Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
y1pqQycUA9M3Z6cAJ_OiXT1neJnOL6TGkDK-1.jpg

y1pqQycUA9M3Z6tlolhH33r20Yng45yDv-n-1.jpg
8 mjeseci
0608070715-1.jpg
6mjeseci

Pozdrav svim ljubiteljima pasa posebno uzgaivacima Pitova

Da vam prestavim svoja dva psa Pit i yorkie,inace odlicno se slazu,prije nekoliko godina imao sam zenku pitbulla koja je nesretno nastradala i poslije pauze od par godina nabavio sam novog...Inace njegovo ime je Donat i do sada nemam nikakvih problemaa nadam se da ih nece ni biti.

Pozdrav svim ljubiteljima pasa a poseban ljubiteljima pitbullova...Pokusacu da vam prestavim svog Pita koji se zove Donat i yorkia cije ime je Lady inace odlicno se slazu i nemam do sada nikakvih problema...Ovo je drugi pas u mom vijeku a i prvi je bio Pit samo je bila zenka koja je nesretno stradala...Donat je star 1 god i 13 dana a Lady 5 mjeseci...Nemogu a da ne pohvalim linije i izgled vasih pasa...Citamo se

@rin@
dzipsi ti je presldak, a jeli opasan za nepoznate ljude?

pa opasan je vrlo! Moze nekog da izlize do smrti !:D:D:D
a ovako kad ga pustim bez lanca, on otci do prvog prolaznika da se mazi, toliko vitla repom da izgleda kao da ce mu otpasti :) i naravno, ako se nepoznata osoba ne uplasi i slucajno ga pomazi, onda je gotovo...nema sanse da je ostavi na miru, skace i pokusava da je poljubi u usta, isprlja je totalno...mada je ovih dana malo obazriviji kad vidi tako ljude,jer g je jedan covek kad mu je prisao iz straha sutnuo...

Rin@, ko je ona cica sa Dipsijem? Nova devojka ili ona sto si ti ljubomorna na nju? (AST tvog decka ako se dobro secam.)

da, ta sto sam ljubomorna!:D:D:D
ja nju stvarno volim puno, znam je od prvog dana kad je dosla, a tad nisam imala Dzipsija, pa sam je prosto obozavala...sad ipak najvise volim ovu moju blesu, a ona je odmah tu iza, na drugom mestu :) A ona odmah izvali Dzipsijeve namere, pa krene da ga bije pre nego sto bilo sta pokusa :) Takve smo mi zene, sta ces!:D

Pozdrav svim ljubiteljima pasa a poseban ljubiteljima pitbullova...Pokusacu da vam prestavim svog Pita koji se zove Donat i yorkia cije ime je Lady inace odlicno se slazu i nemam do sada nikakvih problema...Ovo je drugi pas u mom vijeku a i prvi je bio Pit samo je bila zenka koja je nesretno stradala...Donat je star 1 god i 13 dana a Lady 5 mjeseci...Nemogu a da ne pohvalim linije i izgled vasih pasa...Citamo se

Dobrodosao ti lepo nama! Psi su ti jako lepi po tome sto se vidi na slikama, ali ako bi mogao da okacis malo vece slike, bilo bi super!

Postoji velika, veeelika šansa da se za dan, dva, doseli u moj dom jedan pit bul .... U moj dom - carstvo razmaženih mačora....Koliko sam čula ima 5 meseci i pravo od svog odgajivača dolazi kod mene, tj. nas.. Kako ništa ne znam o ovoj rasi, ne bi bilo loše da mi neko od vas, onako u par rečenica, objasni šta, kako, zašto....pošto ja stvarno ništa ne znam o njima. Osim da su zabranjeni za čuvanje....... E,da. I to, koliko je tačno?

Hvala puno na komplimentima!
Ime Donat je vec imao kada sam ga ja kupio,bio je star 16 mjeseci, a donat jeste krofna ahhahahah,malo jeste smijesno ali meni se svidja...Nisam zelio da mu mjenjam ime je se vec bio navikao na to..
Donat i Lady se slazu odlicno ona ga malo grize za usi ali izgleda da njemu ne smeta...Inace spavaju zajedno prvo on legne a zatim ona legne na njega i tako cijelu noc

da tacno je pitovi su jedne velike bebe sve te predrasude o njima su neistinite.svaki pas moze biti krvolocan ukoliko to njegov gazda zeli.Eovu bebicu su nama pre 20 dana ukrali iz auta na Vilinim vodama,na parkingu Tempa.Ima svega 7 Pogledajte prilog 32633

Pogledajte prilog 32634 i zove se BELA UKOLIKO JE NEKO PRIMETI MOLILA BIH DA NAM JAVI NA E-MAIL ZOTASS@GMAIL.COM INACE STENE JE POD TERAPIJOM A UJEDNO I DECIJI POKLON.NALAZACU SLEDI VELIKA NOVCANA NAGRADA.

Back