gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
a sta sam ti rekla?E, ako si mi rekla...
nesto si mi sumnjiv...ko zna jesi ti to..tj. kako si to... procito
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta sam ti rekla?E, ako si mi rekla...
a sta sam ti rekla?
nesto si mi sumnjiv...ko zna jesi ti to..tj. kako si to... procito![]()

Tesko cemo se mi... ovako - mnogo komplikujesh...![]()

e, sad tek nemam pojma o cemu verglas...![]()

Upravo sam ja to tebi napisao...![]()
popila sam postinor pre nedelju dana a trebala da dobijem juce a nisam pa mi je frka da nisam trudna jer sam te iste tablete popila pre dve god prvi put i dobila 3 dana posle konzumiranja a sad nista.prvi put sam popila odmah posle odnosa a sad tek posle 24 h. ako se neko razume,neka mi odgovori
to je odavno jasno...ne zamaraj se
nego, jel si to pio Postinor il sta?![]()
Meni je u apoteci rečeno da se prva tableta mora popiti sto pre, odmah a druga za 12h...što znači da si verovatno zakasnila...To je ono što ja znam...
popila sam postinor pre nedelju dana a trebala da dobijem juce a nisam pa mi je frka da nisam trudna jer sam te iste tablete popila pre dve god prvi put i dobila 3 dana posle konzumiranja a sad nista.prvi put sam popila odmah posle odnosa a sad tek posle 24 h. ako se neko razume,neka mi odgovori

![]()
je hormonski preparat za urgentnu kontracepciju, koji se koristi da bi se izbegla neželjena trudnoća nakon nezaštićenog seksualnog odnosa ili u slučaju da je primena drugog kontraceptivnog metoda bila neadekvatna. Ovaj vid kontracepcije popularan je pod nazivom «pilula za jutro posle» ili «pilula za dan posle». Kontraceptivni efekat se postiže ukoliko se Postinor-2 primeni najkasnije u roku od 72h nakon seksualnog odnosa.![]()
Kao sto se na netu veoma lako moze naci info, tableta se moze popiti tokom 72h nakon odnosa a da njeno dejstvo ne bude umanjeno, nakon toga je beskorisna
To je hormonska pilula koja mora poremetiti ciklus, pa se nakon koriscenja nekome menstruacija javi nakon par dana, a nekome kasni duzi period, ono sto ne mozes ocekivati jeste da dobijes onoga datuma kog je trebalo prije upotrebe hormonske bombe.
Nakon upotrebe nekome se jave glavobolje, muckina i slicni problemi, ali, to se sanira nakon par dana.

To je bila takva promena raspoloženja, ceo dan sam se smejala. Posle tog užasa, izgubila sam želju i za seksom i za svime. 
Ja ne volim da pijem pilule, jer i nemam redovan seks, a moj mudri novi dečko ne voli kondome
А знаш ли колико девојака користи Постинор као ''средство контрацепције''? Moze li neko da mi pomogne??? Desilo se da smo ja i moj decko spavali i puko je kondom,tako da je malo sperme otislo u mene.Posle 30 sati sam popila pilulu,ali ne znam da li ce se pojaviti nezeljena dejstva?I jel to opasno?
bez kondoma, 5. dan menstruacije (koja traje 7), ali nije doslo do zavrsetka unutra. Da li da pijem tu pilulu, kolika je mogucnost trudnoce? :S

Kako to bre da sve devojke prvo nauče da postoji pilula za dan posle a tek onda nauče kako se prave bebe?
Što se mene tiče, ti ne treba da piješ pilulu, a mislim da je bolje da to čuješ od ginekologa nego od gomile anonimnih likova na forumu....
Hek, otishla bi ja josh kod ginekologa pre 100god da uzmem pilule da nemam majku koja misli da se ja sa mojim dechkom vishe od godinu dana "gledam" i koja bi se "razocarala u mene" i ta sranja kad bi saznala. Ne mogu da verujem da ima roditelja koji uprkos tome shto je 21.vek zive u takvim zabludama.![]()
Hek, otishla bi ja josh kod ginekologa pre 100god da uzmem pilule da nemam majku koja misli da se ja sa mojim dechkom vishe od godinu dana "gledam" i koja bi se "razocarala u mene" i ta sranja kad bi saznala. Ne mogu da verujem da ima roditelja koji uprkos tome shto je 21.vek zive u takvim zabludama.![]()
Loshi Vuche :S, ti nisi u poziciji da vidish realnu situaciju ili ti nisi u mojoj kozi. Kad ja kazem da ona zivi u zemlji Nedodjiji shto se tiche toga, onda je to tako. O kontracepciji mozes da cujes samo od drugarica, a one sve ionako igraju na "vadjenje"i skroz sam sad zbunjena sto se tice toga.
Nisam punoletna.
Loshi Vuche :S, ti nisi u poziciji da vidish realnu situaciju ili ti nisi u mojoj kozi. Kad ja kazem da ona zivi u zemlji Nedodjiji shto se tiche toga, onda je to tako. O kontracepciji mozes da cujes samo od drugarica, a one sve ionako igraju na "vadjenje"i skroz sam sad zbunjena sto se tice toga.

Nisam punoletna.
Onda se baci na edukaciju preko interneta ako već ne možeš u savetovalište... Još nešto, kada si prvi put odlučila da stupiš u sexualne odnose onda si trebala i da zacrtaš sebi još jednu obavezu - redovan odlazak kod ginekologa... ne možemo biti odrasle za sex a mlade za ginekologa.... i ne govorim ti ovo da ti popujem, nego da budeš svesna da imaš odnose bez zaštite a trudnoća nije najgore što može da ti se desi!