Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to je ralna situacija
aj se foliramo
svakome se desva da pukne, ako ste u naletu strasti zameni se i nastavis :zper:
jes ja jedina koja to radim, aha, zvako koga znam da mu je puco, a puco je svakome koga znam :lol: radi isto, proveris dal je ceo da nije ne daj boze ostalo nesto unutra i ako ste i dalje pod dejstvom hormona stavis drugi

jaka stvar :roll:

ne foliraj se stronci :aha:
kondomi u srbiji pucaju samo tako :roll: ne da su loseg kvaliteta nego je to tuga...

Niti sam laka na gutanju pilulica niti volim da imam sex bez zastite, postavila sam jednostavno pitanje i ne vidim cemu osudjivanje? Naravno da je veoooma mala mogucnost i naravno da uvek koristim zastitu samo je sada situacija kada ne pijem pilule, nemam redovne odnose i nisam u vezi. Desilo se jednom i to posle vise meseci, a poslednji put kad se desilo tako nesto kasnila mi je menstruacija 15 dana, medjutim sve je proslo ok, ispostavilo se da imam policisticne jajnike pa je zbog toga kasnilo. To mi je bio prvi put da mi kasni pa sam se naravno istripovala,kao i sad. ***, mi zene smo takve. Iako znas da su male sanse uvek ti nesto ne da mira. Pa sad razmisljam i da li uopste da popijem. Uvek je najlakse reci: ili koristi zastitu ili nemoj da imas odnose, bravo. vama se nikad nije desilo da imate nezasticen odnos i da se posle toga tripujete da ste trudne.

Ili mi jos nije odobrena poruka ili nije lepo poslata. U svakom slucaju, pilule ne koristim jer nemam redovne odnose, U brzini sam kuckala poruku jutros te nisam napisala bitne stvari. Situacija je bila neplanirana, bivsi decko je u pitanju, nije bilo kondoma, ejakulacija je bila van, sve u svemu mislim da nemam razloga za brigu. Htela sam da popijem tu pilulu cisto da bih sebe psihicki umirila jer treba da dobijem tek 25. nikad je nisam pila i ne bih je sigirno pila cesto. u nedoumici sam, mislila sam da cu naci odgovor ovde al izgleda vole ljudi da osudjuju pa to ti je. da stalno imam takve odnose ne bih se sigurno tripovala, ali posto ih nemam i posto uvek koristim kondom kao i svaka zena uvrtim sebi u glavu nesto i sta cu. :)

nama primeros ceska marka 100 kinti kutija 3 kom nije puko ni jedan
durex nekoliko puta :roll: jednom bas pri ejakulaciju u toku plodnih dana, onako knjiski na 15. dan menstrualnog ciklusa :lol: tad sam jedini put progutala ovaj otrov, inace u ostalim slucajeva puco je u toku radnje van plodnih dana i naravno nije mi palo na pamet da gutam ovo cudo :roll:
sad su prestali da uzvoze tu marku pa se vracamo na durex, kutija 250 din :rida:

Poslednja izmena:
Ne znam,meni i decku sada mm za 7 godina staza pukao samo Durex 2-3 puta.Onda smo presli na Romed,cini mi se oko 10 din kom u apotekama i ni jednom nije pukao.A ja sam uz to koristila i Yasmin.

Pa normalno da nije pukao kad je debeo ko unutrašnja guma od traktora. Deklarisano na 30bara pritiska, pogodan za sex i instalacije u hidraulici pod visokim pritiskom. A verovatno uspešno može da začepi i rupu na nuklearnom reaktoru....

durex nekoliko puta :roll: jednom bas pri ejakulaciju u toku plodnih dana, onako knjiski na 15. dan menstrualnog ciklusa :lol: tad sam jedini put progutala ovaj otrov, inace u ostalim slucajeva puco je u toku radnje van plodnih dana i naravno nije mi palo na pamet da gutam ovo cudo :roll:
sad su prestali da uzvoze tu marku pa se vracamo na durex, kutija 250 din :rida:

Potraži u apotekama ili marketima marku Pink's.
Pakuju ih u kutijice od po 3 i 12 komada.
Pakovanje od 12 kondoma je koštalo 260dinara prije pola godine. Ne znam koliko su sada.
Veličine durexovih, pa stanu i onu super zaštitnu kutijicu: )
Odlično su.

ma ko se moze osloniti na plodne dane?

mami mi je ciklus kao svajcarski sat a oba puta je zatrudnila zadnji dan menstruacije.. kad je navodno nemoguce..

Dobar dan svima...potrebna mi je pomoc.. Juce (3.12.) sam imao rizican odnos sa devojkom (kondom je pukao..durex inace) i svrsio sam u nju!Menstruaciju je imala 24.11. i trajala je do 30.11. a kao sto rekoh odnos je bio 3.12... inace ona ima 17god... koje tablete da kupim? koje su najefikasnije? Citao sam na ovoj temi dosta, i vidim da je neko imao lose a neko dobro iskustvo sa postinor tabletama! svestan sam da nikako nije zdravo ali situvacija je takva da trudnoca mora da se spreci! Zamolio bih nekog ko stvarno zna nesto o ovome da mi pomogne!

Dobar dan svima...potrebna mi je pomoc.. Juce (3.12.) sam imao rizican odnos sa devojkom (kondom je pukao..durex inace) i svrsio sam u nju!Menstruaciju je imala 24.11. i trajala je do 30.11. a kao sto rekoh odnos je bio 3.12... inace ona ima 17god... koje tablete da kupim? koje su najefikasnije? Citao sam na ovoj temi dosta, i vidim da je neko imao lose a neko dobro iskustvo sa postinor tabletama! svestan sam da nikako nije zdravo ali situvacija je takva da trudnoca mora da se spreci! Zamolio bih nekog ko stvarno zna nesto o ovome da mi pomogne!

:zcepanje: za ovo boldovano

Verovatnoca da je ona trudna je preeeeeeemala.
A, sto se tice tablete, mislim da sada postoji escapelle ili tako nesto- to je samo jedna tableta koja se pije najkasnije do 72 sata posle rizicnog odnosa i kosta oko 1000din, a da postinor ne postoji, ali ne drzi me za rec.

:zcepanje: za ovo boldovano

Verovatnoca da je ona trudna je preeeeeeemala.
A, sto se tice tablete, mislim da sada postoji escapelle ili tako nesto- to je samo jedna tableta koja se pije najkasnije do 72 sata posle rizicnog odnosa i kosta oko 1000din, a da postinor ne postoji, ali ne drzi me za rec.

Kako premala? :eek: Ejakulacija se desila 10og dana ciklusa, uračunaj i period života spermatozoida, uračunaj da nemamo pojma na koliko dana devojka dobija menstruacije, da li su joj redovne itd itd. Rizik postoji, a da sam na njihovom mestu pozvala bih neko savetovalište ili bih konsultovala ginekologa, ako već mora da se pije da bar preporuči šta.

Postinor... Nadam se da si već kupio, jer si na pragu da nagrabusiš.

Back