Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad_LupimLupim:
Bliz... :roll: Zasto su tebi dali moderatorski status za ime Boga! Uradi nesto zivota ti nemoj samo prevrtati ocima!

g062.gif
g062.gif

IvAnA:):
Aaaaaa........
Osecam da su te priche smislile mame i tate da istraumiraju klince......
Pa.....

Nisu mame i tate ( MAJKE MI VERUJTE MI ZASTO MI NIKO NE VERUJE AAAAAAAAAAAAAAAA... ne brinite necu pasti sa terase zbog toga :) )
videla sam devojci uvo ( ona mi nije nista ), ali ovo mi je stvarno bio dobar drug, ajoj kako se on istraumirao, njih dvoje su se zakacili u bioskopu ( i pazi sad! ) isli do kuce upetljani da pokusa njena keva da ih otpetlja. Zena je pocupala mindjusu... Devojci je zarastao jezik, ali nije vise busen :D

Zna to lepo da izgleda, a ako vec nije alka onda treba voditi rachuna da ne bude bash neka belichasta ili crna jer... hihi... jedna moja drugarica ima pirsing na nosu koji neodoljivo podseca na chabuljicu... neka crno-bela... btw. vishe je ne nosi(:

Tinar:
Naravno da je bol izdrziv. Izdrzala bih to, izdrzala sam svashta, ali i infekcija je shi*t. Tri puta sam bushila ushi, i jednom mi se inficiralo- boli ko Djavo!!!! Svaki put mi se zapushile ushi. Ponovo cu na zimu.
pricaj mi o tome... ja sam busila 4 puta, i evo sad se izgleda primilo (kako grozno zvuci primilo...:confused: :confused: ).... tako da mi ne pada na pamet da jos nesto busim.
jeste znali da je najveca mogucnost od infekcije kad se busi pupak? treba oko pola godine da se 'unormali'. (!!!)

+, kod nas u skoli mislim da bi bio izbacen ko dodje sa pirsingom u, recimo, nosu...;-) ;-)

Blah,ja sam imala gomilu pirsinga,....4 i 6 na usima,nos,usna na dva mesta(sredina i sa strane),stomak,neko,..ehm,..malo intimnije mesto,..i onda sam shvatila da je to u sustini glupo!Samo bezveze skreces paznju,i nesto pokusavas da se istaknes,a ne donosi nista.Vecina misli da nisi normalan.Poskidala sam sve zivo,i ono,ponekad stavim nakit na neki deo(dobro,usnu sam pustila da skroz zaraste).Lepse je kad je jedna stvar uradjena(ako se neko vec odluci na pirsinge),koja ti dobro stoji.

IvAnA:):
Ja sam chula da kad bushish jezik uvek pogode neki nerv pa dobijesh govornu manu (npr. pochnesh da mucash....jedan moj ortak ima pirsing na jeziku i stvarno je pocheo da pomalo muca)....A ja tako zelim da izbushim jezik, ali NIKAD ne bih smela da kazem roditeljima....Znam dosta devojaka koje su uradile jezik i kriju od keve i caleta a oni nishta ne izvaljuju....Ne znam na koju foru...Tako da...hmmmmm javljaju mi se neke ideje....

ja sam cula (ali ozbiljno) da je opasno busiti uvo jer moze da se presece neki nerv, pa da se oduzmes.:shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back