drage moje devojke.Imala sam isti problem kao i Vi,ali posto je sada hbala Bogu sve ok.Zelim da podelim sa vama svoje iskustvo.Decko i ja smo spavali,desila nam se nezgodacija,pukao nam kondom..kupila sam pilulu ESCAPELLE i popila u roku od 2 sata(imate fore 72 sata ,ali sto pre to bolje),bila je oko 1200 din mislim.Nisam je povratila,nije mi izazvala mucninu,glavobolju i sl.Ali su mi od nje jako jako grudi oticale i stomak bio naduven,boga mi dobrih mesec dana.Promene raspolozenja uzasne...plakala sam stalno,bas bila rzdrazljiva,nekad i nervozna ,bas mi je variralo raspolozenje.Inace to nam se desilo samo dva dana nakon prestanka menstruacije(sto znaci da su mi bili nepolodni dani i da mozda nisam ni morala da popijem ,ali nisam htela da igram na tu nesiguru loptu).Ipak je popijem i javi mi se kao i vecini nakon samo 7 dana neko CUDNO KRVARENJE(trajalo je 4-5 dana bilo je roze,braon,bledo crveno,jako malo..tipa kao kad je peti dan menstruacije)stomak me nije boleo,mozda malo krsta i bile su mi grudi otecene.E to me jako uplasilo,jer nisam ocekivala menstruaciju tako rano.Shvatila sam da je to ipak bila meca ,samo dosta blaza nego sto su inace (krace je trajala,bilo malo krvi,slabi bolovi,sto govori u prilog tome da MATERICA NIJE STIGLA DA SE NAPUNI KRVLJU TAKO BRZO).Ako vam se javi slican problem racunajte sl regularnu mecu od TOG krvarenja 28 dana(ili 30 zavisi).Tako se meni desilo,dobila sam sada evo pre 2 dana(u pocetku je isla slabo,kao da se mucila da krene,pa hoce,pa nece pa opet roze braon i odjednom samo je krenulo sve normalno i obilno kao iuvek).opet i ako vam se ne javi to cudno krvarenje posle uzimanja tablete ne znaci da nije delovala,sta vise ovo krvarenje je nezeljeno dejstvo,Savetujem vam da izbegavate ove lekove,jer su bas bomba za organizam...i neizvesnost ubija,ali ih popijte ako bas morate.Ne sekirajte se ako vam kasni dobicete sigurno ,samo racunajte od tog blagog krvarenja 28 dana.BICE SVE OK...srecno <3