The Dog Woman
Domaćin
- Poruka
- 3.617
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prica se o mogucem gostovanju gilmoura... jel nego upoznat sa tom informacijom?
aaa.. verovatno mislis na ono da ce Gilmour da se pojavi na jednom Watersovom koncertu na turneji.. al kontam da ce to biti samo u Londonu iako nece da odaju tajnu.
ja sam kontao da si cuo da Gilmour solo ide na turneju pa dolazi na balkan.. sanse su minimalne za tako nesto, a realno, odrekao bih se deset Watersovih turneja za jednu Gilmourovu. ma sta deset, pedeset
još samo malo![]()
aaa.. verovatno mislis na ono da ce Gilmour da se pojavi na jednom Watersovom koncertu na turneji.. al kontam da ce to biti samo u Londonu iako nece da odaju tajnu.
ja sam kontao da si cuo da Gilmour solo ide na turneju pa dolazi na balkan.. sanse su minimalne za tako nesto, a realno, odrekao bih se deset Watersovih turneja za jednu Gilmourovu. ma sta deset, pedeset
добра група
nije loša![]()
Ja sam nacuo iz bg-a u 06.30h... jos ne znam ni odakle ni nista, ali ce se to saznati lako.,,
ozb, nije neka zajebancija?
nije zajebancija... drugarica iz bg-a mi rekla... sutra je zovem pa cu potvrditi ili negirati![]()