Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
a sta se desilo sa postinor-om?
obe pilule su istog sastava ista doza
zasto jedna ima 2 a jedna 1 tabletu?
Državne mere za pospešivanje nataliteta

Šalu na stranu, neam pojma...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

taken within 3 days of unprotected sex, with one study indicating that beginning as late as 120 hours (5 days) after intercourse could be effective.

Državne mere za pospešivanje nataliteta
Šalu na stranu, neam pojma...
....mislim necemo sad o marketingu nego samo jel neko zna da nije postinor bio malko zaeban...pila sam ga pa me interesuje
jokmene je nesto zanimalo,....a jel mozes Postinor da napravi pobacaj recimo???

Imam i ja jedno pitanje .
Devojka mi je u drugom stanju ,vec 3,4 nedelje . Da li postoje neke tablete , da ne bi isla na abortus ? Ako je odgovor DA , mozete li mi reci naziv tableta i kako dodji do njih ? Da li je pametno kupiti u apoteci ili da se posavetuje sa svojim ginekologom ?? Molim za odgovor . bas mi je hitno ! Hvala ...
mislim necemo sad o marketingu nego samo jel neko zna da nije postinor bio malko zaeban...pila sam ga pa me interesuje![]()

a to su dve razlicite fabrike jel?
nema vise zvanicnog sajta postinora ko pre pa ne mogu da uporedim sve ...jedva i ovo iskopah
palo mi na pamet da nije bilo nesto lose u vezi sa postinorom pa ga sklonili....zato pitam...ili je to nasa drzava uvezla neki drugi a prekinula onaj prvi iz nekih enkonomsko tajkunskih razloga....mislim necemo sad o marketingu nego samo jel neko zna da nije postinor bio malko zaeban...pila sam ga pa me interesuje
![]()
pa vjerovatno je razlika od osobe do osobe..
ja sam ga popila dva puta..jednom sam dobila u roku 7 dana a jednom nakon malo duze..menstruacije su bile normalne (ni obilne ni oskudne).. sled sam dobila mj dana poslije te..

http://ec.princeton.edu/pills/Postinor.html
nisam mislila na nezeljena dejstva koja su poznata nego da nije bilo neke mucke ko sa zelenom kafom, cudno mi da nestane sa trzista tek tako
imala sam ja itekako izrazena nezeljena dejstva, mucnina, vrtoglavica, drhtavica, jaka uznemirenost, nervoza, ma brate ko na iglama, pa talas besa pa talas neke uznemirenosti dobijem zelju da placem, pa da bijem, pa cas mi vrucina pa me oblije hldan znoj pa onda hladan talas smrznem se ...ma uzas.... ali dosta mi je stvar olaksao moj srecko mazio me i pazio, da sam bila sama verovatno bi bilo gore...nadam se nikad vise
e ne secam se sta je bilo sa menstruacijom al nije bilo nista nenormalno, mozda je poranila koji dan, bila je normalna
al ne deluje na sve isto
Kod nas u RS isto nema Postinora, ima samo Vikela.
Čoveče, 12 eura. I eskapel je oko hiljadu dinara. Hm, monopolisti, zaradjuju na tudjoj muci.
pa to je mnogo postinor je bio oko 4, 5 e tu negde1 tableta, koshta 24 KM, tj. 12e.
Popijes je i to je to.
Nema 2 kao postinor.
Lopovluk