Добра си ко леба. Дал ми верујеш да на ову тему долазим само да бих читао твоје коментаре. Како се ти са невероватним
жаром противиш бацању петарди. Зато сам и ставио ону фотку, и видиш то нису специјални ефекти. То је права ватра, бенд је на крају свирке ''гарав'' а у публици се осећа топлота. Светла и ласери су ''специјални ефекат''. Али видиш то је само један доказ да се може играти са ватром ако знаш да је користиш. И фигуративно и буквално. Ако се неко будалеса пући ће му петарда у руци и повредиће се. Просто ко пасуљ.
И немој више да се противиш, него се придружи неком свом ко баца, опусти се и уживај.
Da sam dobra kao `leba - shvaticu kao kompliment (garant da nije, ali `ajde).
I naravno, drago mi je sto dolazis na ovu temu da bi citao moje komentare.
Da, ja sam takva, sa ``zarom`` se protivim svemu sto ugrozava mene, moje drage i druge ljude kojima smeta prangijanje.
1999. godine, kada je bilo bombardovanje, moja cerka je imala 9 godina i od svega toga je dobila tikove - neprestano je zmirkala. Vodila sam je kod oftalmologa i receno mi je da je to sto se dogadjalo upravo od stresa od detonacija...
Da li mozes da razumes kako sam se osecala gledajuci moje dete koje je neprestano treptalo, strecalo se na lupnjavu lifta, na svaku vecu buku, znaci, ti njeni tikovi nisu odmah nestali nakon prestanka onog uzasa, nego su se nastavili skoro sve do kraja te 99. godine.
Da li mozes da shvatis kako mi je bilo kad nisam mogla detetu da objasnim da ne treba vise da se boji, jednostavno bila je osetljivo dete i trebalo je dosta vode da protekne Savom da zaboravi sve to i da joj prestanu tikovi.
Vidis, o tome razmisljam uvek kada cujem buku, jer me podseca na period zivota kada je svima nama bilo tesko.
Moja mladja sestra ima dva klinca od 5 i godinu i po i eto i njih petarde uznemiravaju. Manje dete stalno place od kako je sve ovo pocelo. Zao mi je male dece koja se plase.
Zar sam zato nesto lose uradila sto sam otvorila ovu temu?
Svako naravno ima pravo da kaze svoje misljenje. Moje misljenje sam napisala, Ti i ostali koji volite tako da se veselite ste napisali svoje i pisete i dalje i to je to.
Ne odgovaram za svoje postupke ako se sestrinoj decici desi nesto slicno, a ja vidim nekog da prangija... nevidljivi su na moju zalost, kao onaj americki ``Nevidljivi``.
P.S. Zaista ne vidim razlog za toliku srecu sto je ``dosla`` Nova godina, to je samo dan vise u nasim zivotima i nista se bitno nece promeniti na zalost... nego ce biti jos gore. Tako bar kazu...
Lepo je dive rekla, idite negde na neku poljanu izvan grada pa se tamo ludirajte kada nemate pametnija posla.