Pink Floyd

• Začetnik teme Začetnik teme IDIOT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aaa.. verovatno mislis na ono da ce Gilmour da se pojavi na jednom Watersovom koncertu na turneji.. al kontam da ce to biti samo u Londonu iako nece da odaju tajnu.

ja sam kontao da si cuo da Gilmour solo ide na turneju pa dolazi na balkan.. sanse su minimalne za tako nesto, a realno, odrekao bih se deset Watersovih turneja za jednu Gilmourovu. ma sta deset, pedeset

aaa.. verovatno mislis na ono da ce Gilmour da se pojavi na jednom Watersovom koncertu na turneji.. al kontam da ce to biti samo u Londonu iako nece da odaju tajnu.

ja sam kontao da si cuo da Gilmour solo ide na turneju pa dolazi na balkan.. sanse su minimalne za tako nesto, a realno, odrekao bih se deset Watersovih turneja za jednu Gilmourovu. ma sta deset, pedeset

Nemoj da baskuziras... :hahaha:

Veliki sam zaljubljenik u muziku Pink Floyda, i sve to , da ne nabrajam sad.
Zanima me jedna stvar: Da li uopšte ima u Srbiji prevod knige "Inside Out"? Ako ima rado bih je kupio. Ako nema, koju knjigu o ovom velikom bendu preporučujete (naravno na srpskom)?

Ja bih najradiji bio jedan dark side of the moon sa full sastavom... i barrett josh da gostuje na lucifer sam, arnold layne i bike,,, :) ne, ne mislim na jedno gostovanje, mada sam cuo da je vec negdje nastupio... nego mi je neko to pomenuo, al najvjerovatnije dezinfo...

pink-floyd-70867.jpg

Недавно је Мејсон најавио могуће окупљње бенда ради хуманитарних свирки.

''Пинк Флојд'' поново јаше?''

Бубњар легендарног рок бенда Пинк Флојд, Ник Мејсон изјавио је да би се група могла вратити на сцену, али овог пута би свирала концерте у хуманитарне сврхе.
Култна група, која је продала 200 милиона албума, последњи концерт Лајв 8, одржала је у Лондону 2005. године.

"Мислим да нико од нас не би имао ништа против идеје да поновимо један такав концерт", рекао је Мејсон.

:cool:

Back