Petarde....

ovo sto si napisala za dete - ok, kapiram odakle tolika mrznja prema onima kojima je bacanje petardi vid zabave. medjutim, nije tvoje dete jedino koje je pretrpelo '99.

boldovano- za ovo me zabole uvce, nisi jedina kojoj je lose i to je tvoj licni problem sto ne mozes ni jedan jedini dan da izadjes iz toga u sta si upala, iz tog stanja.....znaci svi oni kojima je lose i kojima ce biti mozda jos gore trebaju da legnu i kukaju na sav glas ili jos bolje legnu i sacekaju smrt. msm, kome vise nije do zivota ima i brzih nacina da umru, nego sto je cekanje.....konopci barem nisu skupi, uvek se moze vezati i carsaf z:mrgreen:. mozda tablete, a ima i visokih zgrada, barem po bg..... ne znam kakvo je stanje sa mostovima z:mrgreen: al' mislim da je pistolj najbolje resenje, za one koji ga imaju. pa svi vi koji smatrate da i drugi trebaju da se utope sa vama i da ne treba da se raduju, makar i na taj nametnuti datum nade u bolje sutra, izvolite zavrsite svoju mizeriju, a druge ostavite da zive i bore se. otkacite i odhebite.

edit ali, sa jedne strane drhtite nad svojim malim zivotima, koje po vasem misljenju cak i petarde mogu da ugroze, a sa druge strane "pametujete" kako je glupo proslavljati tu ng. :roll:

Dobro jutro svima!
Dobro jutro, kako ste nocas snili?
Mogla sam da spavam... Hvala mnogima na tome.
A sad bih napisala par reci ovoj Zlozi koja izgleda ne razume o cemu je ovde rec.
Prvo i prvo, to sto osecam prema onima koji bacaju petarde nije mrznja. Ja to jednostavno ne mogu da razumem. Odavno sam prerasla taj stupanj razvoja u zivotu.
I o kakvim ti to malim zivotima govoris, hoces reci da je moj i ne samo moj zivot mali... prvo, ti me ne poznajes, moj je zivot samo moj i ja sam zadovoljna njime ma koliko ti mislila suprotno. Hvala Bogu, imam cerku, znaci ostvarila sam se kao majka, imam dovoljno novca - ni premalo, ni previse, nisam navikla da dobijam sve na tanjiru, mada sam imala period u zivotu kada sam zivela kao kraljica, imala sam sve sto mi je dusa mogla pozeleti - ali vidis, napustila sam sve to... nisam nikada bila materijalista i onda ti nesto pises o nekim konopcima, o visokim zgradama, mostovima... gde mozemo mi koji se ne ``uklapamo`` u vas veseljacki sablon da skocimo i zavrsimo sa nasim zivotima.
Mislim, zapitaj se koju si nam poruku prenela. Ne kazem ja da se vi veseljaci po prirodi i koji volite buku veselite, veselite se, ali nemojte da ugrozavate nas koji takvu vrstu ispoljavanja radosti i srece zbog Nove godine ili nekog drugog praznika ipak ne razumemo.
Nada u bolje sutra je sjajna stvar i ako bas hoces da znas i ja se nadam da ce mi biti bolje, jer je u covekovim genima zapisano da se ne zadovoljava onim sto vec ima, vec tezi da ostvari jos vise, da napreduje. A to sto navodis na suicid to je vec tvoja slika.
Mislim da si poslala losu poruku nekim ljudima kojima je stvarno lose i koji ce te ne daj Boze poslusati i uraditi to, jer vise nemaju snage da se bore, ali ne protiv petardi, to je minorno, vec zbog gubitka posla, bolesti ili cega god.
Ali verujem da ti je bilo lakse kada si napisala te veoma opasne reci za ova vremena u kojima zivimo svi.
Tvoj edit je potpun nonsens, po mom misljenju. A ti misli sta hoces.

Dobro jutro svima!
A sad bih napisala par reci ovoj Zlozi koja izgleda ne razume o cemu je ovde rec.
Prvo i prvo, to sto osecam prema onima koji bacaju petarde nije mrznja. Ja to jednostavno ne mogu da razumem. Odavno sam prerasla taj stupanj razvoja u zivotu.
I o kakvim ti to malim zivotima govoris, hoces reci da je moj i ne samo moj zivot mali... prvo, ti me ne poznajes, moj je zivot samo moj i ja sam zadovoljna njime ma koliko ti mislila suprotno. Hvala Bogu, imam cerku, znaci ostvarila sam se kao majka, imam dovoljno novca - ni premalo, ni previse, nisam navikla da dobijam sve na tanjiru, mada sam imala period u zivotu kada sam zivela kao kraljica, imala sam sve sto mi je dusa mogla pozeleti - ali vidis, napustila sam sve to... nisam nikada bila materijalista i onda ti nesto pises o nekim konopcima, o visokim zgradama, mostovima... gde mozemo mi koji se ne ``uklapamo`` u vas veseljacki sablon da skocimo i zavrsimo sa nasim zivotima.
Mislim, zapitaj se koju si nam poruku prenela. Ne kazem ja da se vi veseljaci po prirodi i koji volite buku veselite, veselite se, ali nemojte da ugrozavate nas koji takvu vrstu ispoljavanja radosti i srece zbog Nove godine ili nekog drugog praznika ipak ne razumemo.
Nada u bolje sutra je sjajna stvar i ako bas hoces da znas i ja se nadam da ce mi biti bolje, jer je u covekovim genima zapisano da se ne zadovoljava onim sto vec ima, vec tezi da ostvari jos vise, da napreduje. A to sto navodis na suicid to je vec tvoja slika.
Mislim da si poslala losu poruku nekim ljudima kojima je stvarno lose i koji ce te ne daj Boze poslusati i uraditi to, jer vise nemaju snage da se bore, ali ne protiv petardi, to je minorno, vec zbog gubitka posla, bolesti ili cega god.
Ali verujem da ti je bilo lakse kada si napisala te veoma opasne reci za ova vremena u kojima zivimo svi.

sta ocekivati u postovima i stavu uopste od nekoga ko za nik odabere `zlozi`?

Dobro jutro svima!

evo ti jos jednom tvoj ps.i procitaj ga opet i opet i opet...mozda ukapiras sta si ti licno napisala.
a ja cak i u rl svakome ko pocne da smara sa pricom kao sto je tvoja, preporucim da skace sa mosta, ako ce mu to pomoci da resi svoje probleme. u rl postoji jedna prednost, mogu da gledam u oci i da dam preporuku uz najsladji moguci osmeh. z:)
i vrlo brzo se takvi otkace od mene.z:lol:

P.S. Zaista ne vidim razlog za toliku srecu sto je ``dosla`` Nova godina, to je samo dan vise u nasim zivotima i nista se bitno nece promeniti na zalost... nego ce biti jos gore. Tako bar kazu...

dive:
sta ocekivati u postovima i stavu uopste od nekoga ko za nik odabere `zlozi`?

nisi ni svesna koliko je jadno to sto potezes nik.....mada meni si slatka posto licis na civavu, koja skakuce okolo i daje podrsku arveni.z:lol:

evo ti jos jednom tvoj ps.i procitaj ga opet i opet i opet...mozda ukapiras sta si ti licno napisala.
a ja cak i u rl svakome ko pocne da smara sa pricom kao sto je tvoja, preporucim da skace sa mosta, ako ce mu to pomoci da resi svoje probleme. u rl postoji jedna prednost, mogu da gledam u oci i da dam preporuku uz najsladji moguci osmeh. z:)

nisi ni svesna koliko je jadno to sto potezes nik.....mada meni si slatka posto licis na civavu, koja skakuce okolo i daje podrsku arveni.z:lol:

formirana sam kao licnost i imam svoj stav..i normalno je sto podrzavam nekoga sa istim stavom za koji smatram da je ispravan..
a jadno nije..procitaj svoje postove..pogledaj koji si nik izabrala..pogledaj svoj avatar..
sta ces vise..
dovoljno si rekla o sebi.

formirana sam kao licnost i imam svoj stav..i normalno je sto podrzavam nekoga sa istim stavom za koji smatram da je ispravan..
a jadno nije..procitaj svoje postove..pogledaj koji si nik izabrala..pogledaj svoj avatar..
sta ces vise..

Не можеш проценити на основу аватара или ника какав је неко заправо. То је мало површно.

Не можеш проценити на основу аватара или ника какав је неко заправо. То је мало површно.

koliko ko od nas ovde bilo koga poznaje?
svako od nas ostavi post vezan za temu koja mu privuce paznju..
naravno da ce misljenja da nam se razlikuju..
tesko da je bilo ko svoje stavove promenio zbog onoga sto je ovde procitao..ali se svako potrudio da onima sa drugacijim misljenjem objasni zasto taj neko nije u pravu..
imam veoma jak razlog da o nekome ko kao svoj nik izabere zlozi, stavi onakav avatar i u postu (ako mu se ne dopadaju petarde i vatromet) predlozi drugoj strani kao resenje problema nekoliko nacina za samoubistvo, formiram misljenje kao o zloj i losoj osobi.

sta ces vise..

tvoj stav je tvoj, ali ne zaboravi da je i tvoj stav subjektivan. onakav je kako ti vidis i dozivljavas svet. kao i moji naravno, s tom razlikom sto sma ja svesna subjektivnosti stavova i istina, za razliku od tebe.
o proceni na osnovu avatara i nika - ne bih, a sto se tice mojih postova, za jedna si mi cak dala i reputaciju. z:lol:
imam i klona, za crne dane (citaj: dane banovine), zove se bezazlena. z:mrgreen:

19.12.2010. 22:30
dive
Tema: kako shvatiti oca?

bravo!!!!

tesko da je bilo ko svoje stavove promenio zbog onoga sto je ovde procitao..ali se svako potrudio da onima sa drugacijim misljenjem objasni zasto taj neko nije u pravu..
imam veoma jak razlog da o nekome ko kao svoj nik izabere zlozi, stavi onakav avatar i u postu (ako mu se ne dopadaju petarde i vatromet) predlozi drugoj strani kao resenje problema nekoliko nacina za samoubistvo, formiram misljenje kao o zloj i losoj osobi.

a sta treba? da dozvolim da me energetski vampiri progutaju i istrose? uvuku u svoj zacarani krug? cinjenica je da ljudi gledaju prvo sebe i svoju najuzu porodicu, pa tek onda prolaznike i poznanike, ako uopste i pogledaju. sve ostalo je laz i licemerje. svako je pomalo sebican, onoliko koliko treba da bude da ga drugi ne bi rastrgli. medjutim, mislim da to ipak nije tema za ovaj pdf.
recimo ja tebe vidim kao licemera, a to je takodje jako lose i potpada pod zlo.

Ево теби једна песма на поклон а све у складу са твојим ником. :lol:

@zlozi

to sto sam ti dala reputaciju na komentar, ne govori da sam licemer nego da sam se sa tvojim komentarom tada slozila..
nemam pojma na kojim si temama i n pratim tvoje forumsko delo..
nisi mi nicim skrenula paznju na sebe do sada kao posebno interesantna, a jos manje kvalitetna osoba do ovog posta gde si se nalupetala..
a to moze da ti se otpise ili na mlade godine i neiskustvo u komunikaciji ili na zlo koje u tebi nadjacava ono dobro..
svako od nas ima svoju pozitivnu i svoju negatvnu stranu..
od nasih postupaka i reci zavisi i slika koju o sebi ostavljamo na druge.

Poslednja izmena:

Znam dobro sta sam napisala i stojim iza svojih reci. A ti misli sta hoces.
Nisam ti se ja okacila, nego si se ti nasla prozvana i napisala to sto si napisala.
Prema tome mozes i dalje da saljes sve koji te smaraju sa pricom kao sto je moja - da skacu sa mostova, ali porazmisli dobro na sta ih navodis.
I volela bih da te pogledam u oci tada i da vidim taj tvoj najsladji moguci osmeh.
I zaista ti verujem da se takvi kao sto sam ja - brzo otkace od tebe.

Zaista bih volela da Hellen kao moderator - napise nesto o ovoj temi ili da je zakljuca, ako misli da treba, jer je ovo sve izgleda otislo predaleko.

Ајде да резимирамо без свађе. Који је закључак? Да ми који бацамо нисмо нормални и да смо фрустрирани или да сте ви превише осетљиви на околину? И које је решење, да сви буду задовољни? :)

Hajde Petre da te pitam, da li mislis da je zLozi u pravu?
Ali budi iskren, molim te.
Ja se sa njom jedino slazem da zaista postoje energetski vampiri... i da svi prvo gledaju sebe i svoju porodicu i prijatelje i da ih za druge boli dupe, s oprostenjem... Samo se sa tim slazem.

@zlozi

to sto sam ti dala reputaciju na komentar, ne govori da sam licemer nego da sam se sa tvojim komentarom tada slozila..
nemam pojma na kojim si temama i n pratim tvoje forumsko delo..
nisi mi nicim skrenula paznju na sebe do sada kao posebno interesantna, a jos manje kvalitetna osoba do ovog posta gde si se nalupetala..
a to moze da ti se otpise ili na mlade godine i neiskustvo u komunikaciji ili na zlo koje u tebi nadjacava ono dobro..
svako od nas ima svoju pozitivnu i svoju negatvnu stranu..
od nasih postupaka i reci zavisi i slika koju o sebi ostavljamo na druge.

samo sam htela da kazem da ti tada nisu smetali ni moj nik, ni moj avatar, a jos manje moj post. z:lol:
naravno, pogledaj mi potpis.z:lol: valjda ne smeta i on. z:lol:

arvena:
Znam dobro sta sam napisala i stojim iza svojih reci. A ti misli sta hoces.
Nisam ti se ja okacila, nego si se ti nasla prozvana i napisala to sto si napisala.
Prema tome mozes i dalje da saljes sve koji te smaraju sa pricom kao sto je moja - da skacu sa mostova, ali porazmisli dobro na sta ih navodis.
I volela bih da te pogledam u oci tada i da vidim taj tvoj najsladji moguci osmeh.
I zaista ti verujem da se takvi kao sto sam ja - brzo otkace od tebe.

Zaista bih volela da Hellen kao moderator - napise nesto o ovoj temi ili da je zakljuca, ako misli da treba, jer je ovo sve izgleda otislo predaleko.

znam i ja odlicno da takvi koji, mogu slobodno reci, uzivaju da i druge vuku u sumorni vrtlog, jer im je to pasija, na sebe nece dici ruku.
ne osecam se prozvanom, meni jeste tebe zao zato sto smatras da se ne treba radovati, makar i toj ng, nego mracis.

Ja se sa njom jedino slazem da zaista postoje energetski vampiri... i da svi prvo gledaju sebe i svoju porodicu i prijatelje i da ih za druge boli dupe, s oprostenjem... Samo se sa tim slazem.

povezi ono sto sma napisala sa tim sa cime se slazes. znaci, kada se neko takav, slican tebi, nakaci sa svojom pricom tog tipa- zasto slavite, cemu se radujete, sta imate od toga, blablatruc itd.. najispravniji odgovor, koji ujedno dovodi da se energetski vampir najbrze ukloni, je bas taj koji sam navela - mostovi su bas lepi. z:mrgreen:
druga opcija je da klimam glavom i slusam i dozvolim da mi isisava energiju i oduzima vreme, a treca je da ljubazno kazem da zurim, cak i kada ne zurim tj. da slazem. s tim sto je prva opcija nekako...ne znam, lepo je videti lice vampira kada mu se tresne nesto tako, taj grc, zabezeknutost, usled neocekivane reakcije, lepo je procitati u njegovim/ njenim ocima - bezobraznica jedna. z:lol:

ratovi se danas sigurno ne dobijaju sa pesadijom.
i onaj ko je napao srbiju, taj rat je i dobio.
o kom PVO pricas.
da nije potpisan sporazum, srbija bi do danas bila sravnjena sa zemljom.sa sve civilima i civilnim objektima kao kolateralnom stetom.
a posledice tog bombardovanja imamo svi danas i tek cemo ga imati.
ne postoji osoba na ovim prostorima koja na sebi nema dobrocudnu izraslinu.
ako tvrdi da je nema - samo je nije dijagnostikovala.
od zlocudnih je % umrlih toliko povecan da je baspredmetno komentarisati uzrok.
za tvoju informaciju zemlja nam je bila zatrpana uranijumskim bombama.
to je savremeno `humano` oruzje.sto te ne ubije svojim praskom, ubice te posle deceniju dve od posledice svog zracenja.
ista prica je i na bliskom istoku.
i za tvoju informaciju, oni koji su pristali da idu da ratuju (za bolje dnevnice) tim novcem ce moci samo da obezbede svoje porodice..ako prezive ratiste, u njemu sami nece dugo da uzivaju..ili bar nece u istom uzivati u zdravlju.
smesno mi je da jedan muskarac misli da se danas ratovi i dalje dobijaju sa rucnim bombama..kao sto su se borili mirko i slavko nekada..:roll:
Obožavam da slušam komentare onih koji su rat proveli u skloništima kako pametuju o tom ratu. I sve znaju bolje...i strategiju, i odnos snaga, i namere NATO da nas sravni sa zemljom...
Kao prvo...ulazak u rat su izglasali građani Srbije na referendumu ogromnom većinom. Lično sam glasao različito od većine ali mi to nije davalo za pravo da budem dezerter kao mnogi. Pojam časti i obaveze da se za zemlju gine ne vredi objašnjavati.
Kao drugo...treba da te bude sramota što si napisala da su ljudi išli da ratuju za bolje dnevnice. Da su svi razmišljali kao ti sada bi po tvom gradu šenlučili NATO vojnici koji ne podležu domaćim zakonima. I imali bi stalno neke nervozne natovce koji prebijaju i siluju a kao kaznu dobijaju premeštaj u drugu bazu. Dnevnice koje spominješ su rezervisti tražiči kasnije, kada se saznalo da su oficiri pored plate imali i dnevnice zbog dvadesetčetvoročasovnog angažovanja. A mene lično je posle povratka dočekala finansijska policija sa zahtevom da platim poreze i doprinose za firmu koja nije radila za to vreme. Tako da meni nemoj da pričaš o parama i dnevnicama.
Kao treće...nemaš pojma o vojsci. Da se današnji ratovi vode avijaciom, sve armije bi davno ukinule druge rodove vojske. Nemaju na šta da troše pare pa iz fazona ulažu u artiljeriju, tenkove, pešadijsko naoružanje pa i u te ručne bombe koje pominješ. Itekako se ratovi dobijaju tek tom pešadijom i tenkovskim jedinicama...a naročito tim bombama i lakim raketnim bacačima.
O kakvom bre uranijumu pišeš? Ako nešto ne znaš, imaš bezbroj mogućnosti da saznaš. Municiju sa osiromašenim uranijumom su koristili A10 i dejstvovali su isključivo na KiM i okolini Vranja. U ostalim krajevima NEMA radijacije i ne širi neistinu. Povećana smrtnost u Srbiji je posledica akumuliranog stresa a ne radijacije.
I za kraj...da li si vidovita pa znaš šta bi bilo da nije potpisan sporazum? Amerima i Englezima se žurilo sa sporazumom jer vazdušna kampanja nije davala efekte i morali su da odluče da li će krenuti kopneno ili se časno povući. A dobro su znali sa kojim gubicima moraju da računaju i da je vrag odneo šalu. Srbija je u prvom ratu izgubila trećinu stanovništva ali nije pognula glavu. Očigledno je da su naši preci uzalud ginuli kad se dans tako lako poklanjaju svetinje. I to za prazna obećanja.

Obožavam da slušam komentare onih koji su rat proveli u skloništima kako pametuju o tom ratu. I sve znaju bolje...i strategiju, i odnos snaga, i namere NATO da nas sravni sa zemljom...
Kao prvo...ulazak u rat su izglasali građani Srbije na referendumu ogromnom većinom. Lično sam glasao različito od većine ali mi to nije davalo za pravo da budem dezerter kao mnogi. Pojam časti i obaveze da se za zemlju gine ne vredi objašnjavati.
Kao drugo...treba da te bude sramota što si napisala da su ljudi išli da ratuju za bolje dnevnice. Da su svi razmišljali kao ti sada bi po tvom gradu šenlučili NATO vojnici koji ne podležu domaćim zakonima. I imali bi stalno neke nervozne natovce koji prebijaju i siluju a kao kaznu dobijaju premeštaj u drugu bazu. Dnevnice koje spominješ su rezervisti tražiči kasnije, kada se saznalo da su oficiri pored plate imali i dnevnice zbog dvadesetčetvoročasovnog angažovanja. A mene lično je posle povratka dočekala finansijska policija sa zahtevom da platim poreze i doprinose za firmu koja nije radila za to vreme. Tako da meni nemoj da pričaš o parama i dnevnicama.
Kao treće...nemaš pojma o vojsci. Da se današnji ratovi vode avijaciom, sve armije bi davno ukinule druge rodove vojske. Nemaju na šta da troše pare pa iz fazona ulažu u artiljeriju, tenkove, pešadijsko naoružanje pa i u te ručne bombe koje pominješ. Itekako se ratovi dobijaju tek tom pešadijom i tenkovskim jedinicama...a naročito tim bombama i lakim raketnim bacačima.
O kakvom bre uranijumu pišeš? Ako nešto ne znaš, imaš bezbroj mogućnosti da saznaš. Municiju sa osiromašenim uranijumom su koristili A10 i dejstvovali su isključivo na KiM i okolini Vranja. U ostalim krajevima NEMA radijacije i ne širi neistinu. Povećana smrtnost u Srbiji je posledica akumuliranog stresa a ne radijacije.
I za kraj...da li si vidovita pa znaš šta bi bilo da nije potpisan sporazum? Amerima i Englezima se žurilo sa sporazumom jer vazdušna kampanja nije davala efekte i morali su da odluče da li će krenuti kopneno ili se časno povući. A dobro su znali sa kojim gubicima moraju da računaju i da je vrag odneo šalu. Srbija je u prvom ratu izgubila trećinu stanovništva ali nije pognula glavu. Očigledno je da su naši preci uzalud ginuli kad se dans tako lako poklanjaju svetinje. I to za prazna obećanja.

gde sam bila za vreme rata i sta sam radila - nema potrebe tebi da objasnjavam..samo cu ti reci da u sklonistu nisam bila i da van zemlje nisam bila..i da nisam imala gde da se sklonim sa adrese na kojoj sam zivela i na kojoj zivim..
i da je moje dete tada imalo 8 godina i sestrino 12.
taman koliko treba da ne mogu da ih lazem o onome sto se desava, a treba da ih kao roditelj zastitim..
i da od svakodnevnih detonacija na strazevici nisam ostala imuna na taj zvuk..
zato mi smeta zvuk petrdi..u naselju u kome zivim..
spomenute dnevnice na kraju posta ne odnose se na one koji su ratovali u srbiji za srbiju, nego se odnose na amerikance koji silom prilika ili dobrovoljno ratuju na ratistima na bliskom istoku..

kneza milosa je gadjana uranijumskim bombama..i jos uvek neke neaktivirane stoje tamo..
o drugim lokacijama necu ni da pricam..ima ih koliko hoces..
savremeni ratovi se ne vode sa pesadijama..
da su hteli, ne bi nas vise bilo..
a nisu hteli jer su postigli svoj cilj..
instalirali su baze na kosovu..svakodnevno izvlace rudu i sve zbog cega su ciljano hteli tu teritoriju..kad izvuku sve sto im je bitno, pokupice se i otici ce..
jedino ces ti jos verovati u bajke..

za tvoju informaciju - cernobiljska nesreca je ostavila vec traga na svakome od nas, a o ozracenosti svakog od nas tokom bombardovanja na ovim prostorima ne treba ni da pricam..
ratovi se ne vode sa vise M48 i bajonetima..

jedino jos poneko bacanjem petardi leci svoju frustriranost zbog nametnute situacije..i ne obazire se da li time namerno ugrozava nekog u svojoj okolini ili ne..

Poslednja izmena:
Ајде да резимирамо без свађе. Који је закључак? Да ми који бацамо нисмо нормални и да смо фрустрирани или да сте ви превише осетљиви на околину? И које је решење, да сви буду задовољни? :)

Udariti stoku po dzepu koja tendenciozno baca na ljude, ostale pustiti da uzivaju u svom zadovoljstvu.

31. uvece prosetala sam sa sinom;
scena br1 - klinci u kraju bacali su petarde po ulici, videli me sa detetom i nastavili tek kad smo prosli
scena br 2 - dva klinca bacala petarde u prepunoj ulici, to vece pretvorenoj u pesacku zonu; pokupila ih dva pandura u civilu; naveliko se pisalo danima po novinama da cestitka u tom slucaju iznosi do 3500 evrica.

Meni ovaj model deluje sasvim fer z:)

Btw, licno nisam ljubitelj petardi, ali ih takodje ne dovodim ni u kakvu vezu sa isfrustiranoscu i sl.

znam i ja odlicno da takvi koji, mogu slobodno reci, uzivaju da i druge vuku u sumorni vrtlog, jer im je to pasija, na sebe nece dici ruku.
ne osecam se prozvanom, meni jeste tebe zao zato sto smatras da se ne treba radovati, makar i toj ng, nego mracis.
povezi ono sto sma napisala sa tim sa cime se slazes. znaci, kada se neko takav, slican tebi, nakaci sa svojom pricom tog tipa- zasto slavite, cemu se radujete, sta imate od toga, blablatruc itd.. najispravniji odgovor, koji ujedno dovodi da se energetski vampir najbrze ukloni, je bas taj koji sam navela - mostovi su bas lepi. z:mrgreen:
druga opcija je da klimam glavom i slusam i dozvolim da mi isisava energiju i oduzima vreme, a treca je da ljubazno kazem da zurim, cak i kada ne zurim tj. da slazem. s tim sto je prva opcija nekako...ne znam, lepo je videti lice vampira kada mu se tresne nesto tako, taj grc, zabezeknutost, usled neocekivane reakcije, lepo je procitati u njegovim/ njenim ocima - bezobraznica jedna. z:lol:

Stvarno ne znam o cemu ti pricas?
Prosto sam zabezeknuta, znaci ja ovde mracim? Ne volim da se veselim, je li? Otkud to sve znas? Pa i da je tako, a nije, sta ti imas sa tim?
Da li sam ja to dobro razumela da sam i energetski vampir?
A samo sam napisala da mi smetaju petarde, mojim ukucanima i jos nekim ljudima koji dele sa mnom isto misljenje i javno napisala sta mislim o tome.
I zbog toga sam kriva i treba da skacem sa mosta?
A tebi nista ne smeta, ti se samo radujes Novoj godini, pozitiva si, nemas nikakvih losih misli, sva si ruzicasta.
Vidis kad bi mi se neki covek koji ``mraci`` pozalio na nesto sto ga muci, ja bih pokusala da mu pomognem, ipak ne mozemo svi biti isti.
Nisam se nasla u recima kojima me opisujes, tako da si ``ispalila`` post u prazno.

Poslednja izmena:
Udariti stoku po dzepu koja tendenciozno baca na ljude, ostale pustiti da uzivaju u svom zadovoljstvu.

31. uvece prosetala sam sa sinom;
scena br1 - klinci u kraju bacali su petarde po ulici, videli me sa detetom i nastavili tek kad smo prosli
scena br 2 - dva klinca bacala petarde u prepunoj ulici, to vece pretvorenoj u pesacku zonu; pokupila ih dva pandura u civilu; naveliko se pisalo danima po novinama da cestitka u tom slucaju iznosi do 3500 evrica.

Meni ovaj model deluje sasvim fer z:)

Btw, licno nisam ljubitelj petardi, ali ih takodje ne dovodim ni u kakvu vezu sa isfrustiranoscu i sl.

То је то. Посебно ми се допала сцена 1. :) А и ови што треба да плате казну ће се запитати да ли ће опет да бацају на људе или близу њих. :ok:

Искрено, Злози је само одговорила истом мером на онај твој пост о љубавницама и малим платама.

Sad sam videla temu...nisam pristalica petardi ... ali, ajde, ako već neko voli da se zabavi na taj način , neka ih baca.... tamo gde ne ugrožava nikoga...Ali, pitam ja vas, da li je normalno da mi neko u prolazu , noćas u 3 sata ,ubaci petardu u dvorište, pod prozor, koja grune takvom snagom da su stakla zazvečala....a prošle godine mi je dvorište bilo puno ostataka nekih zelenih petardi ... a nalaziću ih i ove godine, još nije završena sezona...

Back