Dzipsi se juce potukao sa psom

i to bas ozbiljno)...isli smo do trafike dve ulicice od nas,tamo nema kola pa je bio pusten,a nije mi frka od ljudi,jer ga svi znaju i vole,i kad setaju pse,ne plase se. I pici on tako ispred mene nekih desetak metara,kad odjednom iza kola izlece jedan ogromni zeleni NO. Znam ga od pre, jednom smo se sreli,moj je bio vezan,ovaj nam je prisao i kad sam ja uzela Dzipsija za ogrlicu da ga privucem ka sebi,pokusao je da me ugrize. 
I cim su se videli,obojica se nakostresili,i ovaj skocio na mog debeljka i krenuo da ga grize za vrat...dotrcala ta devojka koja seta psa,al nista,ostala da stoji pored!!!Ja reko` gotovo,ode mi pas,krenem da povucem ovog da ga skinem sa Dzipsijevih ledja,al on se okrenuo ka meni i pokusao da me ugrize!!!!!!!!!A dzipsi je bio skroz zbunjen,nije mu bilo jasno sta se desava,samo je stajao onako smesno,da nije bilo ozbiljno ja bi se tako smejala

I onda je ovom mom prekipelo,okrenuo se nekako i on njega uhvatio ispod vrata, tako su poceli da se biju,jaoooo.Ja uzela onaj lanac pa krenula i po jednom i po drugom,al ne vredi....I taj pas odustane,verovatnoo mu nije bilo svejedno kad mu je moj uzvratio,devojka ga uhvati,ja uzmem Dzipsja i hvala bogu odvojimo ih. . devojka mi se posle izvinjavala,mislim,sta da joj kazem,nisam od onih ljudi sto psuju druge vlasnike,otkud je ona znala da ce se to desiti...al kad me srcka tad nije strfila...onda nece nikad

Dosli mi kuci,kad ono,nema ni jedne jedine ogrebotine!!!!!