Lakse im tako nego da ukljuce mozak i sami nesto sastave...lenji su,lenji,po ceo dan za fejsomKako li ih ne mrzi da bubace sastav, meni to nije jasno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lakse im tako nego da ukljuce mozak i sami nesto sastave...lenji su,lenji,po ceo dan za fejsomKako li ih ne mrzi da bubace sastav, meni to nije jasno![]()
Наравно, и увести по два часа математике дневно.http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/31...-srednjoskolce-zenski-lik-iz-romana-je-likusa
Hteo sam da se pojedem kada sam video ovako nesto,sto je sramota za ovu drzavu i obrazovanje.
Da li mislite da prema ovome imamo srednjoskolce loseg kvaliteta i da moraju da se naprave promene,npr. zabrna koriscenja zargona,ciscenje gimnazija od ovakvih,itd.
Наравно, и увести по два часа математике дневно.
Није свако за возача, пилота, па ни за гимназијалца.Sunce li ti zarko,postoje ljudi koji nisu sposobni za matematiku i koji padaju u depresiju zbog toga.
<3 <3 <3 <3
Математика је превише битна да би била тамо неки изборни предмет.Ali kao izborni predmet, naravno.
Hvala za sliku.![]()
DO JAJA i VRH
Математика је превише битна да би била тамо неки изборни предмет.
Само најбитније.Nije istina,ako idem u gimnaziju,ne znaci da treba da znam sve oblasti priblizno jednako.