Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IvAnA:):
Ne mogu da izbace nekoga iz shkole zato shto ima pirsing....Ali mogu da ga smaraju pojedini profesori tj. da ga zakidaju za ocene i slichno....Kod nas to i nije sluchaj....Ima dosta njih sa pirsingom...
o tome se radi - jedna nastavnica iz moje OS je naterala jednu devojcicu da izvadi pirsing iz nosa - na casu...:shock: :shock: :shock:

Mogu nastavnici pakleno da te dave zbog pirsinga.
Sto se tice pirsinga na jeziku,da postoje komplikacije,ali su one retke.Najcesce probleme covek sam "zaradi" tako sto unese infekciju.Do mucanja moze da dodje ako se ne prilagodis na strano telo,ali ono ne moze da bude stalno.
Sva njesra su MOGCUa ali u malim postotcima.

@IvAnA :) -preporucujem ti da ako busis odes kod Shoneta iz Tatoo Housa na Zelenjaku,tj u Sremskoj.On je jako dobar pirs majstor.

Nema frke.Boli u zavisnosti od paznje,donjeg vesa i suke odece.Ako se ne do bog nekad zakac(a jos gore istrgne),..uzasno je!
Odzava se prilicno jednostavno,kao i vsaka sluzokoza.Tj,tipa jezik.Sa pazljivim nanosenjem joda i blagih antibakterijskih krema.
Ne smaras.Its ok,bob.

AlyonA:
Mogu nastavnici pakleno da te dave zbog pirsinga.
Sto se tice pirsinga na jeziku,da postoje komplikacije,ali su one retke.Najcesce probleme covek sam "zaradi" tako sto unese infekciju.Do mucanja moze da dodje ako se ne prilagodis na strano telo,ali ono ne moze da bude stalno.
Sva njesra su MOGCUa ali u malim postotcima.

@IvAnA :) -preporucujem ti da ako busis odes kod Shoneta iz Tatoo Housa na Zelenjaku,tj u Sremskoj.On je jako dobar pirs majstor.

Da, moj ortak se bushio kod tog na Zelenjaku...

Kasapina?Sho kasapina,boga ti?
ja ne znam da je napravio ijednu gresku vec godinama.svuda isto boli,ako se na to misli.A on je onako prijatan,zagovara te,zeza se,i pusta muziku koju odredjena osoba slusa.Jako je opsuten lik.

ma ne,ne kazem ja nista,...Mozda se njoj nije dopao.Svako ima svoj ukus.
Mada kako ga ti opisa u proslom postu,ja prva da ga ne znam zamislila bi neku budaletinu koji ti prilazi sa hladnim oruzijem i nozeivima i govori "Isplazi jezik maco! " ;) :)

Ne iskreno,..to je jedna sexy lik(nije onako ogroman i debeo kao sto ih prikazuju na filmovima) od dvadeset(i nesto),sa kratkom kosom i bradicom,sa dosta pirsinga.Opusteno oblacenje,farmerkice,dosta prstenja,i lancica.
Me like.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back