Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Рина, ко ће теби доказати да је твој пас БАШ пит бул? Можда је мешанац? Ало, људи, па како онда путујете са мешанцима, кад немате шта да попуните под ставком "раса"?

Рина, ко ће теби доказати да је твој пас БАШ пит бул? Можда је мешанац? Ало, људи, па како онда путујете са мешанцима, кад немате шта да попуните под ставком "раса"?

tako sam i mislila.Hvala vam na odgovoru. Mackic raspitacu se,posto bi trebala da odem u Nemacku ove godine na neko vreme(nadam se) pa bi htela da ga povedem sa sobom ako mogu.

Rin@, ako ti nije tesko, javi sta si saznala.

Ranije su postojali karantini za pse i to se razlikovalo od zemlje do zemlje. Mislim da je za Englesku bio karantin od mesec dana, npr, sto je uzasno puno

Ili 6 meseci? Znam da je za Australiju 6 meseci, mislim da je i za Englesku. Ali to je mera u cilju sprecavanja unosenja pre svega besnila u zemlju posto ga GB kao ostrvska zemlja bez populacije vukova nema. A i dobio je mrtvu vakcinu. Najsigurnije je ipak raspitati se u ambasadi zemlje u koju se putuje. Kazes, Nemacka? Ljudi, gledate li vi vesti? :lol: Nemci samo sto nas ne bombarduju opet. Ali to je za neki drugi forum.

Tracho dobrodosla nam ti nazad! :)
Kad ce nove slike tvojih pasa? Jeste li definitivno zdrzali sva tri njena steneta? I naravno kad ce njihove slike?:)

Mozda bi bilo dobro da joj das nesto za stomak, tipa linex i sl. (mozda nesto malo jace, kao probiotik).

Pa dobro je sto povraca, mozda malo trave da pojede ili slana voda....joj sto ja ne volim kad tako nesto pojedu ziva nisam dok ne izbaci sve iz sebe...i jos kako se muce dok povracaju....poz nadam se da ce biti sve ok...
Ja sam gledala bebice i imam ih na svom kompu..preslatki su...stalno ih pokazujem prijateljima
:):):):)

mrva new.jpg

mrva new2.jpg

P08-25-06_21.26[1].jpg

Evo jos neke Mrvicine slike, ovde je imala godinu dana....

Zanima me kako se vasi psi ponasaju kad je vreme za kupanje...
Mrvica obozava sama da ulazi u kadu, nije bas mirna dok se kupa, popije galone vode. tople bljak, ali cini mi se da uziva u tome...Posle brisanja i susenja eto nje opet u kadi..
I obavezno kad se vrati iz setnje pije vodu sa lavaboa i u kadu...
Postavicu i neke slike samo da ih nadjem
Pzz:razz::razz:;)

Dzipsi mrzi kadu i kupanje,to je bila pre borba,kad mora da se kupa...iskace iz kade,zavija,upadne u neki trans i pocne da se trese...sad se pomirio sa sudbinom,jedino sto moram da ga odvucem u wc,a posle se ne opire...
a cudno je to,mrzi kadu,ali vodu uopste obozava,proslog novembra je po cici zimi uskocio u dunav, samo sto se nije smrzao,a izleteo je sav srecan...
ej nastasa,nadam se da se vidimo ovih dana,bice lepo vreme :):):)
pozz

hvala vam sto pitate ...
bolje je, ali jos nije skroz dobro
petak mi je bio nocna mora
preplakala sam celo popodne, mislila sam da se nece izvuci
grozno iskustvo, ne daj boze nikom
teturala se, nije mogla da stoji, padala, curile su joj neke bale, pogled zamagljen...ma grozno

@nastasa
stvarno imas bebice na kompu? :) divnoo
to mi je bio jedan od najlepsih trenutaka
ja sam fascinirana stenjenjem, potpuno mi je fenomenalno kako se to odigrava i kako je to priroda uredila
tvoja mrvica na ovoj drugoj slici lici na moju rujku

pozdrav svima i hvala jos jednom sto brinete :heart:

hvala vam sto pitate ...
bolje je, ali jos nije skroz dobro
petak mi je bio nocna mora
preplakala sam celo popodne, mislila sam da se nece izvuci
grozno iskustvo, ne daj boze nikom
teturala se, nije mogla da stoji, padala, curile su joj neke bale, pogled zamagljen...ma grozno

@nastasa
stvarno imas bebice na kompu? :) divnoo
to mi je bio jedan od najlepsih trenutaka
ja sam fascinirana stenjenjem, potpuno mi je fenomenalno kako se to odigrava i kako je to priroda uredila
tvoja mrvica na ovoj drugoj slici lici na moju rujku

pozdrav svima i hvala jos jednom sto brinete :heart:

imam i ja tvoje bebice na kompu,stvarno su seceri,nikad nisam videla tako slatke stence.
drago mi je sto je ona dobro,samo jel znate sta je bilo,jel trovanje u pitanju?

jaooo, kako ste slatki sto cuvate bebe :heart:

bebe su izrasle u divne kuce i imaju divne vlasnike i mnogo se lepo slazu
vidjam ih s vremena na vreme
jedna malecka mi je bila i u gostima
i potpuno je fenomenalno kako se ponasala u kuci, potpuno opusteno, kao da joj je skroz poznata teritorija
da li je moguce da se secaju...pa sigurno...bar im je miris poznat , zar ne?

dobra vest je da je ruki sada skroz dobro! :) potpuno je dosla sebi
jeste, trovanje...
ona je strasno poslusan pas, ali eto to jedino nismo uspeli da je naucimo da ne trpa u usta bas sve sto nadje :(

i ja imam problema sa ovim mojim,sto se tice hrane na ulici. Juce smo otisli u karadjordjev park i on nasao neku kosku...
Ostali vlasnici koji cesce izvode svoje pse tu rekli mi kao "ma ne brini,ta koska je tu vec 6 meseci,svi je zvacu,glockaju,al nema sanse da je neko pojede,suvise je tvrda i debela..." Nije proslo 10 minuta,moj je pojeo celu kosku bez ikakvih problema...
Hvala bogu,vise ne jede govanca po ulici,barem sam se te bede resila....:):):)

cao svima...
pre 2 dana sam kupio pitbulla (riu) stara je 3 meseca... pa imam neka pitanja posto mi je malo sumnjivo njeno ponasanje!!!
da li je normalno da ona po ceo dan spava,i da nema volje da se pomeri...a ni da se igra...
nikad ranije nisam imo pita..pa ne znam sta joj je,bojim se za nju vec mi je prirasla za srce!!!???

Prilozi

• Photo-0002.jpg
    Photo-0002.jpg
    45,4 KB · Pregleda: 16
moguce da joj se spava, a moguce je da tako reaguje na promenu okoline. Moj debeljko je prvih par dana kad sam ga uzela,spavao non-stop i jeo ko svinja,naravno:D Ali bolje je ti pripazi,za svaki slucaj,ne daj boze da se slucajno razbolela,ako se nastavi,idi kod veterinara...
Inace,ovaj moj,cim pocne sugavo vreme,knjava po ceo dan...

Po mom iskustvu,posto smo i mi uzeli psa u otprilike tolikom uzrastu to mu se desava zbog promene on sad takoreci pati za proslim domom postoji mogucnost da cak i slabije jede trebalo bi mu pridati u ovom momentu vise paznje,mazenja i vec za neki dan ce se navici.

Back