smo kod stenaca, parenja i teranja (kako ovo zvuci hehe), moja dzukela :) nikako da udje u teranje , a trebala je jos u februaru po nekim mojim beleskama. Uvek je tacno na 6 meseci ulazila u teranje, nadam se da nije neki poremecaj....hm

UZ ne radi niko pre 40 dana jer kazu da se ne vidi sa sigurnoscu, a posle 40 se lepo vide i plodovi u gestacionim kesama i da li su zivi.
Za neku raniju sigurnu metodu utvrdjivanja graviditeta kod pasa ne znam, cak i svi odgajivaci koje poznajem isto cekaju da istekne tih famoznih 40 dana. mada ja kod mojih kuja uglavnom znam vec posle 30-tak dana da li je uspelo ili nije, imamo mi nase interne signale!

А што се ви малтретирате око утврђивања трудноће??? И трошите паре? Или ће бити или неће бити штенаца, тако је како је, немојте да бригате. Безвезе је пукнути паре за УЗ, ако покаже да није ништа онда, ако покаже да јесте опет ништа од тога, само ћете као раније сазнати. Будите стрпљиви 2 месеца, по мени већ са месец дана треба да се мало заокругли керуша, али то је то.

UZ nije samo za utvrdjivanje prisutnosti stenaca, on moze da pokaze i da li je sve u redu sa njima i kerusom.
Takodje treba uraditi i vaginalni bris keruse oko 40 dana jer postoji mogucnost da usled prisutnosti nekih bakterija, koje inace ne smetaju kerusi, dodje do ugibanja svih kucica u prva dva - tri dana. A nije na odmet i bakterioloska provera mleka pre rodjenja kucica.

Ej ljudi hvala na savetima!!!

Rina ce da postane baba jeeeeeeeee.
Videla sam u nedelju u bl.Mira pita isti Dzipsi , da nisam isla na neku svadbu majkemi bi onako u 'aljini izasla iz taxija da ga gnjavim...pomislla sam da niste mozda vi u pitanju, ?????

Jok!!!! Nismo to bili mi!!!! Dok se ja setim sta smo radili u subotu....prvo smo spavali do 1,a posle isli kod Dzipsijeve zenske na obavljanje bracnih duznosti:D:D:D
Al to na drugu stranu skroz,i koliko se secam...da jeste,isli smo kolima!!!!!
Ma svi pitvoi na prvi pogled lice,mi imamo drugara,za kog svi pricaju da je isti Dzipsi,ali oni su toliko razliciti da to nije normalno. Al dobro,neka im bude:|

Dzipsi se juce potukao sa psom:( i to bas ozbiljno)...isli smo do trafike dve ulicice od nas,tamo nema kola pa je bio pusten,a nije mi frka od ljudi,jer ga svi znaju i vole,i kad setaju pse,ne plase se. I pici on tako ispred mene nekih desetak metara,kad odjednom iza kola izlece jedan ogromni zeleni NO. Znam ga od pre, jednom smo se sreli,moj je bio vezan,ovaj nam je prisao i kad sam ja uzela Dzipsija za ogrlicu da ga privucem ka sebi,pokusao je da me ugrize.
I cim su se videli,obojica se nakostresili,i ovaj skocio na mog debeljka i krenuo da ga grize za vrat...dotrcala ta devojka koja seta psa,al nista,ostala da stoji pored!!!Ja reko` gotovo,ode mi pas,krenem da povucem ovog da ga skinem sa Dzipsijevih ledja,al on se okrenuo ka meni i pokusao da me ugrize!!!!!!!!!A dzipsi je bio skroz zbunjen,nije mu bilo jasno sta se desava,samo je stajao onako smesno,da nije bilo ozbiljno ja bi se tako smejala:) I onda je ovom mom prekipelo,okrenuo se nekako i on njega uhvatio ispod vrata, tako su poceli da se biju,jaoooo.Ja uzela onaj lanac pa krenula i po jednom i po drugom,al ne vredi....I taj pas odustane,verovatnoo mu nije bilo svejedno kad mu je moj uzvratio,devojka ga uhvati,ja uzmem Dzipsja i hvala bogu odvojimo ih. . devojka mi se posle izvinjavala,mislim,sta da joj kazem,nisam od onih ljudi sto psuju druge vlasnike,otkud je ona znala da ce se to desiti...al kad me srcka tad nije strfila...onda nece nikad:)
Dosli mi kuci,kad ono,nema ni jedne jedine ogrebotine!!!!!

Sledeci put kad ti se tako nesto desi nemoj pse tuci kaisem jer ih tako samo jos vise nerviras,nego uhvati svog psa za rep povuci ga ka sebi a drugog sutni jednom da se zbuni. ili uhvati tudjeg psa za slabinski deo i povuci na gore tako da mu odignes dupe od zemlje,to ce ga zaboleti i pustice rivala a tebe ne moze da dohvati,e onda vikni svom psu da stane. Veruj mi oprobane metode.

Dobro je da je sve dobro proslo, to je verovatno bio onaj prvi fajt kada ne urade nista jedan drugom a nama izgleda kao da su se podavili. Pazi samo da ga ne sretne opet, onda ce sigurno biti ozbiljnije i sa povredama.

Nisi nikako trebala da tog drugog psa vuces za ogrlicu jer ne znas kakav je i postoji ogromna mogucnost da te capi. I naravno nisi trebala da ih sibas kaisem. Uvek vuci svog psa a drugog pokusavas da odgurnes noga,a ili vec kako. I meni se Dona posibala sa nekom zenkom pit-staford nesto izmedju i ja je pregledam oko vrata i stomak vidim nema nista ona ne cvili kao da je nesto boli i nastavim ja setnju dalje. Ali posto je bio mrak nisam lepo video i ujutru kad sam otisao kod nje a njoj noga malo iznad sape krvava i to dobro. Isprao sam joj dobro i nije imala nikakve posledice osim malog oziljka.

Joj, sad si me otkinula. Dobro je ispalo. Mislim, sta si ti mislila? Normalno da ce iz borbe ovcara i terijera terijer da izadje ne kao pobednik... Njegova rasa je ipak stvarana za te stvari. Samo pazi sad da ne odete bespovratno u fajtersku kategoriju, izbegavajte nepoznate pse neko vreme. Secas se one teme? Obnovi malo gradivo, za ne-daj-Boze.

jao ljudi,ja sam se toliko iznenadila,da sam potpuno pogresno reagovala,znam!!! Fora je sto ja Dzipsija nisam ni videla,od ovog drugog psa,skroz je stao preko njega...i prvi refleks mi je bio da ih tako odvojim,al eto nije uspelo...ona devojka je samo stajala,sto me je jos vise uspanicilo i iznerviralo. Al eto,na greskama se uci,sledeci put cu biti spremna!!!:)

Cuti bre nece valjda biti sledeceg puta ja sam tako dobila oziljak na ruci kada su mi se dve dobermanke potukle i uspela sam da ih razdvojim jedino kad sam ih polila vodom al da je frka i panika jeste i to zestoka u tom momentu ne znas sta da radis.........

Ma to moras da prisustvujes velikom broju tucha izmedju pasa da mozes da odreagujes hladne glave. Mada nikad tu nema navikavanja, jedino sto iskusna osoba moze da proceni da li je situacija ozbiljna ili ne.

Back