Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako mogu da se nadovežem na temu, imam pitanje:

U nedelju sam imao čudnu(glupu) situaciju na početku sexualnog odnosa sa devojkom... Dakle tokom predigre, bilo je par kapljica sperme pre stavljanja kondoma... E sad, prvo sam naopako krenuo da stavljam kondom, pa sam onda okrenuo kako treba (mračno je bilo )
Tako da kada je stavljen kako treba na vrhu je ostala kapljica ili 2 sperme, rukom sam ja obrisao kolko sam mogao...u žaru borbe ali moguce da je malo ostalo...
Pa se tripujem da li je ta kapljica opasna, mislim da li moze da zatrudni od toga(znaci bilo je to na pocetku)

Imam kod sebe Postinor tablete, danas istice 72h, a devojka uzima i antibiotik (mislim da je Pentrexil), a uz to ona je velika zentara sto se tih tableta tice... Da li da uzima te tablete, frka je sad, moramo odmah da reagujemo.

A, da da dopunim, imala je menstruaciju 13-17maja(po 5 dana traje kod nje), a pomenuta situacija je bila 24-og maja...

Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Ubuduće ne heftaj po mraku.
A devojku ostavi, onako preventivno.
Pa ako se ispostavi da je trudna, optuži je da te je varala.
A ako se ispostavi da nije trudna, onda ništa....dopuzi joj na kolenima i isponižavaj se do maksimuma.
Ako treba, popij celo pakovanje postinora. Mislim...ako treba
Ako ne uspe, ili ti od postinora porastu sise, ja ti ovo nisam savetovao

Ako mogu da se nadovežem na temu, imam pitanje:

U nedelju sam imao čudnu(glupu) situaciju na početku sexualnog odnosa sa devojkom... Dakle tokom predigre, bilo je par kapljica sperme pre stavljanja kondoma... E sad, prvo sam naopako krenuo da stavljam kondom, pa sam onda okrenuo kako treba (mračno je bilo )
Tako da kada je stavljen kako treba na vrhu je ostala kapljica ili 2 sperme, rukom sam ja obrisao kolko sam mogao...u žaru borbe ali moguce da je malo ostalo...
Pa se tripujem da li je ta kapljica opasna, mislim da li moze da zatrudni od toga(znaci bilo je to na pocetku)

Imam kod sebe Postinor tablete, danas istice 72h, a devojka uzima i antibiotik (mislim da je Pentrexil), a uz to ona je velika zentara sto se tih tableta tice... Da li da uzima te tablete, frka je sad, moramo odmah da reagujemo.

A, da da dopunim, imala je menstruaciju 13-17maja(po 5 dana traje kod nje), a pomenuta situacija je bila 24-og maja...

Hvala unapred.
Не треба да пије Постинор.Да затрудни, готово је немогуће.
Ејакулат сперме има око 3-5 мл и од 100-120 милиона сперматозоида и са том количином оплодња не мора да се деси, а камоли са две капи.
Мирно спавај.:bye:

Nego, sve je u redu i kritike i sve, sve,.....desava se peh, nista osim apstinencije nije sigurno za zene pogotovo sto se trudnoce tice!!!
Nego dal ste vi devojke/zene koje ste pile postinor dobile na kraju krajeva? Kakav je zavrsetak bio?

Nego, sve je u redu i kritike i sve, sve,.....desava se peh, nista osim apstinencije nije sigurno za zene pogotovo sto se trudnoce tice!!!
Nego dal ste vi devojke/zene koje ste pile postinor dobile na kraju krajeva? Kakav je zavrsetak bio?

pila sam ga dva puta, nazalost! dobila sam nakon 7 dana, mada nema pravila. pise ti u upustvu kada bi trebalo da dobijes mada opet kazem nema pravila. uglavnom ces dobiti ubrzo nakon pijenja tableta.

ginekolog se bukvalno izderao kad sam mu rekla. rekao mi je da je to ubjedljivo najgori oblik zastite od trudnoce( koja zena moze sebi priustiti! objasnjavao mi je kakav nered napravi sa hormonima!
u svakom slucaju ti savjetujem ili tbl ili prezervativ da ne dodjes u situaciju da ti postinor bude izbor.:bye:

Ubuduće ne heftaj po mraku.
A devojku ostavi, onako preventivno.
Pa ako se ispostavi da je trudna, optuži je da te je varala.
A ako se ispostavi da nije trudna, onda ništa....dopuzi joj na kolenima i isponižavaj se do maksimuma.
Ako treba, popij celo pakovanje postinora. Mislim...ako treba
Ako ne uspe, ili ti od postinora porastu sise, ja ti ovo nisam savetovao
zaboravio si najvaznije,ako si svrsio na ruku obrisi o tepih,pa nastvi:lol:
joj

imao sam veoma kratak odnos sa devojkom bez kondoma. cista glupost, ne znam sta nam je trebalo. ejakulirao sam napolju, preciznije na njenu nogu. nisamo sigurni da je samo tamo. koja je verovatnoca da ce da zatrudni? u velikoj panici smo, ne znamo da li da pije tablete "za jedan dan posle", a problem je otici kod ginekologa jer je on kucni prijatelj. molim za pomoc, unapred hvala!

imao sam veoma kratak odnos sa devojkom bez kondoma. cista glupost, ne znam sta nam je trebalo. ejakulirao sam napolju, preciznije na njenu nogu. nisamo sigurni da je samo tamo. koja je verovatnoca da ce da zatrudni? u velikoj panici smo, ne znamo da li da pije tablete "za jedan dan posle", a problem je otici kod ginekologa jer je on kucni prijatelj. molim za pomoc, unapred hvala!

Мислим да није згодно да пије таблете. Веома је мала вероватноћа да остане у другом стању.
Не играјте се са тим стварима, мислим, са таблетама! Прочитајте све о њима, то је бар лако!
Гинеколог нека је посаветује шта да користи за контрацепцију, ако неће да од до гинеколога, онда бар ти користи кондом, а она нека узме ,,Pharmatex'' он није скуп, има га у апотекама и кажу да је солидно сигуран.
(То је вагинална контрацепција)

pila sam ga dva puta, nazalost! dobila sam nakon 7 dana, mada nema pravila. pise ti u upustvu kada bi trebalo da dobijes mada opet kazem nema pravila. uglavnom ces dobiti ubrzo nakon pijenja tableta.

ginekolog se bukvalno izderao kad sam mu rekla. rekao mi je da je to ubjedljivo najgori oblik zastite od trudnoce( koja zena moze sebi priustiti! objasnjavao mi je kakav nered napravi sa hormonima!
u svakom slucaju ti savjetujem ili tbl ili prezervativ da ne dodjes u situaciju da ti postinor bude izbor.:bye:

Kondom stalno i koristim, koliko sam samo veza prekinula bas zbog njega......""njima je lepse bez""..... problem je sto je PUKAO.....ni kondimi nisu ono sto su nekad bili...........

devojka i ja imali smo pre oko 10h odnos bez zaštite. svršio sam van nje i to je kao OK.
medjutim, 20ak minuta nakon toga imali smo odnos opet, opet bez zaštite. bili smo, kao, sigurni da nije bilo ostataka sperma na , ehm, meni, ali opet... sada mi svakakve paranoje prolaze kroz glavu.
ona ima redovno ciklus i trebalo bi da opet dobije za oko 11 dana od danas (bila je dobila 18. maja poslednji put).
da li je opravdana moja paranoja da danas popodne potražimo ove pilule ili ne?
puno hvala

devojka i ja imali smo pre oko 10h odnos bez zaštite. svršio sam van nje i to je kao OK.
medjutim, 20ak minuta nakon toga imali smo odnos opet, opet bez zaštite. bili smo, kao, sigurni da nije bilo ostataka sperma na , ehm, meni, ali opet... sada mi svakakve paranoje prolaze kroz glavu.
ona ima redovno ciklus i trebalo bi da opet dobije za oko 11 dana od danas (bila je dobila 18. maja poslednji put).
da li je opravdana moja paranoja da danas popodne potražimo ove pilule ili ne?
puno hvala

Види, ово је четрнаеста страна са истим питањем.
Ниси се чак ни потрудио да прочиташ претходне стане!
Колико година имате ти и твоја девојка?

Хајде се сад лепо почните образовати у сексуалном погледу, па да не будете у дилеми следећи пут.
Научите све о разним врстама контрацепције, и одаберите ону која вам највише одговара.
Ја не препоручујем постинор, али нисам лекар, само неко ко много зна о контрацепцији.
Међутим, може да се деси да су њој ови дани ,,плодни дани'', а и не мора.
Прочитајте заједно тему од почетка, заједно се обавестите о врстама контрацепције и одлучите сами.
Али следећи пут немојте доћи у ситуацију да бринете. Никад више!

...juce sam imala odnos sa deckom, i nazalost svrsio je u mene....danas sam popila postinor-jednu pilulu, a veceras drugu pilulu.....samo molim Boga da sve bude ok....:( :/

Нажалост? Некад на срећу сврши у тебе? :eek: Није нажалост свршио у тебе, него га болело уво, знао је да ћеш попити постинор!
И какве везе Бог има са тим, уздала си се у постинор, не мешај Бога у ово!

А имам осећај да на ову тему долазите само да се похвалите како сте се ебали без заштите! :rtfm:
Дођете, изјавите, кукате, као стрепите, а онда поново одете на крес без заштите, ниједном се не обавестивши о контрацепцији!
Онда одете на тему ,,Сексуално васпитање'' па тамо трубите како млади све знају о сексу и како им никакво образовање о томе није потребно!:dontunderstand:

Једино што знате то је како се секса од тринаеста године, и то без икакве заштите, а кондоми вам служе за надувавање и зезање!

Нажалост? Некад на срећу сврши у тебе? :eek: Није нажалост свршио у тебе, него га болело уво, знао је да ћеш попити постинор!
И какве везе Бог има са тим, уздала си се у постинор, не мешај Бога у ово!

А имам осећај да на ову тему долазите само да се похвалите како сте се ебали без заштите! :rtfm:
Дођете, изјавите, кукате, као стрепите, а онда поново одете на крес без заштите, ниједном се не обавестивши о контрацепцији!
Онда одете на тему ,,Сексуално васпитање'' па тамо трубите како млади све знају о сексу и како им никакво образовање о томе није потребно!:dontunderstand:

Једино што знате то је како се секса од тринаеста године, и то без икакве заштите, а кондоми вам служе за надувавање и зезање!

:klap::klap::klap:

Овај пост би требао залепити на почетну страну теме!

Ukratko, imala sam odnose s deckom za vreme menstrualnog ciklusa, znam da su tada male sanse za trudnocu al sam ipak popila piule...
Doslo vreme za sledecu menstruaciju a meni kasni nekoliko dana... Jel treba da brinem?
Molim bez pametovanja, samo ako ima neko nesto konkretno da kaze....

Чекај, попила си постинор док ти је још трајала менструација?
Ако јеси, не ради то више никад.

Друго, вероватно си сад у неком хормонском дисбалансу, па ти зато касни.

Постинор увек доводи до хормонског дисбаланса !!!

Ukratko, imala sam odnose s deckom za vreme menstrualnog ciklusa, znam da su tada male sanse za trudnocu al sam ipak popila piule...
Doslo vreme za sledecu menstruaciju a meni kasni nekoliko dana... Jel treba da brinem?
Molim bez pametovanja, samo ako ima neko nesto konkretno da kaze....

Pa treba da brineš, pošto si unela hormonsku bombu u organizam i ako si znala da su male šanse za začeće! Pilule se koriste kad postoje realne šanse sa začeće!
Nema niko nameru da ti pametuje (iskreno - yebe se nama za tebe i tvoje zdravlje),ako si već toliko odgovorna i samosvesna da imaš sex bez zaštite, pa još i za vreme menstruacije, pa još i popiješ Postinor na svoju ruku, ne vidim razlog da pitaš ovde a ne u lekarskoj ordinaciji za savet :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Jel i tebi skočio pritisak ko i meni? :mrgreen: Dođe mi da pokrenemo peticiju da se zabrani prodaja Postinora bez lekarskog recepta..... Znaju cice (a boga mi i momci) šta je Postinor a ne znaju kako se prave bebe :dash:

Hvala na odgovoru...

Jel i tebi skočio pritisak ko i meni? :mrgreen: Dođe mi da pokrenemo peticiju da se zabrani prodaja Postinora bez lekarskog recepta..... Znaju cice (a boga mi i momci) šta je Postinor a ne znaju kako se prave bebe :dash:
Постинор се раније давао само у случају силовања. Био је таблета строго забрањена , осим ако ти је неда доктор лично у руке.

Са комерцијализацијом фармацеутске индустрије, и он је доспео у продају.:confused:

Постинор се раније давао само у случају силовања. Био је таблета строго забрањена , осим ако ти је неда доктор лично у руке.

Са комерцијализацијом фармацеутске индустрије, и он је доспео у продају.:confused:

...и сад постаје обавезна ,,контрацепција'' за тинејџере...Јефтинији је од пакла презерватива и пије се чешће него кока кола (јер кока кола гоји, па то није ,,ин'',а постинор јесте).

Огорчена сам кад прочитам како га девојке олако пију. Огорчена сам и кад видим противнике теме о сексуалном васпитању, а видим на овој теми какво је незнање међу тинејџерима.
Месецима пишем о Pfarmatexu, не да га рекламирам, него рачунам, неко ће прочитати, купити га, 20 вагиналета кошта као постинор, лако се користи...
Наравно да није 100% сигуран, није ниједно средство 100% сигурно, осим аспирина чврсто стиснутог међ коленима... ;);)
Али овако често коришћење постинора мене лично забрињава. :sad2:

Sta se desava kad se osnvci pocnu heftati

Back