Sasha85
Domaćin
- Poruka
- 4.895
Odvratno... :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:Bliz...Zasto su tebi dali moderatorski status za ime Boga! Uradi nesto zivota ti nemoj samo prevrtati ocima!

Zar ne umes da citas! Nije ona moderator... Ona je Vladova obozavateljka... :razz:Kad_LupimLupim:Bliz...Zasto su tebi dali moderatorski status za ime Boga! Uradi nesto zivota ti nemoj samo prevrtati ocima!
DJ_MaRe:Zar ne umes da citas! Nije ona moderator... Ona je Vladova obozavateljka... :razz:
IvAnA:):Aaaaaa........
Osecam da su te priche smislile mame i tate da istraumiraju klince......
Pa.....
)mislish na onu ogromnu plochu u donjoj usni?morphea:svi u glavnom misle da je piercing samo fazon, ..meni se uglavnom svidja onaj prvenstveno shto je nastao kod nekih plemena Afrike...
dadimar:Meni je to skroz bezveze......Kao ******........prvi koji su stavili mindjusu su upravo bili pederikosijedino od svih mindja.......gotivim MEDICINKU......
pricaj mi o tome... ja sam busila 4 puta, i evo sad se izgleda primilo (kako grozno zvuci primilo...Tinar:Naravno da je bol izdrziv. Izdrzala bih to, izdrzala sam svashta, ali i infekcija je shi*t. Tri puta sam bushila ushi, i jednom mi se inficiralo- boli ko Djavo!!!! Svaki put mi se zapushile ushi. Ponovo cu na zimu.
IvAnA:):Ja sam chula da kad bushish jezik uvek pogode neki nerv pa dobijesh govornu manu (npr. pochnesh da mucash....jedan moj ortak ima pirsing na jeziku i stvarno je pocheo da pomalo muca)....A ja tako zelim da izbushim jezik, ali NIKAD ne bih smela da kazem roditeljima....Znam dosta devojaka koje su uradile jezik i kriju od keve i caleta a oni nishta ne izvaljuju....Ne znam na koju foru...Tako da...hmmmmm javljaju mi se neke ideje....
smes da jedes, uglavnom, samo supicelove_girl:Ja bih volela i kada bih mogla/smela busila bih jezik i pupak...
Mada malo mi je frka....za pupak ne toliko koliko za jezik....i pored toga sto sam cula da se dobija govorna mana,nego i kao ne sme valjda da se pije alkohol,ne sme ovo,ne sme ono,i tako...