Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
donat2004.jpg

donat2006-1.jpg

donat2028-1.jpg

donat2034-1.jpg

donat2032-1.jpg

[/IMG]

:heart:DinoDada vrlo su ti lepi psi.....:);):):heart:

Pogledajte prilog 32715DA PRIJAVILI POLICIJI SAMO STO NAM SE NISU NASMEJALI U LICE KAZU TAKO NESTO DO SAD NISU IMALI.MA NEMA NISTA OD NJIHOVE POMOCI!!!!!

:mad::mad::mad: uf .... uzas oni ocigledno nisu svesni da zive od poreza koji mi placamo!!!!!!! Nije mi jasno kako neko moze da ukrade i zvaku a kamoli zivo bice, kakvi su to ljudi??? Najiskrenije se nadam da ce te je naci. Bela je stvarno Bella

e bas mi drago da neko ima psa kao sto je Gipsy. On je prava dobrica.
E Nastasa, mi smo ovih dana malo cesce dolazili u park ( Karadjordjev) i sad smo prestali, posto, kad god ga dovedem ljudi se razbeze. Prosli put se super igrao sa cane corso-m i jos nekim psom, i devojka ciji je taj pas, kad je videla da je Dzipsi pit, panicno dotrcava i vezuje ga i odlazi kuci. I od tad, ja dodjem u park, a te zene pokupe svoje pse i odu. Ja se iznervirala pre par dana i rekla im da cu ja otici, da ne moraju one, a one kao sve fine, rekle nema veze, kao ionako su se njihovi psi izigrali.
Znaci muka mi je vise, na kraju ce Dzipsi ostati bez drugova.

Nemoj da se nerviras mi kada smo vodili Belu u park bili smo ``posavetovani`` da ne govorimo da je ona pit vec staford jer,kaze ima zlih ljudi ali ja bih pre rekla prilicno neupucenih u tu rasu a mozda cak i u pseci mozak koji na svoje ljubimce gledaju povrsno.Tako da.................ti ignorisi njih trazi bolje drustvo!

Nemoj slucajno da prestanes da dolazis u park zbog tamo nekih tetki !!!! ovo je pretnja hehehehe
JA imam isti problem u neimarskom parku , u KAradjordjevom ipak ima dosta pitova a sad od kako se sredjuje Cuburski park preselili su se tu i neki ljudi sa svojim psima pa misle da je park samo njihov.
Cim nas vide beze ,a ova moja luda juri za njima hoce da se igra i onda nastaje panika.....strasno.
Zao mi je sto nikako da se sretnemo i mrvici nedostaje drustvo posto sad nam se grupa malo razisla jer je hladno i nema s'kim da se izjuri pa sama trci ko blesava... mnogo je slatka podvije rep spusti zadnjicu i nema je juri ko zec...:):):) Smo sto posle bude prljava uzas jedva je operem ....

Mi sad cesce idemo u sumice, mada ni tamo nismo omiljeni. Prosli put se neka zena sa zlatnim retriverom drala sa 100m da ga vezemo, a Dzipsi cimje video, pojurio da se igra. Nije mi jasno, jedan dan su svi psi pusteni, ima ih brdo, igraju se, a drugi dan ja ne smem da ga pustim sa lanca. Gde je tu pravda?
Ma necu da se nerviram, samo mi je frka ako Dzipsi ne bude imao sa kim da se druzi, da ne postane agresivan. I posle je kao rasa kriva, a nema veze sto su i oni doprineli tim sto su bezali po parkovima kad nas vide.

Rin@ dovedi Dzipsija ovde da se malo izjurca sa onom belom mesankom pita o kojoj sam pisala, ako se secas. Sad sam pocela cesce da je pustam sa lanca jer su je premestili ispred susedne kuce koja nema ogradu, ona je totalno luda!:lol: Juce je Tediju izbila vazduh koliko se zaletela na njega i oborila ga, pa je posle pola sata kasljao.:roll: Kad je pustim sa lanca ne moze da se smiri, samo jurca, skace, ma ne moze jednu sekundu da sedne.:lol: Mislim da bi ona bili pravo drustvo za tvog veseljaka.:wink:

Moram ovo da napisem - veceras sam konacno uspela da nateram mesanku pita da totalno potrosi svu energiju :) Prvo smo se malo prosetali, a onda sam se igrala sa njom tako sto sam joj bacala granu, ili je drzala i izazivala da skace i da je uhvati. Neverovatno ali posle nekog vremena je cak legla da se odmori! A inace ne moze nigde da se smiri ni da sedne koliko je zivahna.:)

e ljudi da vas pitam, ja sam pre nedelju dana cipovala Dzipsija idobio je onu godusnju vakcinu protiv besnila. E sad,uz to smo dobili i POTVRDU ZA PSE I MACKE, a ispo pise na engleskom passport for dogs and cats. Jel to onaj pasos o kom ste pricali?Jel mogu ja sa tim da idem u Nemacku?

pogledaj ovaj sajt za putovanja sa psima, imaš baš i za Nemačku odeljak o zabranjenim rasama...
http://travel.meetpaws.com/banned_breeds.html#ge

evo izdvojiću taj deo -

Germany

Pit Bull Terrier, American Staffordshire Terrier, Staffordshire Bull Terrier, Bull Terrier, Chinese Fighting Dog, Neapolitan Mastiff, Spanish Mastiff, Dogue de Bordeaux, Dogo Argentino, Fila Brasiliero, Roman Fighting Dog, Bandog and Tosa.

dakle, pit bul je ne samo zabranjen, već je i prvi na toj listi

Back