- Poruka
- 121.992
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako....imama jedan veliki problem...Ja i moja cura smo imali odnos i priliom odnosa je spao kondom...a ja nisam ni primetio....E sada..zanima me da li ona moze da ostane trudna, ako je se je njen menstrualni ciklus zavrsio 11.02 a to se desilo 19.02. S tim..ja nisam svrsio u nju, strah me da ne ostane trudna od te tecnosti u koju kazu da ima spermatozoida? Devojka je bila u bolnici pre toga jer je povracala bilo joj je muka, valjda je bilo trovanje..e sada ona je primila 5 boca infuzije i ima sve siptome trudnoce, mokri cesto, muka joj je..i dt... A iz bolnice je izasla 18.02... Molim odg da znam sta moze da se dogodi..da znam da li treba da pije lek...ili da kupi test...Molim odg, jer sam stvarno u frci

pa to uvek, znaju da moras i onda te ebu kako oce
ej u bgu nema besplatnog testiranja preko krvi na trudnocu ni jedna drzavna institucija to ne radi nego kod privatnika za 2000 din
alternativa test u apoteci za 250 din koji nije 100% pouzdan
ebo ti drzavu![]()
Ovako....imama jedan veliki problem...Ja i moja cura smo imali odnos i priliom odnosa je spao kondom...a ja nisam ni primetio....E sada..zanima me da li ona moze da ostane trudna, ako je se je njen menstrualni ciklus zavrsio 11.02 a to se desilo 19.02. S tim..ja nisam svrsio u nju, strah me da ne ostane trudna od te tecnosti u koju kazu da ima spermatozoida? Devojka je bila u bolnici pre toga jer je povracala bilo joj je muka, valjda je bilo trovanje..e sada ona je primila 5 boca infuzije i ima sve siptome trudnoce, mokri cesto, muka joj je..i dt... A iz bolnice je izasla 18.02... Molim odg da znam sta moze da se dogodi..da znam da li treba da pije lek...ili da kupi test...Molim odg, jer sam stvarno u frci
pa da bolje abortus
![]()
Ne nego pilula treba da bude kontracepcija.![]()

kad kontracepcija zakaze onda nastupa pilula
nije bas komplikovano shvatiti zar ne
zamisli scenu pukne ti kondom a oni po tvojoj zelji stavili nepristupacnu cenu te pilule.....izvoli pa rodi
lako je po tudjem dupetu 25....rasiri malo vidike
A ***, nepristupačna ti pilula al ti pristupačne pelene bar 1.5 godinu, hrana, patike, čizme, škola itd itd...
Znam mnogo zena koje su rodile jer nisu imale para za abortus.
Valjda racunaju da imaju 9 meseci da se snadju![]()
u ebo te
pa u drzavnim je oko 30e, pa bem mu misa moze se pozajmi ako nista drugo, kad je takva situacija u pitanju

Prošle godine je bio 8000, ne znam odakle ti ta informacija![]()
e bas ces ga obaviti u drzavnoj....
lupices 200e za privatnika...ko dobar dan..
a zashto se ne bi ishlo u drzavnu ginekoloshku ambulantu
mnoge privatne ordinacije ni nemaju dozvolu za obavljanje abortusa, a za to sigurno ima razloga
drugarica mi je ginekoloshko-akusherska sestra, radi u bolnici, i isprichala mi je da je jedan od lekara koji radi u bolnici, a i privatno ima ordinaciju, radio abortus privatno, a da su nakon komplikacija koje su usledile(da vas ne smaram sad detaljima, nisam ni struchna za iste) stvar spashavale njegove kolege u bolnici![]()
moj stric koji drzi privatnu deciju kliniku, inace je deciji hirurg, radio u vreme slobe na crno abortuse sve pljustalo....uzas...imaju li te zene mozga, kad vec lekari nemaju savesti
I ti se hvalis sa tim. Ujaka treba obesiti.
pa rece mi druagirica cija je drugarica radila abortus u gaku nf da su joj toliko uzeli, i guglala sam malo skoro i po nasim forumima nasla isto tu cifru
vma je skuplji, a privatnici idu od 100 do 300e
kbc u kragujevcu isto 30e nasla na netu
kad kontracepcija zakaze onda nastupa pilula
nije bas komplikovano shvatiti zar ne
zamisli scenu pukne ti kondom a oni po tvojoj zelji stavili nepristupacnu cenu te pilule.....izvoli pa rodi
lako je po tudjem dupetu 25....rasiri malo vidike
sSa totalnom ili lokalnom anestezijom?...velika je razlika u ceni.
I naravno, ako vec mora, treba raditi u drzavnoj instituciji, kad privatnici zabrljaju, ionako svi zavrse tamo