topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.561
U odnosu na mene 50% mojih drugarica nije znalo ni da govori a kamo li da pisu pisma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poshto sad imamo sms-ove,mailove i ostala sranja,ima li ikog da josh uvek pishe pisma?
Ja sam juche dobila pravo pravcato pismoposle...4 godine,otprilike.
Mislim da nam mailovi uzimaju dushu,,,,nije isto kad ti stigne mail i kad vidish pismo u sanduchetu,euforichan,pitash se ko ti pishe,shta je napisao...vecj danas sam 3 pisma napisala...(:
Pismo je prelepa stvar mnogo bolja od danasnje tehnologije.
Ako napises drugarici email u Kanadu onda ce to da izgleda kao da hoces da budete super bliske, a kad joj napises pismo onda je to opusteno.
Ah, to je super. To pismo treba da bude sa crtezima, sareno, veselo, to je ekstra slatko, samo ako imas vremena, ako vec hoces da joj saljes takvo pismo, neka bude lepo i sareno.
Ja sam bila napisala kako je predivan osecaj kad se dobije pismo, to je toliko bajkovito osecanje, kao da ti je stigao Deda Mraz sa sankama i irvasima sa injem u rogovima, a ne pismo. Ali ne znam zasto su moderatori to izbrisali. Verovatno su to izbrisali ili ofrlje, da privuku moju paznju. Ili moderatori citaju misli pa im se nesto tu nije videlo kad su procitali izmedju redova.A najverovatnije i jedno i drugo je tacno.