Pishi mi brate,oooo

poslednje pismo sam dobila pre 2 god od jednog decka..... cak je bio tako sladak da mi je u pismo ubacio cd na koji mi je narezao divne ljubavne pesme....... gde mi je bila tada pamet....... :) zaista me odusevio taj gest... i dan danas kad me neki neotesani kreten rastuzi ili iznervira, uzmem i citam to pismo..... i slusam pesme......
inace extra tema... taman cu sad drugarici koja zivi u dalekoj kanadi umesto maila da napisem pismo, bas kao sto sam radila pre mnogo godina... sigurna sam da ce se oduseviti......... zamislite, kad nije bilo mail-ova, pises najboljoj drugarici koja je na drugom kontinentu i ona tebi o svim vaznim desavanjima u zivotu..... to iscekivanje njenih odgovora... stara dobra vremena......... a sad ovo ovako brzo, ali dosta hladno.......

:mrgreen:
poshto sad imamo sms-ove,mailove i ostala sranja,ima li ikog da josh uvek pishe pisma? :D
Ja sam juche dobila pravo pravcato pismo :mrgreen: posle...4 godine,otprilike.
Mislim da nam mailovi uzimaju dushu,,,,nije isto kad ti stigne mail i kad vidish pismo u sanduchetu,euforichan,pitash se ko ti pishe,shta je napisao...vecj danas sam 3 pisma napisala...(:

kad nisam dobila komp ...slala sam pisma bratu chesto...uglavnom su to bile zelje za poklonima i ostalo..:lol: ali bez obzira na mailove i slicne mogucnosti...salju mi braca jos uvek chestitke za rodjendan,novu postom...i stvarno je lep osecaj kad vidis zute ili plave ili bele koverte u sanducetu ;)

Pismo je prelepa stvar mnogo bolja od danasnje tehnologije.
Dobijao sam ih ne onoliko koliko bih voleo ali ok je ali zato sam ih se naslao...........
I sada sam dao jedno mojoj Boginji ali joj nisam rekao istinu kada me je pitala sta ono znaci:cry:

Ja sam bila napisala kako je predivan osecaj kad se dobije pismo, to je toliko bajkovito osecanje, kao da ti je stigao Deda Mraz sa sankama i irvasima sa injem u rogovima, a ne pismo. Ali ne znam zasto su moderatori to izbrisali. Verovatno su to izbrisali ili ofrlje, da privuku moju paznju. Ili moderatori citaju misli pa im se nesto tu nije videlo kad su procitali izmedju redova.A najverovatnije i jedno i drugo je tacno.

Dobiti pismo je tako lepo i romanticno :) steta sto toga ima sve manje, gotovo i da nema...poslednje pismo sam dobila davno od drugarice iz inostranstva.....nikako nije isto dobiti e-mail i pravo pisamce u sanducetu....sa mailom komunikacija jeste brza i efikasnija ali staro dobro pismo je daleko emotivnije,ima dusu:)

Ako napises drugarici email u Kanadu onda ce to da izgleda kao da hoces da budete super bliske, a kad joj napises pismo onda je to opusteno.

Ah, to je super. To pismo treba da bude sa crtezima, sareno, veselo, to je ekstra slatko, samo ako imas vremena, ako vec hoces da joj saljes takvo pismo, neka bude lepo i sareno.

Ja sam bila napisala kako je predivan osecaj kad se dobije pismo, to je toliko bajkovito osecanje, kao da ti je stigao Deda Mraz sa sankama i irvasima sa injem u rogovima, a ne pismo. Ali ne znam zasto su moderatori to izbrisali. Verovatno su to izbrisali ili ofrlje, da privuku moju paznju. Ili moderatori citaju misli pa im se nesto tu nije videlo kad su procitali izmedju redova.A najverovatnije i jedno i drugo je tacno.

Obozavam je.:D

Ja sam pre desetak godina dobila jedno pismo, uredno adresirano moje ime i adresa, ni dan danas ne znam od koga je. Prepisaću vam ga, možda i saznam ko je pisac, kopka me to svih ovih godina.

Draga moja ....
Posmatram te već dugo, ne poznajem te a imam osećaj da te znam ceo život. Imaš tako topao osmeh koji topi led sa planinskih vrhova a mene čini srećnim na najlepši mogući način, čak i kad nije meni upućen. Volim da te posmatram dok razgledaš izloge, dok šetaš kejom zagledana u reku, dok pazariš na pijaci i deliš besplatno svoje osmehe prodavcima, svima, samo ne i meni.

A kad bolje razmislim, možda je neko samo hteo da me zeza, ko zna, ljudi su prilično čudni, ali meni ipak ovo pismo znači mnogo, kada mi naiđe žuta minuta volim da ga pročitam mada ga već odavno znam napamet.

obozavam pisma,poslala sam ih i primila desetine... pocela sam sa dopisivanjem preko mikijevog zabavnika, pa sa nekom familijom i drugaricama... meedjutim, sa sms-om i mailovima to se svelo na novogodisnje cestitke... nedostaje mi osjecaj iscekivanja:(

Back