Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bliznakinja:
Pa lako je tebi punoletnom to da kazes...
ja sam njoj objasnila da se to meni jako svidja,ali ona kaze da mi se sad svidja i da mi se nece svideti za 5-6 meseci..boze kako s_ere :evil:
Ako je pirsing jezika u pitanju, ne vidim problem chak iako se pokajesh shto si to uradila nakon 5-6 meseci. Izvadish mindjushu, zaraste za par dana end dec det. (;

Ja sam chula da kad bushish jezik uvek pogode neki nerv pa dobijesh govornu manu (npr. pochnesh da mucash....jedan moj ortak ima pirsing na jeziku i stvarno je pocheo da pomalo muca)....A ja tako zelim da izbushim jezik, ali NIKAD ne bih smela da kazem roditeljima....Znam dosta devojaka koje su uradile jezik i kriju od keve i caleta a oni nishta ne izvaljuju....Ne znam na koju foru...Tako da...hmmmmm javljaju mi se neke ideje....

IvAnA:):
Ja sam chula da kad bushish jezik uvek pogode neki nerv pa dobijesh govornu manu (npr. pochnesh da mucash....jedan moj ortak ima pirsing na jeziku i stvarno je pocheo da pomalo muca)....A ja tako zelim da izbushim jezik, ali NIKAD ne bih smela da kazem roditeljima....Znam dosta devojaka koje su uradile jezik i kriju od keve i caleta a oni nishta ne izvaljuju....Ne znam na koju foru...Tako da...hmmmmm javljaju mi se neke ideje....
ako nisi punoletna onda bolje nemoj busiti jezik bez odobrenja roditelja...

Sto da ne, neka se devojka busi koliko voli! ( viseznacajno :) )
Jos bolje: nek je buse koliko voli.

Ozbiljno sad, ne bih stavila pirsing, ali to je ok, samo pazite infekcije ovo, ono, ja znam devojku kojoj su odsekli deo usne skoljke jer joj se inficirala ( a posto je to hrskavica, ona nema krvne sudove, pa ne mogu lekovi da stignu nikakvim putem do toga ), kazem to zbog nosa, on je takodje od hrskavice!!

A i znam devojku kojoj je decko otkinuo ( u naletu strasti ) pirsing na jeziku ( proteza mu se zakacila, jadnicko... )

Gadno gadno, tetovirajte se, manje krvari :)

Cantabile:
Sto da ne, neka se devojka busi koliko voli! ( viseznacajno :) )
Jos bolje: nek je buse koliko voli.

Ozbiljno sad, ne bih stavila pirsing, ali to je ok, samo pazite infekcije ovo, ono, ja znam devojku kojoj su odsekli deo usne skoljke jer joj se inficirala ( a posto je to hrskavica, ona nema krvne sudove, pa ne mogu lekovi da stignu nikakvim putem do toga ), kazem to zbog nosa, on je takodje od hrskavice!!

A i znam devojku kojoj je decko otkinuo ( u naletu strasti ) pirsing na jeziku ( proteza mu se zakacila, jadnicko... )

Gadno gadno, tetovirajte se, manje krvari :)
he,he mislim da 80% posle ovoga posta netje stavljati piersing...:D

Ja bih volela i kada bih mogla/smela busila bih jezik i pupak...
Mada malo mi je frka....za pupak ne toliko koliko za jezik....i pored toga sto sam cula da se dobija govorna mana,nego i kao ne sme valjda da se pije alkohol,ne sme ovo,ne sme ono,i tako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back