Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
ovo sto si napisala za dete - ok, kapiram odakle tolika mrznja prema onima kojima je bacanje petardi vid zabave. medjutim, nije tvoje dete jedino koje je pretrpelo '99.
boldovano- za ovo me zabole uvce, nisi jedina kojoj je lose i to je tvoj licni problem sto ne mozes ni jedan jedini dan da izadjes iz toga u sta si upala, iz tog stanja.....znaci svi oni kojima je lose i kojima ce biti mozda jos gore trebaju da legnu i kukaju na sav glas ili jos bolje legnu i sacekaju smrt. msm, kome vise nije do zivota ima i brzih nacina da umru, nego sto je cekanje.....konopci barem nisu skupi, uvek se moze vezati i carsaf. mozda tablete, a ima i visokih zgrada, barem po bg..... ne znam kakvo je stanje sa mostovima
al' mislim da je pistolj najbolje resenje, za one koji ga imaju. pa svi vi koji smatrate da i drugi trebaju da se utope sa vama i da ne treba da se raduju, makar i na taj nametnuti datum nade u bolje sutra, izvolite zavrsite svoju mizeriju, a druge ostavite da zive i bore se. otkacite i odhebite.
edit ali, sa jedne strane drhtite nad svojim malim zivotima, koje po vasem misljenju cak i petarde mogu da ugroze, a sa druge strane "pametujete" kako je glupo proslavljati tu ng.![]()
Dobro jutro svima!
Dobro jutro, kako ste nocas snili?
Mogla sam da spavam... Hvala mnogima na tome.
A sad bih napisala par reci ovoj Zlozi koja izgleda ne razume o cemu je ovde rec.
Prvo i prvo, to sto osecam prema onima koji bacaju petarde nije mrznja. Ja to jednostavno ne mogu da razumem. Odavno sam prerasla taj stupanj razvoja u zivotu.
I o kakvim ti to malim zivotima govoris, hoces reci da je moj i ne samo moj zivot mali... prvo, ti me ne poznajes, moj je zivot samo moj i ja sam zadovoljna njime ma koliko ti mislila suprotno. Hvala Bogu, imam cerku, znaci ostvarila sam se kao majka, imam dovoljno novca - ni premalo, ni previse, nisam navikla da dobijam sve na tanjiru, mada sam imala period u zivotu kada sam zivela kao kraljica, imala sam sve sto mi je dusa mogla pozeleti - ali vidis, napustila sam sve to... nisam nikada bila materijalista i onda ti nesto pises o nekim konopcima, o visokim zgradama, mostovima... gde mozemo mi koji se ne ``uklapamo`` u vas veseljacki sablon da skocimo i zavrsimo sa nasim zivotima.
Mislim, zapitaj se koju si nam poruku prenela. Ne kazem ja da se vi veseljaci po prirodi i koji volite buku veselite, veselite se, ali nemojte da ugrozavate nas koji takvu vrstu ispoljavanja radosti i srece zbog Nove godine ili nekog drugog praznika ipak ne razumemo.
Nada u bolje sutra je sjajna stvar i ako bas hoces da znas i ja se nadam da ce mi biti bolje, jer je u covekovim genima zapisano da se ne zadovoljava onim sto vec ima, vec tezi da ostvari jos vise, da napreduje. A to sto navodis na suicid to je vec tvoja slika.
Mislim da si poslala losu poruku nekim ljudima kojima je stvarno lose i koji ce te ne daj Boze poslusati i uraditi to, jer vise nemaju snage da se bore, ali ne protiv petardi, to je minorno, vec zbog gubitka posla, bolesti ili cega god.
Ali verujem da ti je bilo lakse kada si napisala te veoma opasne reci za ova vremena u kojima zivimo svi.
Tvoj edit je potpun nonsens, po mom misljenju. A ti misli sta hoces.